♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız bu nasıl liste safi k.hidrat yemişsin sen bence bugün daha dengeli yemelisin

Eşinde senin zayıflayacağını kabullenmeli makarnanın yasak olduğunu bilmeliDün olmuş bir kere bugün daha çok protein ağırlıklı beslenir dengelersin canım bence şok diyetlere gerek yok normal gitsen bile farkedecek ayranı hele hiç duymadım

eşim en başta baya destek veriyodu şuan mızmızlık yapıyo yok niye takmışım bu kadar yok düzgün yemek yapıcakmışım birazda sinirimden koyverdim sanırım dün ya şöyle 64 leri görmek istiyorum hemen bir anda ayran diyeti de bir nevi detoksmuş ve sadece yağdan veriyomuş 2 günde yapılıyo sadece bilemedim

Bana çekmişsin öyle derler ya
Ben de öyle ne okulda ne de işimde daha başarılı olmak daha yüksek bir yerlere gelmek gibi bir düşüncem olmadı

Yapalım yaaa lahana çorbası beni kendime getiriyor daha az yememi sağlıyor her zaman
bende deneyip görecem bakalım, kendime mi getirecek beni benden mi alcak bilmem, açıkcası tırsıyorum
Bana çekmişsin öyle derler ya
Ben de öyle ne okulda ne de işimde daha başarılı olmak daha yüksek bir yerlere gelmek gibi bir düşüncem olmadı

aynen deniz biz ondan kilo veremiyoruz işte ruhumuz tembel

ne güzel ya imrendim valla benim halim fena. tatlısız gün geçmiyor.
Sabahları yulaf ezmesi yediğim zaman gün içinde ekmek yeme isteğim de tatlı yeme isteğim de olmuyor bir dene derim
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
2 kayısı
1 ceviz
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…