sinmek mi ASLAbazen öyle anlaşılmaz ya kuzum insan siniyim ses çıkarmayım şeklinde de anlayabilir belki ondan dedimdi ezdirmesin kız kendini. ay yine feministliğim tuttu bak
ben de öyle çok kitap okuyorum. kişisel gelişim kitaplarını seviyorsun anladığım kadarı ile, okuyorum ama uygulamak çok zor dediğin gibi. ne güzel başarılı olabiliyorsan.
Yap canım çok doyurucu bir çorba çokta lezzetlikafama yattı bu iş ben alıp yapayım
nehirnil111 öğlen yemeğimi yedim
Öğle Yemeği 17,32 19,25 19,39 309
Beyaz Ekmek
1 dilim
0,82 12,65 1,91 66
Et Sote
1/2 porsiyon (300 g)
12,90 3,84 16,98 200
Çoban Salatası
1/2 kase
3,60 2,76 0,50 43
toplam 309 kalori, sabahkiyle beraber 370 kalori,
k.hidratta toplam:23,21
bu çoban salata ne kaloriliymiş ya hiç sevmedim
evet çok güzeldiAfiyet olsun canım çoban salatası doyurucudur ama olsun salata zararı olmaz
Kendime notlardan bir parca daha
İntikam almak, misilleme yapmak gibi vesveselerimi susturdum. Kadına özellikle anneye merhamet, sükûnet ve itaat yakışıyor.
Eşimin kusurlarını ve sınırlarını keşfettim ve onu öyle kabul ettim. Meğer ben onu hiç tanımamışım. Artık onunla beyhude savaşmıyorum onu tanıyorum kabul ediyorum kaderime razı oluyorum ve onu böyle sevmeye çalışıyorum.
Bunları ben yazmadım okuduğum bir yazıdan parçalar karakterim olsun diye okuyorum uygulamaya çalışıyorum :)
Tabi canım bazı şeyleri biz ayırıyoruz ama oraya mecburen tam olarak yazıyoruz olsun sen kendini biliyorsun sonuçtaevet çok güzeldi, nehir bide ben aslında öğlen tas kebap yedim, çoğu patates ve havuçlarını ayırdım bikaçtane küçük yedim suyunu hiç yemedim çatalla yedim yemeği ama fatsecratta tas kebap yoktu bende et sote yazdım aslında patates ve havuçtanda k.hidrat almışımdır yani
nehirnil111 bugünü 867 kcal le bitiriyorum akşama lahana çorbasına başlıyorum.
afiyet olsun, sen yokken kaçamak yapanlar olabilir aramızda (ben hariçSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase nohut yemeği + yarım kaseden az cacık - 441 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon mercimek yemeği + yarım kase cacık - 380 kalori
Toplam kalori: 993
Sonrasında yediklerimden ben mesul değilimYarından itibaren pazartesiye kadar yokum o yüzden şimdiden yazayım bugünümü dedim Pazartesiye kadar herkesi en az 500 gram daha vermiş göreceğim
elma_sekerim01 mavimli @DisiAnka miraycan84 begum75 fiyonkbayan @GOLD_WOMEN D demali
çok yemediysen sorun yok, saat daha erken hem,bundan sonrasına dikkat edersen daha iyi olurKızlar bugün de ağzımı tutamadım :) okulda kariyer günleri var ücretsiz çiğ köfte falan olunca:))))
Allah aşkına şu yemekleri rezil etme güzel güzel ye de akşam bir şey yemeevet çok güzeldi, nehir bide ben aslında öğlen tas kebap yedim, çoğu patates ve havuçlarını ayırdım bikaçtane küçük yedim suyunu hiç yemedim çatalla yedim yemeği ama fatsecratta tas kebap yoktu bende et sote yazdım aslında patates ve havuçtanda k.hidrat almışımdır yani
afiyet olsun, sen yokken kaçamak yapanlar olabilir aramızda (ben hariç) ben onları sana söylerim gelince
özletme kendini arada boşluk olursa gel buraya yine
İnşallah hangimiz istemiyoruz ki 500 gram vermeyiSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase nohut yemeği + yarım kaseden az cacık - 441 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon mercimek yemeği + yarım kase cacık - 380 kalori
Toplam kalori: 993
Sonrasında yediklerimden ben mesul değilimYarından itibaren pazartesiye kadar yokum o yüzden şimdiden yazayım bugünümü dedim Pazartesiye kadar herkesi en az 500 gram daha vermiş göreceğim
elma_sekerim01 mavimli @DisiAnka miraycan84 begum75 fiyonkbayan @GOLD_WOMEN D demali
İnşallah hangimiz istemiyoruz ki 500 gram vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?