olabilirgordüm gordüm,yuh diyorum size, ben en iyisi pc yi alıp wc de çalışmaya başlıyım başka türlü size yetişemem
Bir yere kaydetsem iyi olacak hep unutuyorum 2 büyük soğanı az yağda soteliyorum 1 yemek kaşığı salça sonra lahanayı ekliyorum biraz çevirip maydanoz ve kerevizi koyup üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklü tencerede pişiriyoruz diğer türlü çok geç pişiyor bulamayan kerevizsiz de yapabilirben de bugün yapcam ne koyuyosun içine?
ben de böyle yapıyım bugün yarım lahanam var.Bir yere kaydetsem iyi olacak hep unutuyorum 2 büyük soğanı az yağda soteliyorum 1 yemek kaşığı salça sonra lahanayı ekliyorum biraz çevirip maydanoz ve kerevizi koyup üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklü tencerede pişiriyoruz diğer türlü çok geç pişiyor bulamayan kerevizsiz de yapabilir
tadı nasıl, bir yerde okudum hiç güzel değil yazmışlarBir yere kaydetsem iyi olacak hep unutuyorum 2 büyük soğanı az yağda soteliyorum 1 yemek kaşığı salça sonra lahanayı ekliyorum biraz çevirip maydanoz ve kerevizi koyup üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklü tencerede pişiriyoruz diğer türlü çok geç pişiyor bulamayan kerevizsiz de yapabilir
sağıma soluma baktım bana mı diyosun diye kimseyi göremeyince bana dediğini anladım, ben mi dünyanın kilosunu vermişim hesapla bak kaç kilo vermişim insanlar bunu 2 ayda veriyo ben nerdeyse 6 ay olcak başlayalı çoktaaannn hedefime ulaşmalıydım aslındaolabilirbana hiç hava yapma dünyanın kilosunu vermişin asıl biz senle yarışamayız, sen biraz dinlenip bizi geçersin kızım
grup birincisi yazıyor sendeeeeesağıma soluma baktım bana mı diyosun diye kimseyi göremeyince bana dediğini anladım, ben mi dünyanın kilosunu vermişim hesapla bak kaç kilo vermişim insanlar bunu 2 ayda veriyo ben nerdeyse 6 ay olcak başlayalı çoktaaannn hedefime ulaşmalıydım aslında
zaten 29 şubatttan beri yerimde sayıyorum bekliyorum sizi daha ne yapayım
Üst komşuKim saygısızlık yaptısbeden ?
ben saymıyorumgunluk ıctıgınız caylarıda su mıktarına sayıyormusunuz
sen bekle canım acele etme biz de gelecez inşallah yanına birlikte sayarız yerimizde olmazmısağıma soluma baktım bana mı diyosun diye kimseyi göremeyince bana dediğini anladım, ben mi dünyanın kilosunu vermişim hesapla bak kaç kilo vermişim insanlar bunu 2 ayda veriyo ben nerdeyse 6 ay olcak başlayalı çoktaaannn hedefime ulaşmalıydım aslında
zaten 29 şubatttan beri yerimde sayıyorum bekliyorum sizi daha ne yapayım
Ben akşamları içtim sadece bazen yanında bir şeyler de yedim bu şekilde de işe yaradı bende 53 den düşmemin sebebidirlahana çorbası diyeti yapmasak ama lahana çorbası yesek arada olmuyormu, lahana çorbası yiyen arkadaşlar lahana çorbası diyetimi yapıyor
iyi oldu bunu öğrendiğim ne zamandır araştırıyorum. akşamları sadece bunu içtin bir kase öylemi başka bişey yemedin miBen akşamları içtim sadece bazen yanında bir şeyler de yedim bu şekilde de işe yaradı bende 53 den düşmemin sebebidir
Su ödem yapmaz ki canım ödem atar hattakız naptın sen, ödem yapmıyormu çok su sana
o geçen aydı, zaten orda kaldımgrup birincisi yazıyor sendeeeee
bende saymıyorumgunluk ıctıgınız caylarıda su mıktarına sayıyormusunuz
sen bekle canım acele etme biz de gelecez inşallah yanına birlikte sayarız yerimizde olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?