- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
O dengesizlik ben de de varya varya benimde çekmecemde şuanda çikolata kaplı çekme helva ile sade çekme helva var, hemde 1 kutu.
regl olacağımdan dolayı midem aşırı gergin şiş ve yiyecek halim yok zaten böyle zamanlarda önüme sersen yiyemem ama bazen öyle oluyoki yedikçe yiyesim geliyo midem çatlayacak halde şişiyo ama tadına doyup kendimi alıkoyamıyorum, böylede dengesizim işte,bunu bir türlü yenemiyorum
Maaşalaaaah öğlen arası temizlik ben bu hafta sonu bile yarım yamalak yaptımha bide 60 dk yürüyüş yaptım ve inanmazsınız öğlen arası eve gidip 2 tane cam 3 tane kapı sildim bide tv ünitesinin tozunu aldım bunlarda kalori yakar sanırım
şöyle ki canım evden hızlıca çıkmam gerkiyo hızlıca attım ağzıma bişeyler ve içeceksiz birşey yiyemem 1 bardak meyve suyunu diktim kafaya işe gelincede çay söylediler arkadaşlar içtim bir tane tek şekerli şekersiz malesef içemiyorum çok denedim bu arada meyve suyunda çok şeker olduğunu bilmiyodum hakkaten hani meyve yerine geçsin diye onu içiverdim aslında
ha bide 60 dk yürüyüş yaptım ve inanmazsınız öğlen arası eve gidip 2 tane cam 3 tane kapı sildim bide tv ünitesinin tozunu aldım bunlarda kalori yakar sanırım
lahana diyeti yapcan ya yarın atıcan canım hiç merak etme ya üff ben çok kararsız kaldım ayan diyetimi yapsam lahana mı diyeTulumba tatlısının 150 gramını yemişimdir geçen hafta akşam üstü ama akşam yemeği yemediğim için eksi çıkmıştım bu hafta hep artıdayım
neden oluyo acaba, napsak geçerkiO dengesizlik ben de de var
Benimkiler deKendin sıktıysan aşırı şeker yok ama hazırsa ek şeker takviyeleri var ben uzun zamandır içmediğim için şimdi tadına baksam kötü oluyorumKendimiz sıktığımızda da 3-4 meyveden anca bir bardak çıkartırırz bu da fazla meyve yememize neden olur bu da şeker o yüzden söyledim
Maşallah tabi ki ev işi kalori yakar yakmaz mıcam silme hevesi öğle arası nasıl geldi kız benimkiler duruyor aylardır
Ancak akşamları mutfağa girmezsek geçerneden oluyo acaba, napsak geçerki
ya yeni bi temizleyici almıştım eve giderken bi deniyim dedim nasıl diye orayıda sil burayıda bi silim derken baktım hop bitmişKendin sıktıysan aşırı şeker yok ama hazırsa ek şeker takviyeleri var ben uzun zamandır içmediğim için şimdi tadına baksam kötü oluyorumKendimiz sıktığımızda da 3-4 meyveden anca bir bardak çıkartırırz bu da fazla meyve yememize neden olur bu da şeker o yüzden söyledim
Maşallah tabi ki ev işi kalori yakar yakmaz mıcam silme hevesi öğle arası nasıl geldi kız benimkiler duruyor aylardır
sen lahana diye niyetlen baktın gitmiyo diyete dönersin.lahana diyeti yapcan ya yarın atıcan canım hiç merak etme ya üff ben çok kararsız kaldım ayan diyetimi yapsam lahana mı diye
Evet çocuklara da meyve suyu vermememizi öneriyor doktorlar meyve yemeleri daha iyi lif açısından benim kızım meyve suyu içmez mesela dilimlediğim meyveleri alıp geze geze yiyor salondaya yeni bi temizleyici almıştım eve giderken bi deniyim dedim nasıl diye orayıda sil burayıda bi silim derken baktım hop bitmişmeyve suyunu bende içmiyim bari tamam
evet işyerinde bir şekilde dayanıyrumda eve gidince yayıyorum kendimi, bitek yemekten sonra bulaşıktı ıvır zıvır işti, ertesi gün yemeğiydi halledip spor yaparsam kendimi tutuyorum, yoksa kaçamaklar oluyoAncak akşamları mutfağa girmezsek geçer
Eminim bu sabah ve öğle yediklerinden daha çok doyacaksın lahana çorbasıyla hem çorba yerken de meyve yiyebilirsin yarın hem de sınırsızsen lahana diye niyetlen baktın gitmiyo diyete dönersin.
şahsen bende öyle dayanamazsam geçerim diyetime, zaten regl den midir nedir elimde ayağımda halsizlik var ara ara titrer gibi oluyorum 3.15 gibi yarım elma yedim kesmedi az öncede yarım portakal yedim, hala titriyorum ve ter atmaya başladım sanırım şekerim oynadı, böyle yaparsa zaten dayanamam
yok kız bende öyleyim sadece arada öyle deli damarım tutarMaaşalaaaah öğlen arası temizlik ben bu hafta sonu bile yarım yamalak yaptım
zaten en çok ona seviniyorum, bol meyva, bugün akşam stok yapayım benEminim bu sabah ve öğle yediklerinden daha çok doyacaksın lahana çorbasıyla hem çorba yerken de meyve yiyebilirsin yarın hem de sınırsız
denicem canım bakalım 3 gün yapam yine kar zaten ilk 3 gün çok önemlisen lahana diye niyetlen baktın gitmiyo diyete dönersin.
şahsen bende öyle dayanamazsam geçerim diyetime, zaten regl den midir nedir elimde ayağımda halsizlik var ara ara titrer gibi oluyorum 3.15 gibi yarım elma yedim kesmedi az öncede yarım portakal yedim, hala titriyorum ve ter atmaya başladım sanırım şekerim oynadı, böyle yaparsa zaten dayanamam
Hiç sevmiyorum cam silmeyi sildiğimde çabuk siliyorum ama dışarıdan da silemiyorum korkuyorum baharda artık annemle silerimBenimkiler de
muz hariç canım eve sınırsız ama sen yinede acıktıkça çorba içmeye çalış bol limonla süper oluyozaten en çok ona seviniyorum, bol meyva, bugün akşam stok yapayım ben
elma
armut
ayva
portakal
alsam yeter heralde
aman boşver evin hele üst kattaysa hiç problem değilHiç sevmiyorum cam silmeyi sildiğimde çabuk siliyorum ama dışarıdan da silemiyorum korkuyorum baharda artık annemle silerim
Yok 2.kat canım alt katım mağaza direk yoldan geçen görüyor yola bakıyor camlarımaman boşver evin hele üst kattaysa hiç problem değil
oyss yerim ben onuEvet çocuklara da meyve suyu vermememizi öneriyor doktorlar meyve yemeleri daha iyi lif açısından benim kızım meyve suyu içmez mesela dilimlediğim meyveleri alıp geze geze yiyor salonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?