Kızlar geçmişi çok okumadim ama bi ra z baktım şunu söylemek istiyorum eğer çok seviyor onsuz yasayamam diyorsanız bazı şeyler yapmanız hatta hayat felsefenizi biraz değiştirmeniz gerekiyor mutlu olmak için bizde çok kavgalar ettik sonunda bazı kitaplar ve bir yazı okudum çok etkilendim su anda onu uygulamaya çalışıyorum en azından en dibe vurmadan uygulamak daha güzel.... belki sizede faydası olur google evliligim için ne yaptim yazarsanız çıkar galiba bir yazı var çok güzel yani kendime o kadını ornek aldım biliyormusunuz kafam rahat ve mutluyum ama bazen benliğim dürtüyor beni o zaman yine o yazıyı okuyorum bu sakinligimi karakterim haline getirmeye çalışıyorum zor hatta çok zor benim için ama imkansız değil o yazıyı okuyun benceo yazıdan bazı notları cep telefonuna kaydettim günlük okuyorum yenileniyorum
Örnek
Kötü duygular başka kötü duyguları da tetikliyor. Kindar olmak sinir ve gururu peşinden getiriyor. Olayları okumayı bilmek gerek.
Neden verdin bu imtihanı diye isyan etmektense hikmetin ne Rabbim hangi hatamı düzeltmem için veriyorsun demeli.
aaaaa bunu da dediğin iyi oldu..Hiç bir değişiklik olmadı tadında taş gibi dayandı vallahi
Bu sözü çok severim hayat felsefem gibi bir şey;çok güzel sözler gercekten etkileyiciymiş.. keşke uygulaabilsek
Bozulsun diye bekledim bozulmadı mecburen yedimaaaaa bunu da dediğin iyi oldu..
iyiymiş bir kerette yapcan pratik yaniBozulsun diye bekledim bozulmadı mecburen yedim
alışma derken sakinlik mantıklı düşünmeme gerilmeme kastettiğim bunlar canım tabikide bundan sonrada ortak noktada birleşmek varkavgalara alışılırmı canım ne diyosunuz siz ama mutlaka ikinizin de anlaştığı bi yer vardır. sakin kafayla düşünce çözersin zaten sen. hemen su koyverme iyi düşün iyi şeyler olsun.
ne kadar içtin kiBu arada suyu da çayı da çok içtim midem bulandı
Çok pratikti blenderdan geçirdim en son bak içinde dereotu maydanozda attım ödem atıyorlariyiymiş bir kerette yapcan pratik yani
kafama yattı bu iş ben alıp yapayımÇok pratikti blenderdan geçirdim en son bak içinde dereotu maydanozda attım ödem atıyorlar
Bu sözü çok severim hayat felsefem gibi bir şey;
"Bırak gitsin dönerse senindir dönmüyorsa hiç senin olmamıştır" Sana da tavsiye ediyim
çok içmişsin, 2.5 taş çatlasa günde 3 içmelisin. 3 ü de yaz aylarında diyorlar.çok su içmek zararlı araştır istersen3 litre kadar
alırız tabi canımsbeden i etiketle, şuanki kilonu hedef kilonu yaz
nasıl etiketlicemşuan 78 kiloyum
ayyy kızlar kendimi eskimiş hissettim. ben geldiğimde siz bana böyle demiştiniz. öğreniyormuyum ev sahipliğinisbeden böyle canım. şimdi o seni görür zaten. hedef kilonu da yaz...hoşgeldin bu arada
bazen öyle anlaşılmaz ya kuzum insan siniyim ses çıkarmayım şeklinde de anlayabilir belki ondan dedimdi ezdirmesin kız kendini. ay yine feministliğim tuttu bakalışma derken sakinlik mantıklı düşünmeme gerilmeme kastettiğim bunlar canım tabikide bundan sonrada ortak noktada birleşmek var
ne güzel topiğiz yaayyy kızlar kendimi eskimiş hissettim. ben geldiğimde siz bana böyle demiştiniz. öğreniyormuyum ev sahipliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?