noldu canım hayırdır? takma herşeyi kafana düzelüü beeeben hiç bişey yiyemiyorum iki gündürmoralim cok bozuk sadece su içiyorum ne diyet kaldı ne bişey
Benim kızım yemez pilav olsun makarna olsun bir kaç çatal etçil benim kızım köfteler kebaplaraaaaa
yok kız yeme sen kızına yedir şimdide stoklama 3 gün aç kalcan diye
noldu ki kötü birşey olmadı inşallah. kendine dikkat etben hiç bişey yiyemiyorum iki gündürmoralim cok bozuk sadece su içiyorum ne diyet kaldı ne bişey
Ben sayıyorum canım günlük işten eve gidene kadar 1,5-2 lt civarı içiyorum 500 ml şişem hep yanımdadırgunluk ıctıgınız caylarıda su mıktarına sayıyormusunuz
anlat canım bozma moralini en azından rahatlarsın.ben hiç bişey yiyemiyorum iki gündürmoralim cok bozuk sadece su içiyorum ne diyet kaldı ne bişey
öyle değil işte tv de doktor dedi kaç yerde de okudum, fazla su ödem yapıyormuş.Su ödem yapmaz ki canım ödem atar hatta
noldu canım hayırdır? takma herşeyi kafana düzelüü beee
Sabah 1 saatlik yürüyüş arasında içmişim 1 litreyi sonrasında da yulaf yedim ya o da içiriyor bence ekmeksiz kahvaltılarımda ben de çok içmiyordumkız naptın sen, ödem yapmıyormu çok su sana
Ben fazla yapmışım rahat 1 hafta-10 gün içtim bazen 1 kase içtim yanında birşeyler yedim hafif ama bazen 2 kase içtim sadece arada verdiğim oldu her gün illa içeceğim diye diretmedimiyi oldu bunu öğrendiğim ne zamandır araştırıyorum. akşamları sadece bunu içtin bir kase öylemi başka bişey yemedin mi
ben de gün içinde sürekli su içiyorum ama tabi gün içinde kahve çay bitki çayı artık elime ne gelirse onları da içiyorum.Ben sayıyorum canım günlük işten eve gidene kadar 1,5-2 lt civarı içiyorum 500 ml şişem hep yanımdadırevde 1-2 bardak anca içerim içmem ayrıca sabahları 1 kupa yeşil çay içerim öğleden sonra da 1 kupa sade nescafe içiyorum
Canım suyun öyle bir zararı olduğunu sanmıyorum tabi ki fazlası zarar böbrekleri zorlar ama günlük rutin 2-2,5 lt den bir şey olmazöyle değil işte tv de doktor dedi kaç yerde de okudum, fazla su ödem yapıyormuş.
İlaç o ilaç diyenlerin kilo vermeye niyeti yoktadı nasıl, bir yerde okudum hiç güzel değil yazmışlar
Onlarda sıvı su sonuçta iyi yapıyorsun canımben de gün içinde sürekli su içiyorum ama tabi gün içinde kahve çay bitki çayı artık elime ne gelirse onları da içiyorum.
Ben de saymıyorumben saymıyorum
bende fazlası ödem yapar diye biliyorum,böbrekleri fazla çalıştırdığı içinde yorar, zaten hırslı bir yapım yokda şunuda belirtmek isterim, kimseyle su yarışına asla girmem herkesin bünyesi, çekeri farklıdır, öyle günde 3litre içtim 4 litre içtim diyen bu havada bunu 1-2 gün yapar bırakır o böbreklerede yazık, doktorların herzaman dediği şey şu idrar testi, yani renginden anlayabilirsiniz rengi açıksa demekki yeter kadar içiyosunuz gerisi boşa böbrek ve diğer organları yormaktan başka birşey değilöyle değil işte tv de doktor dedi kaç yerde de okudum, fazla su ödem yapıyormuş.
Güzelmişşş diyete gerek yokben hiç bişey yiyemiyorum iki gündürmoralim cok bozuk sadece su içiyorum ne diyet kaldı ne bişey
erkek arkadasımla aram cok kötü resmen yemeden içmedn kesildim içim almıyo
Ben de saysam toplamda 2 litre içsem ertesi günü kilom düşer mi ki hiç denemedimBen sayıyorum canım günlük işten eve gidene kadar 1,5-2 lt civarı içiyorum 500 ml şişem hep yanımdadırevde 1-2 bardak anca içerim içmem ayrıca sabahları 1 kupa yeşil çay içerim öğleden sonra da 1 kupa sade nescafe içiyorum
tahmin ettim zatende, takma kafana böyle tartışmalar hep oluyo, evlensen yıllar geçsede bitmiycek o kavgalar hep vardı hep var olmayada devam etcek, kendini yıpratmak yerine başa çıkmayı öğrenmelisinerkek arkadasımla aram cok kötü resmen yemeden içmedn kesildim içim almıyo
Bizim iş yerinde de o varmışöğlen menüm nohut yemeği çorba ayran olacak bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?