hayatta terlemiyorum deniz, bende böyle bir sorun var, ter bezlerimde bana çekmiş çok tembelOtururken terlediğimiz günler gelse de rahat rahat suyumuzu içsek
ben de bugün yapcam ne koyuyosun içine?Yapalım yaaa lahana çorbası beni kendime getiriyor daha az yememi sağlıyor her zaman
dün zaten baya k.hidrat yemişsin bugünde protein al, açığı kapat, yarın az yap çorbanı, zorlarsa çorbayı bize gönderirsin sen normal diyete devam edersinpeki üstüste yapmak bünyemi zorlamazmı acaba
aaaaaEvdeki makarna bitsin de ondan sonra
Geçen hafta yaptım ya kendimce çok yemiyorum az az 3 günde zor bitirdim
Düdüklü tencerede suyu çok gitmiyo ya üstünü biraz geçsin iştedeniz, suyunu nasıl ayarlıyca kız,kıvamı çok suluda değil çok koyu da değil normal olcak demi.
tamam kız yapıcam ama mızıkçılık yapmak yok kaçamak ta yok yapcanız hepiniz diyeti bakalım sonuç nolucak en çok kim vericek huhuhuuuudün zaten baya k.hidrat yemişsin bugünde protein al, açığı kapat, yarın az yap çorbanı, zorlarsa çorbayı bize gönderirsin sen normal diyete devam edersin
evet bak hiç bu açıdan düşünmemiştimSoyulmamış olursa bağırsakları çalıştırırmış
Kızıma cacık yaparken kabuklarını biraz kalın soyup kendi kaseme ekliyorum
kanma kız sen devam et. kilo veremezsen bu sefer daha çok söylenicek gelme oyunaya en başta kilo vermemi isteyen adam baktıki veriyorum azimliyim şimdi kıskanmayamı başladı ne anlamadım yok yemek yapmıyon yok bu ne hep böyle mi yapcan falan filan zorla ağzıma bişey koymalar sinir oldum
ama gelmiycem bu tarz provakasyonlara artık
Ben 1 litreden fazla içmişimseninle konuşmuştuk ya çok wc gidiyoruz diye, ondan sonra su çok da içsem eskisi kadar wc gitmiyorum yani çok sıkıştırmıyor, gidince bayağa yapıyorum gerçi, sanırım kaslarım kuvvetlendiben daha evden çıkmadan 2 bardak içtim, birini uyanınca direk içiyorum, ikincisini sade kahve içerken zorlandığım için yanında içiyorum. kalanını da burda içtim işte
kız içççç, içtikçe ileri doğru içesin gelcek susuyorsun zamanla.. ben de öyleydim...bende zaten kas yok ben bunu anladım,saf yağım ben
aynen bende birini uyanınca içtim, birinide burda kahvenin yanında içtim şimdi suyla bakışıyoruz iç beni diyo ama çay geldi onu içiyorum .
kız naptın sen, ödem yapmıyormu çok su sanaBen 1 litreden fazla içmişim
07.00-07.45-08.30-09.00=4 bardak=800
09.30-10.30 arası 500 ml lik şişe
3 kupa çay da 600 ml.
Nerdeyse 2 litre olmuş 500 ml şişeyi öyleye kadar yine bitiririm tabii ki çay da içerim
bahar havası yaramadı bizeHangimizin yok ki ama açlıktan değil benim ki can sıkıntısı spor yapmam lazım
Ben 1 litreden fazla içmişim
07.00-07.45-08.30-09.00=4 bardak=800
09.30-10.30 arası 500 ml lik şişe
3 kupa çay da 600 ml.
Nerdeyse 2 litre olmuş 500 ml şişeyi öyleye kadar yine bitiririm tabii ki çay da içerim
tamam öyle yapayım bakalım bu sefer nolucak kgler inş gider biraz diğer haftayada paates diyeti yapalım bence geçen yıl yapmıştım 3 günde 2 kg verdimolur tabi canım neden olmasın, o karnındaki şişlik varya regl bitiminde dümdüz olcak ve bak bugün ve yarın tartıl yaz bir yere,bide diyete devam edip regl sonunda tartıl kesinlikle farkedecek
tamam kız yapıcam ama mızıkçılık yapmak yok kaçamak ta yok yapcanız hepiniz diyeti bakalım sonuç nolucak en çok kim vericek huhuhuuuu
gordüm gordüm,yuh diyorum size, ben en iyisi pc yi alıp wc de çalışmaya başlıyım başka türlü size yetişemembegum75 bi de bana diyon gördünmüüüüüüüüüüüü
canım, vücuttaki yağların yakılmasını ve kilo vermemizi sağlıyomuşlahana corbası ne ıse yarıyor kızlar
Kendini kötü hissedersen bırakırsın sonra da günün bir öğününde yersinpeki üstüste yapmak bünyemi zorlamazmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?