- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Dur seeen lahana çorbasını hafta sonu da yersem görürsün kaç kilo veriyorumDeliSeni özellikle istiyorum olmadı sabit kal
Çok iyi proteinli bir gün akşamda öyle devam edersenÖğlen Yemeğim
1 x Porsiyon Izgara Köfte 200,00 calori
1 x DilimÇavdar Ekmeği 63,00 calori
1 x PorsiyonÇoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
2 x 100 gr Ayran74,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 358,00 calori
Ye tabi kendini vücudunu bir sars o eski Deniz ipçi Deniz geri gelsinDur seeen lahana çorbasını hafta sonu da yersem görürsün kaç kilo veriyorum
Arkadaşları tebrik ediyorum harika kilolar verilmiş
Hafta birincileri
Grup 120 birinci yok. Bu grup pasif bunca kiloyla bu kadar pasiflik
Grup 90 D demali -2.300 ★★★
Grup 80 @lili5461 -1000 ★★
Grup 70fatmafuu -600 ★
Grup 60 @GOLD_WOMEN -1.600 ★★
Grup 50 @beyaz lotus ve @DisiAnka -1000
pmm aplam kızmaAllah aşkına şu yemekleri rezil etme güzel güzel ye de akşam bir şey yeme
Dediklerimi bir de kendim uygulasam
kızlar tebrikler, bir zamanlar bende böyle idim
Hafta birincileri
Grup 120 birinci yok. Bu grup pasif bunca kiloyla bu kadar pasiflik
Grup 90 D demali -2.300 ★★★
Grup 80 @lili5461 -1000 ★★
Grup 70fatmafuu -600 ★
Grup 60 @GOLD_WOMEN -1.600 ★★
Grup 50 @beyaz lotus ve @DisiAnka -1000
Bu hafta gercekten tablo süper :)Arkadaşları tebrik ediyorum harika kilolar verilmiş
D demali @lili5461fatmafuu @GOLD_WOMEN @beyaz lotus @DisiAnka o değil ben bazı arkadaşları hiç tanımıyorum ya
Akşama lahana çorbası ve elma 128 kalori yapıyorÇok iyi proteinli bir gün akşamda öyle devam edersen
Ekledim canimboy 170 kılo 61 hedef 54:) selamsbeden
Bu hafta gercekten tablo süper :)
Aktif degiller pek
Sanırım sadece kilo bildiriyorlar yoksa benden kaçmazdıAlintilar ve etiketlemeler haricinde okuyamiyorum kızlar sinavlar yaklasiyor arada bakiniyorum ama aklim burda
Ne konuşuyorsunuz diye de merak ediyorum
Akşama lahana çorbası ve elma 128 kalori yapıyor
seni tebrik ediyorum gerçekten. ben bunu yapamıyorum. herşeyi de görmezden gelmek zor bana göre. hep ben alttan alamıyorum.Canım öyle hemen başarılı olunmuyor ama deniyorum şimdilik iyi gidiyorum bakalım kişisel gelişim kitaplarini ilkokuldan beri okurum çok severim ama kitap bitince yine ayni ben olurum bu sefer karakterime islemeye çalışıyorum kendimi torpulemeye karar verdim zaten yaşadığım tüm imtihanlar belkide rabbimizin bizi törpülemek istemesidir...mesela benim çok büyük pis b ir gururum var öyle büyümüş ki anlatamam burnu düşse almaz dedikleri den ama yok artik kabullenmeycegim o şeytani gururu aklıma yine şeytani şeyler duygular gelmiyor değil ama sallıyorum kendimi o zaman ... pis gurur insana mutsuzluk .. yalnızlık tan başka bir şey getirmez... ve sen iyi olunca karsindakide iyi oluyor tabi ... ama önemli değil ben başkasını düzeltemem ama kendimi düzeltebilirim esim benim kalbimi kırıp bana haksizlik yapıyorsa eğer bunu düşünüp neden kin besleyim ki benim rabbim adaletli olandır o rabbiyle eşimin arasında o onun sorunu... ben yine eşimi sevmeye ona şefkat ve merhamet beslemeye devam ederim .. inanın boyle düşününce tevekkül ile birlikte öyle kuş gibi hafifledim ki anlatamam ve esim benim yanimda daha çok zaman geçirmek istiyor daha çok güzel şeyler söylüyor nazikce söylüyor bir şey isterse... bana yardımcı oluyordu ama dır dir yapardı onu yapmıyor bana yardımcı olurken ikimizde neşeli oluyoruz ... eğer ben kin besleyip suratimi assam neler olur evde bir düşünün ama ben haklıyım diyor icerden bir ses ne farkeder daha iyi sen hakli ol ona göre mükafatın da çok oluro haksizsa senden özür dilemezse o seni ilgilendirmez o onu sorunu onun vicdani onun günahı onunla allah arasindaki mevzu biz evimizin nurunu somurtarak neden sondurelim kısa hayat huzur önemli
sen kafanı buraya takma boşver biz öyle geyik çeviriyoruz havadan su danAlintilar ve etiketlemeler haricinde okuyamiyorum kızlar sinavlar yaklasiyor arada bakiniyorum ama aklim burda
Ne konuşuyorsunuz diye de merak ediyorum
güle güle git güle güle gelSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase nohut yemeği + yarım kaseden az cacık - 441 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon mercimek yemeği + yarım kase cacık - 380 kalori
Toplam kalori: 993
Sonrasında yediklerimden ben mesul değilimYarından itibaren pazartesiye kadar yokum o yüzden şimdiden yazayım bugünümü dedim Pazartesiye kadar herkesi en az 500 gram daha vermiş göreceğim
@elma_sekerim01 @mavimli @DisiAnkamiraycan84 begum75 fiyonkbayan @GOLD_WOMEN D demali
Evet canim mmmm kilo almazsa sorun yok.sen kafanı buraya takma boşver biz öyle geyik çeviriyoruz havadan su dan
su dedimdesu321 geldi aklıma, izmirde sanırım, annesinin enfes yemeklerinden yiyiyodur ne güzel
Sağol canım teşekkür ederim inşallahgüle güle git güle güle gel
Aciktan canim. 4. Sinif ilk yari bitti bu dönem geriden devam ediyorum 3. Sinif . Ve Çocuk :) tesekkur ederim. Sende cocuk var miydi calisiyor musunüniversitedemi okuyorsunsbeden başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?