- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yemek yapmıyon mu kız ben diyetteyken eşime ayrıca yapıyordum ama bak adam o yüzden isyan ediyor olabilirya en başta kilo vermemi isteyen adam baktıki veriyorum azimliyim şimdi kıskanmayamı başladı ne anlamadım yok yemek yapmıyon yok bu ne hep böyle mi yapcan falan filan zorla ağzıma bişey koymalar sinir oldum
ama gelmiycem bu tarz provakasyonlara artık
evet çorba ne kadar çok içersen okadar veriyosun ben maximum güde 3 kase içebildim amaGeçen sene yapmaya kalktım
Pazar kahvaltımda yarım ekmek tost yedim ertesi günü lahana çorbasına başladım sabah 1 kase yedim 11 gibi elma yedim öylen eve gidince 1 kase daha yedim öğleden sonra 1 meyve akşamda 1 kase yine bir meyve acıktıkça çorba yemek gerekiyor aslında ne kadar çok çorba yersek o kadar kilo kaybeder mişiz
Tabii ki de sana benziyceeem son zamanlarda aramızda en istikrarlı ilerleyen sensinGün içerisinde de etkisi tabi ki vardır canım mesela salatalara çorbana katabilirsin ufakta olsa elma sirkesi öneriliyor
Yulafa inanıyorum acayip tok tutuyor
Erkekler öyle eşimde bana 53 rakamına düştüğümde yeter eriyecek misin falan demeye başladı ama şuanda memnun halimden beğeniyor yani sen bakma onlaraAnladım canım dikkatli ol halsiz kalma yine de
Bana benzemişsin Deniz
olur tabi canım neden olmasın, o karnındaki şişlik varya regl bitiminde dümdüz olcak ve bak bugün ve yarın tartıl yaz bir yere,bide diyete devam edip regl sonunda tartıl kesinlikle farkedecekozaman daha çok dikkat edyim ama bende acayip şişlik var ya karnımda evde aslında lahanamda var eğer yapabilirsem akşam çorbamı katılrım size yarın olurmu
deniz, suyunu nasıl ayarlıyca kız,kıvamı çok suluda değil çok koyu da değil normal olcak demi.Çorbayı yapınca 3 günde anca bitiyor Cumartesiye bitiririz biz
seninle konuşmuştuk ya çok wc gidiyoruz diye, ondan sonra su çok da içsem eskisi kadar wc gitmiyorum yani çok sıkıştırmıyor, gidince bayağa yapıyorum gerçi, sanırım kaslarım kuvvetlendi1 ltire su mu ayy şaşkınlıktan litre yi yazamadım bile
ben 2 bardak su içtim daha tam 3 kez wc ye gittim, şu içmeye korkuyorum bu yüzden yaaa
sen onu besle, kendin zayıflamaya devam et yaşasın kötülükevet canım baktı kadın 4 5 kg verdi 3 haftada noluyo dedi heralde
Tabii ki de sana benziyceeem son zamanlarda aramızda en istikrarlı ilerleyen sensin
Onların derdi kendi boğazları yağlı yağlı kalorili yemekleri yapıp yapıp yedireceksin sen de yiyeceksin tabii spor yapıyım desen birn bir bahane kilo alınca da başlarlar dırdıra bizim ne istediğimiz önemli değil bazı erkekler için varsa yoksa kendi keyifleriya en başta kilo vermemi isteyen adam baktıki veriyorum azimliyim şimdi kıskanmayamı başladı ne anlamadım yok yemek yapmıyon yok bu ne hep böyle mi yapcan falan filan zorla ağzıma bişey koymalar sinir oldum
ama gelmiycem bu tarz provakasyonlara artık
gelme kız gelme, bencede kısaknıyor seni, azmet,sabret yaza ne kaldı ki
Yemek yapmıyon mu kız ben diyetteyken eşime ayrıca yapıyordum ama bak adam o yüzden isyan ediyor olabilirBen pilavını makarnasını yine yapıyordum sabah kahvaltısını poğaçasını bir de herşeyi yap bakalım ses çıkaracak mı ya da zayıflayacaksın diye kıskandı
O zaman kıskanıyor benim eşimde de olmuştu bir aralar daha ne yapacaksın yani kuzu mu çevirecektim deseydinyok kızlar mahsus yapıyo mantısınıda yaptım ıspanaklı yemek karnıbahar kızartması fırına tavuk sürdüm yeşil fasulyesini pilavını yaptım daha napiim ben geçen hafta diyetteyken yani bunlar yemek değilmi
Öyle yapıyorum ben de 800 ml lik kavanozlara koyup sıkıca kapatıyorum buzdolabında kokmasın diyehadi yaaa bol bol içebilirim inşallah,yarın kavanozlara doldurayım o vakit, bide gazeteye sarayım, kafaya dikip diip içerim
bende zaten kas yok ben bunu anladım,saf yağım benseninle konuşmuştuk ya çok wc gidiyoruz diye, ondan sonra su çok da içsem eskisi kadar wc gitmiyorum yani çok sıkıştırmıyor, gidince bayağa yapıyorum gerçi, sanırım kaslarım kuvvetlendiben daha evden çıkmadan 2 bardak içtim, birini uyanınca direk içiyorum, ikincisini sade kahve içerken zorlandığım için yanında içiyorum. kalanını da burda içtim işte
aynen oturup onla aynı yemekten yemiyom ya zoruna gidiyo azcık oda versin hem göbeğiniOnların derdi kendi boğazları yağlı yağlı kalorili yemekleri yapıp yapıp yedireceksin sen de yiyeceksin tabii spor yapıyım desen birn bir bahane kilo alınca da başlarlar dırdıra bizim ne istediğimiz önemli değil bazı erkekler için varsa yoksa kendi keyifleri
Hangimizin yok ki ama açlıktan değil benim ki can sıkıntısı spor yapmam lazımbu aralar benım boazım acıldı cok fena yemek yıyesm var hep
Otururken terlediğimiz günler gelse de rahat rahat suyumuzu içsek1 ltire su mu ayy şaşkınlıktan litre yi yazamadım bile
ben 2 bardak su içtim daha tam 3 kez wc ye gittim, şu içmeye korkuyorum bu yüzden yaaa
Eşine de kendin sevmediğin bir yemek yapozaman daha çok dikkat edyim ama bende acayip şişlik var ya karnımda evde aslında lahanamda var eğer yapabilirsem akşam çorbamı katılrım size yarın olurmu
peki üstüste yapmak bünyemi zorlamazmı acabaBir kez de regl döneminde yaptım ödem atıyor ya vermesen de hiç artı çıkmıyosun
zaten biraz zora gelince eşler hep bi söylenir. benimki de önce destek verir kendi de yapar sonra hiç doğru dürüst yemek yemiyoruz diye söylenireşim en başta baya destek veriyodu şuan mızmızlık yapıyo yok niye takmışım bu kadar yok düzgün yemek yapıcakmışım birazda sinirimden koyverdim sanırım dünya şöyle 64 leri görmek istiyorum hemen bir anda ayran diyeti de bir nevi detoksmuş ve sadece yağdan veriyomuş 2 günde yapılıyo sadece bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?