- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yardımcı canım su herşeye ilaç dene istersen illa bir anda düşmese de bence yardımcı olacaktırBen de saysam toplamda 2 litre içsem ertesi günü kilom düşer mi ki hiç denemedim
Çok içiyorum ya azaltsam diyorum akşam bile 4-5 kupa çay içiyorum onu da içmesem meselaYardımcı canım su herşeye ilaç dene istersen illa bir anda düşmese de bence yardımcı olacaktır
ayrılma noktasndayız iki yıldan sonra cok zor olcak bide beni bırakıp istanbula gitcekkavgalara alısılıyo mu gercektn ben alışamadım henüz
Hee sen azaltmak istiyorsun bilemedim canım suyun zararı var mıdır ki diyette ki herkese su öneriyorlar wc ye çıkıyorsan eğer şişkinlik yapmaz kiÇok içiyorum ya azaltsam diyorum akşam bile 4-5 kupa çay içiyorum onu da içmesem mesela
kavgalara alışılırmı canım ne diyosunuz siz ama mutlaka ikinizin de anlaştığı bi yer vardır. sakin kafayla düşünce çözersin zaten sen. hemen su koyverme iyi düşün iyi şeyler olsun.
ayrılma noktasndayız iki yıldan sonra cok zor olcak bide beni bırakıp istanbula gitcekkavgalara alısılıyo mu gercektn ben alışamadım henüz
şarap gibi yıllanınca alışıyosun
bikere sakin ol ki mantıklı düşünebilesin
senin gibi tatlış kızı bırakıp nereye gidiyomuş o,hiçbiryere gidemez kolay mı öyle
kavgalara alışılırmı canım ne diyosunuz siz ama mutlaka ikinizin de anlaştığı bi yer vardır. sakin kafayla düşünce çözersin zaten sen. hemen su koyverme iyi düşün iyi şeyler olsun.
Sabah yürüyüşte güzel terledim atlet yerine giydiğim tişört sırılsıklam sonrasında wc. ye 4. gidişim yine de bir gün az içip deniycemHee sen azaltmak istiyorsun bilemedim canım suyun zararı var mıdır ki diyette ki herkese su öneriyorlar wc ye çıkıyorsan eğer şişkinlik yapmaz ki
keşke o zamanki gibi olsa evlenince, bekarken nazını daha çok çekiyorlar..evlenince üzülsende umursanmadığın oluyortahmin ettim zatende, takma kafana böyle tartışmalar hep oluyo, evlensen yıllar geçsede bitmiycek o kavgalar hep vardı hep var olmayada devam etcek, kendini yıpratmak yerine başa çıkmayı öğrenmelisin
fazla yapmışım derken uzun süre dayanıyormuBen fazla yapmışım rahat 1 hafta-10 gün içtim bazen 1 kase içtim yanında birşeyler yedim hafif ama bazen 2 kase içtim sadece arada verdiğim oldu her gün illa içeceğim diye diretmedimİçerisinde sadece lahana yoktu brokoli, kereviz, acı biber de mevcuttu sarımsaklı soğanlı falan
Öyle de dene her vücutta farklıdır bu işler canım maşallah terlemişsinSabah yürüyüşte güzel terledim atlet yerine giydiğim tişört sırılsıklam sonrasında wc. ye 4. gidişim yine de bir gün az içip deniycem
Hiç bir değişiklik olmadı tadında taş gibi dayandı vallahifazla yapmışım derken uzun süre dayanıyormu
Ben kilo verdiğim dönemde sen yoktun sabah yürüyüş yapsam da akşamları ip atlıyordum hem de temmuz gibi var yaa yüzüm gözüm ter içinde kalıyordu ben ancak öyle kilo verebiliyorumÖyle de dene her vücutta farklıdır bu işler canım maşallah terlemişsin
Ben kilo verdiğim dönemde sen yoktun sabah yürüyüş yapsam da akşamları ip atlıyordum hem de temmuz gibi var yaa yüzüm gözüm ter içinde kalıyordu ben ancak öyle kilo verebiliyorum
ben de öyle çok kitap okuyorum. kişisel gelişim kitaplarını seviyorsun anladığım kadarı ile, okuyorum ama uygulamak çok zor dediğin gibi. ne güzel başarılı olabiliyorsan.Kızlar geçmişi çok okumadim ama bi ra z baktım şunu söylemek istiyorum eğer çok seviyor onsuz yasayamam diyorsanız bazı şeyler yapmanız hatta hayat felsefenizi biraz değiştirmeniz gerekiyor mutlu olmak için bizde çok kavgalar ettik sonunda bazı kitaplar ve bir yazı okudum çok etkilendim su anda onu uygulamaya çalışıyorum en azından en dibe vurmadan uygulamak daha güzel.... belki sizede faydası olur google evliligim için ne yaptim yazarsanız çıkar galiba bir yazı var çok güzel yani kendime o kadını ornek aldım biliyormusunuz kafam rahat ve mutluyum ama bazen benliğim dürtüyor beni o zaman yine o yazıyı okuyorum bu sakinligimi karakterim haline getirmeye çalışıyorum zor hatta çok zor benim için ama imkansız değil o yazıyı okuyun benceo yazıdan bazı notları cep telefonuna kaydettim günlük okuyorum yenileniyorum
Örnek
Kötü duygular başka kötü duyguları da tetikliyor. Kindar olmak sinir ve gururu peşinden getiriyor. Olayları okumayı bilmek gerek.
Neden verdin bu imtihanı diye isyan etmektense hikmetin ne Rabbim hangi hatamı düzeltmem için veriyorsun demeli.
Zaten evliliğin uzun sürmesinin temeli kadının sabrından, kinci olmamasından, gurur yapmamasından kaynaklanır erkekler ne yaparsa yapsınKızlar geçmişi çok okumadim ama bi ra z baktım şunu söylemek istiyorum eğer çok seviyor onsuz yasayamam diyorsanız bazı şeyler yapmanız hatta hayat felsefenizi biraz değiştirmeniz gerekiyor mutlu olmak için bizde çok kavgalar ettik sonunda bazı kitaplar ve bir yazı okudum çok etkilendim su anda onu uygulamaya çalışıyorum en azından en dibe vurmadan uygulamak daha güzel.... belki sizede faydası olur google evliligim için ne yaptim yazarsanız çıkar galiba bir yazı var çok güzel yani kendime o kadını ornek aldım biliyormusunuz kafam rahat ve mutluyum ama bazen benliğim dürtüyor beni o zaman yine o yazıyı okuyorum bu sakinligimi karakterim haline getirmeye çalışıyorum zor hatta çok zor benim için ama imkansız değil o yazıyı okuyun benceo yazıdan bazı notları cep telefonuna kaydettim günlük okuyorum yenileniyorum
Örnek
Kötü duygular başka kötü duyguları da tetikliyor. Kindar olmak sinir ve gururu peşinden getiriyor. Olayları okumayı bilmek gerek.
Neden verdin bu imtihanı diye isyan etmektense hikmetin ne Rabbim hangi hatamı düzeltmem için veriyorsun demeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?