♥haftalık kilo verme yarışması♥

O dengesizlik ben de de var

ha bide 60 dk yürüyüş yaptım ve inanmazsınız öğlen arası eve gidip 2 tane cam 3 tane kapı sildim bide tv ünitesinin tozunu aldım bunlarda kalori yakar sanırım

Kendin sıktıysan aşırı şeker yok ama hazırsa ek şeker takviyeleri var ben uzun zamandır içmediğim için şimdi tadına baksam kötü oluyorum Kendimiz sıktığımızda da 3-4 meyveden anca bir bardak çıkartırırz bu da fazla meyve yememize neden olur bu da şeker o yüzden söyledim

Maşallah tabi ki ev işi kalori yakar yakmaz mı cam silme hevesi öğle arası nasıl geldi kız benimkiler duruyor aylardır

Tulumba tatlısının 150 gramını yemişimdir geçen hafta akşam üstü ama akşam yemeği yemediğim için eksi çıkmıştım bu hafta hep artıdayım
lahana diyeti yapcan ya yarın atıcan canım hiç merak etme ya üff ben çok kararsız kaldım ayan diyetimi yapsam lahana mı diye

Benimkiler de

ya yeni bi temizleyici almıştım eve giderken bi deniyim dedim nasıl diye orayıda sil burayıda bi silim derken baktım hop bitmiş meyve suyunu bende içmiyim bari tamam

lahana diyeti yapcan ya yarın atıcan canım hiç merak etme ya üff ben çok kararsız kaldım ayan diyetimi yapsam lahana mı diye
sen lahana diye niyetlen baktın gitmiyo diyete dönersin.
şahsen bende öyle dayanamazsam geçerim diyetime, zaten regl den midir nedir elimde ayağımda halsizlik var ara ara titrer gibi oluyorum 3.15 gibi yarım elma yedim kesmedi az öncede yarım portakal yedim, hala titriyorum ve ter atmaya başladım sanırım şekerim oynadı, böyle yaparsa zaten dayanamam

ya yeni bi temizleyici almıştım eve giderken bi deniyim dedim nasıl diye orayıda sil burayıda bi silim derken baktım hop bitmiş meyve suyunu bende içmiyim bari tamam
Evet çocuklara da meyve suyu vermememizi öneriyor doktorlar meyve yemeleri daha iyi lif açısından benim kızım meyve suyu içmez mesela dilimlediğim meyveleri alıp geze geze yiyor salonda

Eminim bu sabah ve öğle yediklerinden daha çok doyacaksın lahana çorbasıyla hem çorba yerken de meyve yiyebilirsin yarın hem de sınırsız

denicem canım bakalım 3 gün yapam yine kar zaten ilk 3 gün çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…