♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayrılma noktasndayız iki yıldan sonra cok zor olcak bide beni bırakıp istanbula gitcek kavgalara alısılıyo mu gercektn ben alışamadım henüz

şarap gibi yıllanınca alışıyosun
bikere sakin ol ki mantıklı düşünebilesin
senin gibi tatlış kızı bırakıp nereye gidiyomuş o,hiçbiryere gidemez kolay mı öyle

ayrılma noktasndayız iki yıldan sonra cok zor olcak bide beni bırakıp istanbula gitcek kavgalara alısılıyo mu gercektn ben alışamadım henüz
kavgalara alışılırmı canım ne diyosunuz siz ama mutlaka ikinizin de anlaştığı bi yer vardır. sakin kafayla düşünce çözersin zaten sen. hemen su koyverme iyi düşün iyi şeyler olsun.

kavgalara alışılırmı canım ne diyosunuz siz ama mutlaka ikinizin de anlaştığı bi yer vardır. sakin kafayla düşünce çözersin zaten sen. hemen su koyverme iyi düşün iyi şeyler olsun.

hep iyi düşünüyorm zaten rabbim görüyo biliyo herşeyi hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah

Hee sen azaltmak istiyorsun bilemedim canım suyun zararı var mıdır ki diyette ki herkese su öneriyorlar wc ye çıkıyorsan eğer şişkinlik yapmaz ki
Sabah yürüyüşte güzel terledim atlet yerine giydiğim tişört sırılsıklam sonrasında wc. ye 4. gidişim yine de bir gün az içip deniycem

tahmin ettim zatende, takma kafana böyle tartışmalar hep oluyo, evlensen yıllar geçsede bitmiycek o kavgalar hep vardı hep var olmayada devam etcek, kendini yıpratmak yerine başa çıkmayı öğrenmelisin
keşke o zamanki gibi olsa evlenince, bekarken nazını daha çok çekiyorlar..evlenince üzülsende umursanmadığın oluyor

fazla yapmışım derken uzun süre dayanıyormu

Kızlar geçmişi çok okumadim ama bi ra z baktım şunu söylemek istiyorum eğer çok seviyor onsuz yasayamam diyorsanız bazı şeyler yapmanız hatta hayat felsefenizi biraz değiştirmeniz gerekiyor mutlu olmak için bizde çok kavgalar ettik sonunda bazı kitaplar ve bir yazı okudum çok etkilendim su anda onu uygulamaya çalışıyorum en azından en dibe vurmadan uygulamak daha güzel.... belki sizede faydası olur google evliligim için ne yaptim yazarsanız çıkar galiba bir yazı var çok güzel yani kendime o kadını ornek aldım biliyormusunuz kafam rahat ve mutluyum ama bazen benliğim dürtüyor beni o zaman yine o yazıyı okuyorum bu sakinligimi karakterim haline getirmeye çalışıyorum zor hatta çok zor benim için ama imkansız değil o yazıyı okuyun bence o yazıdan bazı notları cep telefonuna kaydettim günlük okuyorum yenileniyorum

Örnek

Kötü duygular başka kötü duyguları da tetikliyor. Kindar olmak sinir ve gururu peşinden getiriyor. Olayları okumayı bilmek gerek.

Neden verdin bu imtihanı diye isyan etmektense hikmetin ne Rabbim hangi hatamı düzeltmem için veriyorsun demeli.

ben de öyle çok kitap okuyorum. kişisel gelişim kitaplarını seviyorsun anladığım kadarı ile, okuyorum ama uygulamak çok zor dediğin gibi. ne güzel başarılı olabiliyorsan.

Zaten evliliğin uzun sürmesinin temeli kadının sabrından, kinci olmamasından, gurur yapmamasından kaynaklanır erkekler ne yaparsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…