sen biraz dikbaşlısın sanırımseni tebrik ediyorum gerçekten. ben bunu yapamıyorum. herşeyi de görmezden gelmek zor bana göre. hep ben alttan alamıyorum.
Sen bu kadar pozitif olmasan çekilir mi o misafirlersen biraz dikbaşlısın sanırım
ilk başlarda bende öyleydim ama zamanla kendimi kontrol etmeyi ve stratejik düşünmeyi öğrendim, sakin olup mantıklı düşünmek daha doğru,herzaman ve o anda yapılıyomu? tabikide hayır....bu durumdada kalp kırmamak için soğukkanlı davranıp ortamdan uzaklaşmak daha fazla konuşmayıp kalp kırmamak daha iyi geliyor,yoksa düşüncesizce söylenen sözler yıllar geçsede unutulmayabiliyo ve temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne sürüyolar...o zaman sende oda daha çok üzülüyosun...
işte ben bunu yapmayı öğrendim..
hem çocuk hem ev bi de çalışıyorum de ben şurda bi düşüp bayılıveriyim artık Yarabbim ellerde ne becerikli kadınlar var ya. ben de çok istemiştim açıköğretimi ama cesaret edemedim kaldı öyleceAciktan canim. 4. Sinif ilk yari bitti bu dönem geriden devam ediyorum 3. Sinif . Ve Çocuk :) tesekkur ederim. Sende cocuk var miydi calisiyor musun
insanı törpüleyen acıları ve yaşadıklarıymışsen biraz dikbaşlısın sanırım
ilk başlarda bende öyleydim ama zamanla kendimi kontrol etmeyi ve stratejik düşünmeyi öğrendim, sakin olup mantıklı düşünmek daha doğru,herzaman ve o anda yapılıyomu? tabikide hayır....bu durumdada kalp kırmamak için soğukkanlı davranıp ortamdan uzaklaşmak daha fazla konuşmayıp kalp kırmamak daha iyi geliyor,yoksa düşüncesizce söylenen sözler yıllar geçsede unutulmayabiliyo ve temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne sürüyolar...o zaman sende oda daha çok üzülüyosun...
evet canım benim 7 yaşında bir oğlum var, bende oğlan küçükken pedagojik formasyon aldım. çalışıyorum memurum. ama öğretmenlik yapmıyorum malesef. üniversiteyi bekarken ve çalışmıyorken okudum. seni anlıyorum.çok zor işler.Aciktan canim. 4. Sinif ilk yari bitti bu dönem geriden devam ediyorum 3. Sinif . Ve Çocuk :) tesekkur ederim. Sende cocuk var miydi calisiyor musun
Sen bu kadar pozitif olmasan çekilir mi o misafirler
evet canım acı/tatlı yaşadıkların, imhtihanların bunlar seni hep olgunlaştırıyor ve bunlarla başa çıkmayı öğreniyosun, kendini daha az yıpratıp soğukkkanlı davranabiliyosun oysaki gençlikte öylemiydim odama kapanır saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlardım, sinirimi oğlumdan çıkarırdıminsanı törpüleyen acıları ve yaşadıklarıymış
öyle değil aslında çok fazla vericiyim toparlamak için çok fazla şey yaparım. eski şeylere takılıp da kalmıyorum da..farklı bir durum. neyse. dediklerine katılıyorum. dediklerin doğru ama bazı durumlarda uygulamak zor oluyor.sen biraz dikbaşlısın sanırım
En kötüsü de çocuktan çıkarmak bazen benim de yaptığım oluyordu artık yapmıyorum yaa bir de benim kızım çok duygusal anne benim yüzümden mi diyor daha çok üzülüyorumaynen öyle deniz, bizim büyük kavgalarımız hep bundan oluyodu,hep kavga küslük oluyodu ama zamanla öğrendim nasıl davranmam gerektiğini şimdi geldiklerinde ne kavgamız oluyo nede küslüğümüz çok şükür, herkes mutlu
evet canım acı/tatlı yaşadıkların, imhtihanların bunlar seni hep olgunlaştırıyor ve bunlarla başa çıkmayı öğreniyosun, kendini daha az yıpratıp soğukkkanlı davranabiliyosun oysaki gençlikte öylemiydim odama kapanır saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlardım, sinirimi oğlumdan çıkarırdımçok şükür o günler geride kaldı
canım fazlaca verici olmakta sana zarar, kendinden kişiliğinden bildiklerinden şaşmak la bir süre sonra ateş topuna dönersin, tabiki bunu demesi bana kolay dediğim gibi ayarı tutturmak zor iş zaman alıcı ama zamanla başarıyosun bunuöyle değil aslında çok fazla vericiyim toparlamak için çok fazla şey yaparım. eski şeylere takılıp da kalmıyorum da..farklı bir durum. neyse. dediklerine katılıyorum. dediklerin doğru ama bazı durumlarda uygulamak zor oluyor.
