♥haftalık kilo verme yarışması♥

gunluk ıctıgınız caylarıda su mıktarına sayıyormusunuz
Ben sayıyorum canım günlük işten eve gidene kadar 1,5-2 lt civarı içiyorum 500 ml şişem hep yanımdadır evde 1-2 bardak anca içerim içmem ayrıca sabahları 1 kupa yeşil çay içerim öğleden sonra da 1 kupa sade nescafe içiyorum

iyi oldu bunu öğrendiğim ne zamandır araştırıyorum. akşamları sadece bunu içtin bir kase öylemi başka bişey yemedin mi
Ben fazla yapmışım rahat 1 hafta-10 gün içtim bazen 1 kase içtim yanında birşeyler yedim hafif ama bazen 2 kase içtim sadece arada verdiğim oldu her gün illa içeceğim diye diretmedimİçerisinde sadece lahana yoktu brokoli, kereviz, acı biber de mevcuttu sarımsaklı soğanlı falan

ben de gün içinde sürekli su içiyorum ama tabi gün içinde kahve çay bitki çayı artık elime ne gelirse onları da içiyorum.

öyle değil işte tv de doktor dedi kaç yerde de okudum, fazla su ödem yapıyormuş.
bende fazlası ödem yapar diye biliyorum,böbrekleri fazla çalıştırdığı içinde yorar, zaten hırslı bir yapım yokda şunuda belirtmek isterim, kimseyle su yarışına asla girmem herkesin bünyesi, çekeri farklıdır, öyle günde 3litre içtim 4 litre içtim diyen bu havada bunu 1-2 gün yapar bırakır o böbreklerede yazık, doktorların herzaman dediği şey şu idrar testi, yani renginden anlayabilirsiniz rengi açıksa demekki yeter kadar içiyosunuz gerisi boşa böbrek ve diğer organları yormaktan başka birşey değil
ayrıca çok su içmek vücuttan çok mineral atılmasıda demek,
araştırın bakın kendinizi su içicem diye aşırı zorlamayın,kimseyi kendinizle kıyaslamayın

Ben de saysam toplamda 2 litre içsem ertesi günü kilom düşer mi ki hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…