♥haftalık kilo verme yarışması♥

Allah aşkına şu yemekleri rezil etme güzel güzel ye de akşam bir şey yeme
Dediklerimi bir de kendim uygulasam
pmm aplam kızma
inşallah akşama güzel yiycem, yayla çorbamla, karnıbaharım var bide bol yeşil salata yaparım
kaçamakta olmazsa süpper
bide regl olmak üzereyim vücut şişmeye başladı karnım aşırı gergin patladı patlacak, şeylere dokanılmıyo sızım sızım sızlıyo

Bu hafta gercekten tablo süper :)
Aktif degiller pek

Alintilar ve etiketlemeler haricinde okuyamiyorum kızlar sinavlar yaklasiyor arada bakiniyorum ama aklim burda
Ne konuşuyorsunuz diye de merak ediyorum
Sanırım sadece kilo bildiriyorlar yoksa benden kaçmazdı

Bende pazartesiye kadar yokum şirket fuarındayım

Akşama lahana çorbası ve elma 128 kalori yapıyor

Ne güzel hiç bir şey değil akşam yemeği için

seni tebrik ediyorum gerçekten. ben bunu yapamıyorum. herşeyi de görmezden gelmek zor bana göre. hep ben alttan alamıyorum.

Alintilar ve etiketlemeler haricinde okuyamiyorum kızlar sinavlar yaklasiyor arada bakiniyorum ama aklim burda
Ne konuşuyorsunuz diye de merak ediyorum
sen kafanı buraya takma boşver biz öyle geyik çeviriyoruz havadan su dan
su dedimde su321 geldi aklıma, izmirde sanırım, annesinin enfes yemeklerinden yiyiyodur ne güzel

güle güle git güle güle gel

sen kafanı buraya takma boşver biz öyle geyik çeviriyoruz havadan su dan
su dedimde su321 geldi aklıma, izmirde sanırım, annesinin enfes yemeklerinden yiyiyodur ne güzel
Evet canim mmmm kilo almazsa sorun yok.
:) bi arkadasimiz gozume carpti curl evlilikte ilk 3 yil sabir gerektirir kritik. iki farkli insan catismalar. Sabretmek lazim. Umarim.hersey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…