♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yemek yapmıyon mu kız ben diyetteyken eşime ayrıca yapıyordum ama bak adam o yüzden isyan ediyor olabilirBen pilavını makarnasını yine yapıyordum sabah kahvaltısını poğaçasını bir de herşeyi yap bakalım ses çıkaracak mı ya da zayıflayacaksın diye kıskandı

evet çorba ne kadar çok içersen okadar veriyosun ben maximum güde 3 kase içebildim ama

Tabii ki de sana benziyceeem son zamanlarda aramızda en istikrarlı ilerleyen sensin

ozaman daha çok dikkat edyim ama bende acayip şişlik var ya karnımda evde aslında lahanamda var eğer yapabilirsem akşam çorbamı katılrım size yarın olurmu
olur tabi canım neden olmasın, o karnındaki şişlik varya regl bitiminde dümdüz olcak ve bak bugün ve yarın tartıl yaz bir yere,bide diyete devam edip regl sonunda tartıl kesinlikle farkedecek

1 ltire su mu ayy şaşkınlıktan litre yi yazamadım bile
ben 2 bardak su içtim daha tam 3 kez wc ye gittim, şu içmeye korkuyorum bu yüzden yaaa
seninle konuşmuştuk ya çok wc gidiyoruz diye, ondan sonra su çok da içsem eskisi kadar wc gitmiyorum yani çok sıkıştırmıyor, gidince bayağa yapıyorum gerçi, sanırım kaslarım kuvvetlendi ben daha evden çıkmadan 2 bardak içtim, birini uyanınca direk içiyorum, ikincisini sade kahve içerken zorlandığım için yanında içiyorum. kalanını da burda içtim işte

Onların derdi kendi boğazları yağlı yağlı kalorili yemekleri yapıp yapıp yedireceksin sen de yiyeceksin tabii spor yapıyım desen birn bir bahane kilo alınca da başlarlar dırdıra bizim ne istediğimiz önemli değil bazı erkekler için varsa yoksa kendi keyifleri

gelme kız gelme, bencede kısaknıyor seni, azmet,sabret yaza ne kaldı ki

yok kızlar mahsus yapıyo mantısınıda yaptım ıspanaklı yemek karnıbahar kızartması fırına tavuk sürdüm yeşil fasulyesini pilavını yaptım daha napiim ben geçen hafta diyetteyken yani bunlar yemek değilmi

O zaman kıskanıyor benim eşimde de olmuştu bir aralar daha ne yapacaksın yani kuzu mu çevirecektim deseydin

bende zaten kas yok ben bunu anladım,saf yağım ben
aynen bende birini uyanınca içtim, birinide burda kahvenin yanında içtim şimdi suyla bakışıyoruz iç beni diyo ama çay geldi onu içiyorum .

aynen oturup onla aynı yemekten yemiyom ya zoruna gidiyo azcık oda versin hem göbeğini yok öyle bi düşünce bu arada burayı iyice bdv ye dönderdik

zaten biraz zora gelince eşler hep bi söylenir. benimki de önce destek verir kendi de yapar sonra hiç doğru dürüst yemek yemiyoruz diye söylenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…