♥haftalık kilo verme yarışması♥

bazen öyle anlaşılmaz ya kuzum insan siniyim ses çıkarmayım şeklinde de anlayabilir belki ondan dedimdi ezdirmesin kız kendini. ay yine feministliğim tuttu bak
sinmek mi ASLA
aksine sakin olup, mantıklı düşünüp ,sinsilik yapcan kuzum, olayı çok boyutlu düşünüp bi sağ kroşe bi sol kroşe yapcan ki böyle olsun ve pussun sinsin, aaa sen haklısın desin, olayı çok boyutu düşünmek lazım

ben de öyle çok kitap okuyorum. kişisel gelişim kitaplarını seviyorsun anladığım kadarı ile, okuyorum ama uygulamak çok zor dediğin gibi. ne güzel başarılı olabiliyorsan.

Canım öyle hemen başarılı olunmuyor ama deniyorum şimdilik iyi gidiyorum bakalım kişisel gelişim kitaplarini ilkokuldan beri okurum çok severim ama kitap bitince yine ayni ben olurum bu sefer karakterime islemeye çalışıyorum kendimi torpulemeye karar verdim zaten yaşadığım tüm imtihanlar belkide rabbimizin bizi törpülemek istemesidir...mesela benim çok büyük pis b ir gururum var öyle büyümüş ki anlatamam burnu düşse almaz dedikleri den ama yok artik kabullenmeycegim o şeytani gururu aklıma yine şeytani şeyler duygular gelmiyor değil ama sallıyorum kendimi o zaman ... pis gurur insana mutsuzluk .. yalnızlık tan başka bir şey getirmez... ve sen iyi olunca karsindakide iyi oluyor tabi ... ama önemli değil ben başkasını düzeltemem ama kendimi düzeltebilirim esim benim kalbimi kırıp bana haksizlik yapıyorsa eğer bunu düşünüp neden kin besleyim ki benim rabbim adaletli olandır o rabbiyle eşimin arasında o onun sorunu... ben yine eşimi sevmeye ona şefkat ve merhamet beslemeye devam ederim .. inanın boyle düşününce tevekkül ile birlikte öyle kuş gibi hafifledim ki anlatamam ve esim benim yanimda daha çok zaman geçirmek istiyor daha çok güzel şeyler söylüyor nazikce söylüyor bir şey isterse... bana yardımcı oluyordu ama dır dir yapardı onu yapmıyor bana yardımcı olurken ikimizde neşeli oluyoruz ... eğer ben kin besleyip suratimi assam neler olur evde bir düşünün ama ben haklıyım diyor icerden bir ses ne farkeder daha iyi sen hakli ol ona göre mükafatın da çok olur o haksizsa senden özür dilemezse o seni ilgilendirmez o onu sorunu onun vicdani onun günahı onunla allah arasindaki mevzu biz evimizin nurunu somurtarak neden sondurelim kısa hayat huzur önemli

Afiyet olsun canım çoban salatası doyurucudur ama olsun salata zararı olmaz

Kendime notlardan bir parca daha

İntikam almak, misilleme yapmak gibi vesveselerimi susturdum. Kadına özellikle anneye merhamet, sükûnet ve itaat yakışıyor.

Eşimin kusurlarını ve sınırlarını keşfettim ve onu öyle kabul ettim. Meğer ben onu hiç tanımamışım. Artık onunla beyhude savaşmıyorum onu tanıyorum kabul ediyorum kaderime razı oluyorum ve onu böyle sevmeye çalışıyorum.

Bunları ben yazmadım okuduğum bir yazıdan parçalar karakterim olsun diye okuyorum uygulamaya çalışıyorum :)

Afiyet olsun canım çoban salatası doyurucudur ama olsun salata zararı olmaz
evet çok güzeldi, nehir bide ben aslında öğlen tas kebap yedim, çoğu patates ve havuçlarını ayırdım bikaçtane küçük yedim suyunu hiç yemedim çatalla yedim yemeği ama fatsecratta tas kebap yoktu bende et sote yazdım aslında patates ve havuçtanda k.hidrat almışımdır yani

bu kitabın adın ne acaba bende okumak istiyoum

Tabi canım bazı şeyleri biz ayırıyoruz ama oraya mecburen tam olarak yazıyoruz olsun sen kendini biliyorsun sonuçta
nehirnil111 bugünü 867 kcal le bitiriyorum akşama lahana çorbasına başlıyorum.

Afiyet olsun canım

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase nohut yemeği + yarım kaseden az cacık - 441 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon mercimek yemeği + yarım kase cacık - 380 kalori

Toplam kalori: 993
Sonrasında yediklerimden ben mesul değilimYarından itibaren pazartesiye kadar yokum o yüzden şimdiden yazayım bugünümü dedimPazartesiye kadar herkesi en az 500 gram daha vermiş göreceğim

elma_sekerim01 mavimli @DisiAnka miraycan84 begum75 fiyonkbayan @GOLD_WOMEN D demali

afiyet olsun, sen yokken kaçamak yapanlar olabilir aramızda (ben hariç ) ben onları sana söylerim gelince
özletme kendini arada boşluk olursa gel buraya yine

Geçen haftanın 1.cisi 3 gün 1.ci olarak @GOLD_WOMEN tebrik ederim canım gelişin harika oldu
Geçen haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak @DisiAnka tebrik ederim canım dönüşün muhteşem oldu

Diğer günler 1 günlük 1.ci olarak ben ve mavimli günü kapatmışız

abc321 ve D demali günleriniz eksik tamamlarsanız listeyi düzeltebilirim bugün Salı ve ben yokum bir kaç gün o yüzden bugün belirtmeliydim

begum75 fiyonkbayan önümüzdeki hafta sıra sizde elma_sekerim01 seni biliyorum kuzum sana laf yok kaç haftadır 1.ciliği kaptırmadım zaten biraz dinlen

Allah aşkına şu yemekleri rezil etme güzel güzel ye de akşam bir şey yeme
Dediklerimi bir de kendim uygulasam

afiyet olsun, sen yokken kaçamak yapanlar olabilir aramızda (ben hariç ) ben onları sana söylerim gelince
özletme kendini arada boşluk olursa gel buraya yine

Herkesi not et Begüş sana güveniyorum kadim dostum Baştan kendini hafta sonu durdur amaBen söz vermiyorum az çerez yiyeceğim

İnşallah canım bazen sabahları iş yerine getirip öyle götürebilirlermiş fatura kesmek için o durumlar olursa gelir yazar kaçarım

İnşallah hangimiz istemiyoruz ki 500 gram vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…