Bir gün bir gün değil mihiiiii bugün salıymış kııız ben halen pazartesi zannediyorum oh ne güzel daha haftanın başındayım dediydim.
oyy kıyamam o suçluluk duygusunu bu yaşta hissetmesi çok kötü deniz, asla alıştırma hep ezik hisseder kendini sesi çıkmaz sonra, yavrum benim bu yaşta akla hisse bak senEn kötüsü de çocuktan çıkarmak bazen benim de yaptığım oluyordu artık yapmıyorum yaa bir de benim kızım çok duygusal anne benim yüzümden mi diyor daha çok üzülüyorum
kız şurda tekrar kilo bildirimi yapmaya 6 gün kalmış haftasonu zaten karabolde geçiyoBir gün bir gün değil mi
Ben fen bilgisi. ama öğretmenlik yapamıyorum. giremedim bir türlü. memurum kamuda canımcanım fazlaca verici olmakta sana zarar, kendinden kişiliğinden bildiklerinden şaşmak la bir süre sonra ateş topuna dönersin, tabiki bunu demesi bana kolay dediğim gibi ayarı tutturmak zor iş zaman alıcı ama zamanla başarıyosun bunu
sen ne öğretmenisin :))?
aa evet sizin puanlar çok yüksek biliyorum, olsun canım en azından memur olmuşsun, belki ilerde geçersin öğretmenliğeBen fen bilgisi. ama öğretmenlik yapamıyorum. giremedim bir türlü. memurum kamuda canım
inşallah canım. vekil öğretmenlik yapmıştım. özlüyorum o günleri.aa evet sizin puanlar çok yüksek biliyorum, olsun canım en azından memur olmuşsun, belki ilerde geçersin öğretmenliğe
tavsiye için teşekkürler ama yulaf ezmesini hiç sevmem malesef. ekmek aramam asla sadece tatlı olayı işte. napalım onu da çok az yiyerek atlatıyorum. yorucu bir dönemden geçiyorum onun etkisi büyük bence.Sabahları yulaf ezmesi yediğim zaman gün içinde ekmek yeme isteğim de tatlı yeme isteğim de olmuyor bir dene derim
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
2 kayısı
1 ceviz
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
O zaman kıskanıyor benim eşimde de olmuştu bir aralar daha ne yapacaksın yani kuzu mu çevirecektim deseydin
dimi ama bahane dedim ya valla artık kendi bilir ben kararlıyım 1 ay önce arkadaşa misafirliğe gittik eve gelir gelmez kapıda ya bu kıyafet seni kilolumu gösteriyor biraz dikkat etsene diyetmi yapsan dedi bana hemde öle dümdük yüzüme bırakırmıyım sana bunu bensen onu besle, kendin zayıflamaya devam et yaşasın kötülük
aynen noluyo bizim hanıma acaba diyolarBenimki de bana diyordu ki ohhh iyi baktım maşallah hanıma. göbeğe bakk. sonra diyet yapmaya başlayınca taktın kafaya bu ne böyle abarttın iyice hiç birşey yemiyorsun demeye başladı
TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE CANIM YALNIZ D demali nin nasıl bir diyet yaptığını merak ettim güzel vermiş
Hafta birincileri
Grup 120 birinci yok. Bu grup pasif bunca kiloyla bu kadar pasiflik
Grup 90 D demali -2.300 ★★★
Grup 80 @lili5461 -1000 ★★
Grup 70 @fatmafuu -600 ★
Grup 60bayan_balon -1.600 ★★
Grup 50 @beyaz lotus ve @DisiAnka -1000
teşekkür ederiz canım senin yardımlarınla oluyoArkadaşları tebrik ediyorum harika kilolar verilmiş
D demali @lili5461 @fatmafuubayan_balon @beyaz lotus @DisiAnka o değil ben bazı arkadaşları hiç tanımıyorum ya
hahahaytttkızlar tebrikler, bir zamanlar bende böyle idimtahtımdan ettiler beni, devrik liderim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?