♥haftalık kilo verme yarışması♥

teşekkür ederiz canım senin yardımlarınla oluyo

Devam canım sen zaten zayıfladıkça çıldıracak

Ne demek ne yardımı canım siz istedikçe oluyor

evvvvettt bu işte ay şevklendim valla yine emeğine sağlık canım arkadaşları da tebrik ediyorum

inşallah canım ya,çok istiyorum ama o anlık iştahıma yenik düşüyorum işte
bence sen istesen yapabilirsin mesela şuan tam gözümün önünde tatlı var arkadaşlar almış getirip koydular masama ama dirayetliyim bir parça attım ağzıma daha yemiycem yani sanırım yemiycem

Sizden büyük ataklar bekliyorum inşallah bende sabit kalırım
valla bu hafta ben en fazla 1 kg hedefim var inş çünkü kendimi tanıyorum regl olduğumda vereceğime pek inanmıyorum daha çok alıyorum çok ödem tutuyorum ben yoğun yaşıyorum biraz bu konuda

valla bu hafta ben en fazla 1 kg hedefim var inş çünkü kendimi tanıyorum regl olduğumda vereceğime pek inanmıyorum daha çok alıyorum çok ödem tutuyorum ben yoğun yaşıyorum biraz bu konuda

Regl dönemlerini severim bu hafta rakam seni memnun etmese de sonraki hafta fark atacaksındır

Regl dönemlerini severim bu hafta rakam seni memnun etmese de sonraki hafta fark atacaksındır
bencede çünkü ciddi anlamda çok istiyorum bugünkü menüm
sabah; 1kk süzme peynir+1 küçük salatalık+1 bardak meyve suyu+1çay(113 kcal)
öğlen; patlıcanlı kıymalı yemek+yoğurt+1 çay(350 kcal)
ara olarak algıla şuan ki kaçamak oldu evet 2 adet tulumba tatlısı kalorisine bakmak bile istemiyorum
akşam 2 adet haşlanmış yumurta(156 kcal)
toplam tatlıyla beraber 900 kcal oluyo sanırım

bence sen istesen yapabilirsin mesela şuan tam gözümün önünde tatlı var arkadaşlar almış getirip koydular masama ama dirayetliyim bir parça attım ağzıma daha yemiycem yani sanırım yemiycem

ya varya benimde çekmecemde şuanda çikolata kaplı çekme helva ile sade çekme helva var, hemde 1 kutu.
regl olacağımdan dolayı midem aşırı gergin şiş ve yiyecek halim yok zaten böyle zamanlarda önüme sersen yiyemem ama bazen öyle oluyoki yedikçe yiyesim geliyo midem çatlayacak halde şişiyo ama tadına doyup kendimi alıkoyamıyorum, böylede dengesizim işte,bunu bir türlü yenemiyorum

Son düzenleme:
kız yumurtaları az yağda kırda ye bari haşlanmış yumurta akşam yiyemem ben hiç, yanındada şöyle peynir,domates salatalık ohh misss

Menün güzel akşamın harika erken yediğin için tulumbaya da takılmayalım ama sabaha takıldım hem meyve suyunu hem çayı niye içtin o meyve suyunda çok şeker var

Menün güzel akşamın harika erken yediğin için tulumbaya da takılmayalım ama sabaha takıldım hem meyve suyunu hem çayı niye içtin o meyve suyunda çok şeker var
şöyle ki canım evden hızlıca çıkmam gerkiyo hızlıca attım ağzıma bişeyler ve içeceksiz birşey yiyemem 1 bardak meyve suyunu diktim kafaya işe gelincede çay söylediler arkadaşlar içtim bir tane tek şekerli şekersiz malesef içemiyorum çok denedim bu arada meyve suyunda çok şeker olduğunu bilmiyodum hakkaten hani meyve yerine geçsin diye onu içiverdim aslında

ha bide 60 dk yürüyüş yaptım ve inanmazsınız öğlen arası eve gidip 2 tane cam 3 tane kapı sildim bide tv ünitesinin tozunu aldım bunlarda kalori yakar sanırım

Tulumba tatlısının 150 gramını yemişimdir geçen hafta akşam üstü ama akşam yemeği yemediğim için eksi çıkmıştım bu hafta hep artıdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…