- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
kız bu nasıl liste safi k.hidrat yemişsin sen
maşallah canım çok istikrarlısın
ben dünkü menümü söyliim
sabah; 1 k.k süzme peynir +2 adet zeytin+ 1 çay
ara; çok az sarı leblebi
öğlen 1 porsiyon makarna+ yarım kase yoğurt
ara;1 çay
akşam; 2 yemek kaşığı pirinç pilavı+ 1 porsiyon patates oturtturma+ yarım kase yoğurt
ara;1 çay
kalori;1075 kcal filan ediyo
evet dünkü menümü bende hiç beğenmedim ama öğlen gittim eve eşim makarna yapmış bana yemezsem yaptığımı yemedi olacaktı
akşamda düzgün bir yemek yap canım bunu istiyo dedi mecburen kalkıp yaptım bir hafta birşey yemeyince bende sanırım karrbonhidrat istedi vücudum acayip yemek istedim yedim ama bugün itibariyle bitti artık artık ne derse desin toparlıycam perşembe ve cuma ayran diyeti yapmak istiyorum 2 günlük bir diyetmiş ama lahanadan sonra olurmu bi fikrim yok
Aferiiin aferin biraz daha gayretGecen pazartesi 80 kiloydum simdi 79 ama klasik tartı benimki
..yarin dijital tartı alacagim nasipse :) ozaman daha net görürüm zayifladigimi saygilar
kız bu nasıl liste safi k.hidrat yemişsin senbence bugün daha dengeli yemelisin
eşim en başta baya destek veriyodu şuan mızmızlık yapıyo yok niye takmışım bu kadar yok düzgün yemek yapıcakmışım birazda sinirimden koyverdim sanırım dünEşinde senin zayıflayacağını kabullenmeli makarnanın yasak olduğunu bilmeliDün olmuş bir kere bugün daha çok protein ağırlıklı beslenir dengelersin canım bence şok diyetlere gerek yok normal gitsen bile farkedecek ayranı hele hiç duymadım
Yapalım yaaa lahana çorbası beni kendime getiriyor daha az yememi sağlıyor her zaman
Bana çekmişsin öyle derler yaöncelikle geçmiş olsun canım, acil şlifalar dilerim ayrıca evdeyken tadilat çok zor bilirimAllah kolaylık versin
a aaaa şunu bak şunu, nasıl gizli,nasıl sinsi hırs yapmış bu kız,ya hayatta hiçbişeyde böyle hırslı olamadım olsaydım çok daha başarılı biri olurdum o yüzden herşeyde aza kanaat getirdim, kiloda bile, leyn 1 aydı yerimde sayıyorum yinede hırs yok olsun veririm diyorum ama seni görünce şaşırdım, senin gibi hırslı insanlar etrafımda çok ama hiç bana bulaştıramadılar
bende deneyip görecem bakalım, kendime mi getirecek beni benden mi alcak bilmem, açıkcası tırsıyorumYapalım yaaa lahana çorbası beni kendime getiriyor daha az yememi sağlıyor her zaman
Bana çekmişsin öyle derler ya
Ben de öyle ne okulda ne de işimde daha başarılı olmak daha yüksek bir yerlere gelmek gibi bir düşüncem olmadı
Sabahları yulaf ezmesi yediğim zaman gün içinde ekmek yeme isteğim de tatlı yeme isteğim de olmuyor bir dene derimne güzel ya imrendim vallabenim halim fena. tatlısız gün geçmiyor.
tekrar başlasammı sizle napsam
Buna katılıyorumYalnız emziren annelerin 2000 kaloriden aşağıya düşmemesi gerektiğini söylüyor diyetisyenler .az yemek= kalitesi düşük süt çünkü
olur canım birbirimize destek vermiş oluruz, hem sen tecrübeli birisi olarak bize yol gösterirsintekrar başlasammı sizle napsam
valla isterim ama ben regl olacam regl ken kilo verceğimi hiç sanmıyorum kiolur canım birbirimize destek vermiş oluruz, hem sen tecrübeli birisi olarak bize yol gösterirsin
bende oldum oluyorum, yarın başlar büyük olasılık, yalış düşünüyosun regl sırasında metabolizma daha hızlı çalışır ve sen bu diyeti yaparsan daha fazla kilo kaybı yaşarsınvalla isterim ama ben regl olacam regl ken kilo verceğimi hiç sanmıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?