ben zaten 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum,enerjisi çok çabuk düşen birisiyim, 3-4 gün yapsam kardır benim için,hazır kendimi motive etmişken başlıyım yoksa pazartesiye bırakırsam bide yapmam falanbuarada bir tavsiye pazartesi başlamanız daha mantıklı çünkü hafta sonu na denk gelince ilk bir kaç gün dayanması malesef güç oluyobegum75
bunu bilmiyordum açıkçası ben regliye yaklaştıkça metobolizma yavaşlar kilo verimi durur diye biliyorumbende oldum oluyorum, yarın başlar büyük olasılık, yalış düşünüyosun regl sırasında metabolizma daha hızlı çalışır ve sen bu diyeti yaparsan daha fazla kilo kaybı yaşarsın
Soyulmamış olursa bağırsakları çalıştırırmışsalatalığın soyulmuş ya da soyulmamış olması farkedermi?
ozaman keşke bugünden başlasan geç değil çünkü daha kahvaltı yapmışsın sadece koy ocağa düdüklüde iki dakkada pişer en azından 4 gün yapmış ol gerçekten işe yarıyor çünkü bir kilo bile versen kardırben zaten 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum,enerjisi çok çabuk düşen birisiyim, 3-4 gün yapsam kardır benim için,hazır kendimi motive etmişken başlıyım yoksa pazartesiye bırakırsam bide yapmam falan
Gün içerisinde de etkisi tabi ki vardır canım mesela salatalara çorbana katabilirsin ufakta olsa elma sirkesi öneriliyornehirnil111 ben sabah sıcak su içecektim elma sirkesi katıp ama içemedim gün içinde içsem sence faydası olurmu?
Yulafa inanıyorum acayip tok tutuyor21.03.2016: 56.20
22.03.2016: 56.30
Geçen hafta hiç 56 lı rakamlar görmemiştim bugün yine yulaf ezmesine başladım
http://www.womenshealth.com.tr/5-nedenle-zayiflatan-mucize-yulaf-ezmesi/
Yazıda diyo ki sabah alınan karbonhidrat zararsızmışş
Erkekler öyle eşimde bana 53 rakamına düştüğümde yeter eriyecek misin falan demeye başladı ama şuanda memnun halimden beğeniyor yani sen bakma onlaraeşim en başta baya destek veriyodu şuan mızmızlık yapıyo yok niye takmışım bu kadar yok düzgün yemek yapıcakmışım birazda sinirimden koyverdim sanırım dünya şöyle 64 leri görmek istiyorum hemen bir anda ayran diyeti de bir nevi detoksmuş ve sadece yağdan veriyomuş 2 günde yapılıyo sadece bilemedim
Kahvaltım:
3 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 120,00 calori
1 x Su bardağıSüt (Tam Yağlı) 128,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
1 x Adet Ceviz (Bütün) 27,00 calori
Toplam Alınan Kalori :347,00 calori
kıskanıyo seniiiiiya en başta kilo vermemi isteyen adam baktıki veriyorum azimliyim şimdi kıskanmayamı başladı ne anlamadım yok yemek yapmıyon yok bu ne hep böyle mi yapcan falan filan zorla ağzıma bişey koymalar sinir oldum
ama gelmiycem bu tarz provakasyonlara artık
evet canım baktı kadın 4 5 kg verdi 3 haftada noluyo dedi heraldekıskanıyo seniiiii
bende yeni öğrendim bunu canım, metabolizma hızlanıyormuş, bunu avantajımıza kullanmalıyızbunu bilmiyordum açıkçası ben regliye yaklaştıkça metobolizma yavaşlar kilo verimi durur diye biliyorum
Geçen sene yapmaya kalktımbende deneyip görecem bakalım, kendime mi getirecek beni benden mi alcak bilmem, açıkcası tırsıyorum
aynen deniz biz ondan kilo veremiyoruz işte ruhumuz tembel
çok isterdim şuan işyerindeyim canım,akşam pazara çıkıp alıcam malzemeleriozaman keşke bugünden başlasan geç değil çünkü daha kahvaltı yapmışsın sadece koy ocağa düdüklüde iki dakkada pişer en azından 4 gün yapmış ol gerçekten işe yarıyor çünkü bir kilo bile versen kardır
Evdeki makarna bitsin de ondan sonratekrar başlasammı sizle napsam
hadi yaaa bol bol içebilirim inşallah,yarın kavanozlara doldurayım o vakit, bide gazeteye sarayım, kafaya dikip diip içerimGeçen sene yapmaya kalktım
Pazar kahvaltımda yarım ekmek tost yedim ertesi günü lahana çorbasına başladım sabah 1 kase yedim 11 gibi elma yedim öylen eve gidince 1 kase daha yedim öğleden sonra 1 meyve akşamda 1 kase yine bir meyve acıktıkça çorba yemek gerekiyor aslında ne kadar çok çorba yersek o kadar kilo kaybeder mişiz
Bir kez de regl döneminde yaptım ödem atıyor ya vermesen de hiç artı çıkmıyosunvalla isterim ama ben regl olacam regl ken kilo verceğimi hiç sanmıyorum ki
1 ltire su mu ayy şaşkınlıktan litre yi yazamadım bilegünaydın uyanınca sade kahve içtim. kahvaltımı yaptım. bu saate kadar 1 lt su içtim. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende yeni öğrendim bunu canım, metabolizma hızlanıyormuş, bunu avantajımıza kullanmalıyız
ozaman daha çok dikkat edyim ama bende acayip şişlik var ya karnımda evde aslında lahanamda var eğer yapabilirsem akşam çorbamı katılrım size yarın olurmuçok isterdim şuan işyerindeyim canım,akşam pazara çıkıp alıcam malzemeleri
Çorbayı yapınca 3 günde anca bitiyor Cumartesiye bitiririz bizben zaten 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum,enerjisi çok çabuk düşen birisiyim, 3-4 gün yapsam kardır benim için,hazır kendimi motive etmişken başlıyım yoksa pazartesiye bırakırsam bide yapmam falan
gelme kız gelme, bencede kısaknıyor seni, azmet,sabret yaza ne kaldı kiya en başta kilo vermemi isteyen adam baktıki veriyorum azimliyim şimdi kıskanmayamı başladı ne anlamadım yok yemek yapmıyon yok bu ne hep böyle mi yapcan falan filan zorla ağzıma bişey koymalar sinir oldum
ama gelmiycem bu tarz provakasyonlara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?