♥haftalık kilo verme yarışması♥

buarada bir tavsiye pazartesi başlamanız daha mantıklı çünkü hafta sonu na denk gelince ilk bir kaç gün dayanması malesef güç oluyo begum75
ben zaten 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum,enerjisi çok çabuk düşen birisiyim, 3-4 gün yapsam kardır benim için,hazır kendimi motive etmişken başlıyım yoksa pazartesiye bırakırsam bide yapmam falan

bende oldum oluyorum, yarın başlar büyük olasılık, yalış düşünüyosun regl sırasında metabolizma daha hızlı çalışır ve sen bu diyeti yaparsan daha fazla kilo kaybı yaşarsın
bunu bilmiyordum açıkçası ben regliye yaklaştıkça metobolizma yavaşlar kilo verimi durur diye biliyorum

ben zaten 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum,enerjisi çok çabuk düşen birisiyim, 3-4 gün yapsam kardır benim için,hazır kendimi motive etmişken başlıyım yoksa pazartesiye bırakırsam bide yapmam falan
ozaman keşke bugünden başlasan geç değil çünkü daha kahvaltı yapmışsın sadece koy ocağa düdüklüde iki dakkada pişer en azından 4 gün yapmış ol gerçekten işe yarıyor çünkü bir kilo bile versen kardır

nehirnil111 ben sabah sıcak su içecektim elma sirkesi katıp ama içemedim gün içinde içsem sence faydası olurmu?
Gün içerisinde de etkisi tabi ki vardır canım mesela salatalara çorbana katabilirsin ufakta olsa elma sirkesi öneriliyor
Yulafa inanıyorum acayip tok tutuyor
Erkekler öyle eşimde bana 53 rakamına düştüğümde yeter eriyecek misin falan demeye başladı ama şuanda memnun halimden beğeniyor yani sen bakma onlaraAnladım canım dikkatli ol halsiz kalma yine de

Bana benzemişsin Deniz

kıskanıyo seniiiii

bende deneyip görecem bakalım, kendime mi getirecek beni benden mi alcak bilmem, açıkcası tırsıyorum

aynen deniz biz ondan kilo veremiyoruz işte ruhumuz tembel
Geçen sene yapmaya kalktım
Pazar kahvaltımda yarım ekmek tost yedim ertesi günü lahana çorbasına başladım sabah 1 kase yedim 11 gibi elma yedim öylen eve gidince 1 kase daha yedim öğleden sonra 1 meyve akşamda 1 kase yine bir meyve acıktıkça çorba yemek gerekiyor aslında ne kadar çok çorba yersek o kadar kilo kaybeder mişiz

çok isterdim şuan işyerindeyim canım,akşam pazara çıkıp alıcam malzemeleri

hadi yaaa bol bol içebilirim inşallah,yarın kavanozlara doldurayım o vakit, bide gazeteye sarayım, kafaya dikip diip içerim

bende yeni öğrendim bunu canım, metabolizma hızlanıyormuş, bunu avantajımıza kullanmalıyız
çok isterdim şuan işyerindeyim canım,akşam pazara çıkıp alıcam malzemeleri
ozaman daha çok dikkat edyim ama bende acayip şişlik var ya karnımda evde aslında lahanamda var eğer yapabilirsem akşam çorbamı katılrım size yarın olurmu

gelme kız gelme, bencede kısaknıyor seni, azmet,sabret yaza ne kaldı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…