- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
dimi ama bahane dedim ya valla artık kendi bilir ben kararlıyım 1 ay önce arkadaşa misafirliğe gittik eve gelir gelmez kapıda ya bu kıyafet seni kilolumu gösteriyor biraz dikkat etsene diyetmi yapsan dedi bana hemde öle dümdük yüzüme bırakırmıyım sana bunu ben
teşekkür ederiz canım senin yardımlarınla oluyo
tam olarak yapabilirsem olurmuyum ki dersin, ben genelde grupta benden başka kimse olmadığı zamanlarda 1.olmuştum dahahahayttthaftaya bence sen birinci olcan lahana diyetiyle
tam olarak yapabilirsen bence en az 2 kg verirsin canım ama dayanman lazımtam olarak yapabilirsem olurmuyum ki dersin, ben genelde grupta benden başka kimse olmadığı zamanlarda 1.olmuştum da
evet devam etcem canım sen yokmuşsun bu hafta heralde kalori bildirimini nasıl yapıcazDevam canım sen zaten zayıfladıkça çıldıracak
Ne demek ne yardımı canım siz istedikçe oluyor
Aynı şekilde etiketleyin canım ben pazar-pazartesi bir şekilde not alırım aynı şekilde devam edeceğizevet devam etcem canım sen yokmuşsun bu hafta heralde kalori bildirimini nasıl yapıcaz
inşallah canım ya,çok istiyorum ama o anlık iştahıma yenik düşüyorum iştetam olarak yapabilirsen bence en az 2 kg verirsin canım ama dayanman lazım
evvvvettt bu işte ay şevklendim valla yine emeğine sağlık canım arkadaşları da tebrik ediyorumGeçen haftanın 1.cisi 3 gün 1.ci olarakbayan_balon tebrik ederim canım gelişin harika oldu
Geçen haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak @DisiAnka tebrik ederim canım dönüşün muhteşem oldu
Diğer günler 1 günlük 1.ci olarak ben ve @mavimli günü kapatmışız
@abc321 ve @demali günleriniz eksik tamamlarsanız listeyi düzeltebilirim bugün Salı ve ben yokum bir kaç gün o yüzden bugün belirtmeliydim
begum75 @fiyonkbayan önümüzdeki hafta sıra sizde @elma_sekerim01 seni biliyorum kuzum sana laf yok kaç haftadır 1.ciliği kaptırmadım zaten biraz dinlen
evvvvettt bu işte ay şevklendim valla yine emeğine sağlık canım arkadaşları da tebrik ediyorum
tamam canım olur inş sen döndüğünde kilolar bi nebze gitmiş olur bizdeAynı şekilde etiketleyin canım ben pazar-pazartesi bir şekilde not alırım aynı şekilde devam edeceğiz
Sizden büyük ataklar bekliyorum inşallah bende sabit kalırımtamam canım olur inş sen döndüğünde kilolar bi nebze gitmiş olur bizde
bence sen istesen yapabilirsin mesela şuan tam gözümün önünde tatlı var arkadaşlar almış getirip koydular masama ama dirayetliyim bir parça attım ağzıma daha yemiycem yani sanırım yemiyceminşallah canım ya,çok istiyorum ama o anlık iştahıma yenik düşüyorum işte
valla bu hafta ben en fazla 1 kg hedefim var inş çünkü kendimi tanıyorum regl olduğumda vereceğime pek inanmıyorum daha çok alıyorum çok ödem tutuyorum ben yoğun yaşıyorum biraz bu konudaSizden büyük ataklar bekliyorum inşallah bende sabit kalırım
valla bu hafta ben en fazla 1 kg hedefim var inş çünkü kendimi tanıyorum regl olduğumda vereceğime pek inanmıyorum daha çok alıyorum çok ödem tutuyorum ben yoğun yaşıyorum biraz bu konuda
bencede çünkü ciddi anlamda çok istiyorum bugünkü menümRegl dönemlerini severim bu hafta rakam seni memnun etmese de sonraki hafta fark atacaksındır
bence sen istesen yapabilirsin mesela şuan tam gözümün önünde tatlı var arkadaşlar almış getirip koydular masama ama dirayetliyim bir parça attım ağzıma daha yemiycem yani sanırım yemiycem
kız yumurtaları az yağda kırda ye bari haşlanmış yumurta akşam yiyemem ben hiç, yanındada şöyle peynir,domates salatalık ohh misssbencede çünkü ciddi anlamda çok istiyorum bugünkü menüm
sabah; 1kk süzme peynir+1 küçük salatalık+1 bardak meyve suyu+1çay(113 kcal)
öğlen; patlıcanlı kıymalı yemek+yoğurt+1 çay(350 kcal)
ara olarak algıla şuan ki kaçamak oldu evet 2 adet tulumba tatlısı kalorisine bakmak bile istemiyorum
akşam 2 adet haşlanmış yumurta(156 kcal)
toplam tatlıyla beraber 900 kcal oluyo sanırım
Menün güzel akşamın harikabencede çünkü ciddi anlamda çok istiyorum bugünkü menüm
ara olarak algıla şuan ki kaçamak oldu evet 2 adet tulumba tatlısı kalorisine bakmak bile istemiyorum
şöyle ki canım evden hızlıca çıkmam gerkiyo hızlıca attım ağzıma bişeyler ve içeceksiz birşey yiyemem 1 bardak meyve suyunu diktim kafaya işe gelincede çay söylediler arkadaşlar içtim bir tane tek şekerli şekersiz malesef içemiyorum çok denedim bu arada meyve suyunda çok şeker olduğunu bilmiyodum hakkaten hani meyve yerine geçsin diye onu içiverdim aslındaMenün güzel akşamın harikaerken yediğin için tulumbaya da takılmayalım ama sabaha takıldım hem meyve suyunu hem çayı niye içtin o meyve suyunda çok şeker var
ha bide 60 dk yürüyüş yaptım ve inanmazsınız öğlen arası eve gidip 2 tane cam 3 tane kapı sildim bide tv ünitesinin tozunu aldım bunlarda kalori yakar sanırımMenün güzel akşamın harikaerken yediğin için tulumbaya da takılmayalım ama sabaha takıldım hem meyve suyunu hem çayı niye içtin o meyve suyunda çok şeker var
Tulumba tatlısının 150 gramını yemişimdir geçen hafta akşam üstü ama akşam yemeği yemediğim için eksi çıkmıştım bu hafta hep artıdayımbencede çünkü ciddi anlamda çok istiyorum bugünkü menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?