♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de bugün yapcam ne koyuyosun içine?
Bir yere kaydetsem iyi olacak hep unutuyorum 2 büyük soğanı az yağda soteliyorum 1 yemek kaşığı salça sonra lahanayı ekliyorum biraz çevirip maydanoz ve kerevizi koyup üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklü tencerede pişiriyoruz diğer türlü çok geç pişiyor bulamayan kerevizsiz de yapabilir

ben de böyle yapıyım bugün yarım lahanam var.

lahana çorbasının tarifini veren varmı ben de yapıyım ööğlenleyin @GOLD_WOMEN , begum75 miraycan84

2 büyük soğanı az yağda sotele biraz salça ve baharat ekleyip lahanayı ekle biraz çevirdikten sonra kereviz ve maydanozu ekle sonra da üzerini geçecek kadar su koyup düdüklü tencerede pişir çok çabuk pişiyor onun dışında malzemeye gerek yok

denizin verdiği tatif canım

lahana çorbası diyeti yapmasak ama lahana çorbası yesek arada olmuyormu, lahana çorbası yiyen arkadaşlar lahana çorbası diyetimi yapıyor

tadı nasıl, bir yerde okudum hiç güzel değil yazmışlar

olabilir bana hiç hava yapma dünyanın kilosunu vermişin asıl biz senle yarışamayız, sen biraz dinlenip bizi geçersin kızım
sağıma soluma baktım bana mı diyosun diye kimseyi göremeyince bana dediğini anladım, ben mi dünyanın kilosunu vermişim hesapla bak kaç kilo vermişim insanlar bunu 2 ayda veriyo ben nerdeyse 6 ay olcak başlayalı çoktaaannn hedefime ulaşmalıydım aslında
zaten 29 şubatttan beri yerimde sayıyorum bekliyorum sizi daha ne yapayım

grup birincisi yazıyor sendeeeee

sen bekle canım acele etme biz de gelecez inşallah yanına birlikte sayarız yerimizde olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…