- 15 Eylül 2013
- 352
- 518
- 53
Yani bu saate kadarçok yemediysen sorun yok, saat daha erken hem,bundan sonrasına dikkat edersen daha iyi olur
ya yeni bi temizleyici almıştım eve giderken bi deniyim dedim nasıl diye orayıda sil burayıda bi silim derken baktım hop bitmişmeyve suyunu bende içmiyim bari tamam
Begüm sen bugüne kadar kaç kilo verdin bak çok merak ettim şimdi :)sağıma soluma baktım bana mı diyosun diye kimseyi göremeyince bana dediğini anladım, ben mi dünyanın kilosunu vermişim hesapla bak kaç kilo vermişim insanlar bunu 2 ayda veriyo ben nerdeyse 6 ay olcak başlayalı çoktaaannn hedefime ulaşmalıydım aslında
zaten 29 şubatttan beri yerimde sayıyorum bekliyorum sizi daha ne yapayım
Canım 6 yıldır diyet ve spor yapiyorum, max.78.5 dum 63 e düştüm, sonra 69~70 e çıktım simdide ekimden beri tekrar uğraşıyorum işte,62.7 de takıldımBegüm sen bugüne kadar kaç kilo verdin bak çok merak ettim şimdi :)
:) aciktan okuyan kadin cok canim . Calismiyorum neyseki Allah istemedigim halde mecbur birakmasin :) genelde oturuyorum evdehem çocuk hem ev bi de çalışıyorum de ben şurda bi düşüp bayılıveriyim artık Yarabbim ellerde ne becerikli kadınlar var ya. ben de çok istemiştim açıköğretimi ama cesaret edemedim kaldı öylece
Kalorin sporun harika bir geldin pir geldin canım ya
acaba dedim salatalığın kabuğuna kadar dikkat etmek lazımmı yoksa ben de yapıcaktım kız
Burda görüştügum cevrem yok olsa guzel yanlari da var ama zor olurdu insanalr yorucu ve oyaliyici oluyor çünkü. O sebeple dersler olmasa cok sakin rahat hayatim var. Hangi bölüm canimevet canım benim 7 yaşında bir oğlum var, bende oğlan küçükken pedagojik formasyon aldım. çalışıyorum memurum. ama öğretmenlik yapmıyorum malesef. üniversiteyi bekarken ve çalışmıyorken okudum. seni anlıyorum.çok zor işler.
Canim tesekkur ederimdimi ama bahane dedim ya valla artık kendi bilir ben kararlıyım 1 ay önce arkadaşa misafirliğe gittik eve gelir gelmez kapıda ya bu kıyafet seni kilolumu gösteriyor biraz dikkat etsene diyetmi yapsan dedi bana hemde öle dümdük yüzüme bırakırmıyım sana bunu ben
aynen noluyo bizim hanıma acaba diyolar
TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE CANIM YALNIZ @demali nin nasıl bir diyet yaptığını merak ettim güzel vermiş
hadi yaaaa öğrendiğim iyi oldu. bilmiyordum ben de. aslında tatlı krizleri olmasa regliyi çok avantaja çeviririz. geçen regliyi çok başarılı atlatmıştım. inşallah bi dahaki de öyle olur :)bende yeni öğrendim bunu canım, metabolizma hızlanıyormuş, bunu avantajımıza kullanmalıyız
Bekle beni Can'ım bende geliyorumCanım 6 yıldır diyet ve spor yapiyorum, max.78.5 dum 63 e düştüm, sonra 69~70 e çıktım simdide ekimden beri tekrar uğraşıyorum işte,62.7 de takıldım
Ay kızlar ne kaçırdım ya ne metabolizmayı hızlandırıyormuş.internetim o kadar yavaş ki bulamadım ya ne yazdığınızı :/hadi yaaaa öğrendiğim iyi oldu. bilmiyordum ben de. aslında tatlı krizleri olmasa regliyi çok avantaja çeviririz. geçen regliyi çok başarılı atlatmıştım. inşallah bi dahaki de öyle olur :)
kız daha ne olsun :) bence kıskanmışyok kızlar mahsus yapıyo mantısınıda yaptım ıspanaklı yemek karnıbahar kızartması fırına tavuk sürdüm yeşil fasulyesini pilavını yaptım daha napiim ben geçen hafta diyetteyken yani bunlar yemek değilmi
tatlım aksine su içmezsen vücut ödem tutar. çünkü vücut dışardan su gelmeyince vücuttaki suyu tutar ihtiyacı içinkız naptın sen, ödem yapmıyormu çok su sana
gordüm gordüm,yuh diyorum size, ben en iyisi pc yi alıp wc de çalışmaya başlıyım başka türlü size yetişemem
canım sağlığını bozarsın öyle ama. bir şeyler yemeye gayret göster olur muben hiç bişey yiyemiyorum iki gündürmoralim cok bozuk sadece su içiyorum ne diyet kaldı ne bişey
canım ne ayrılması ayrılmak öyle kolay mı. yılların emeği var. hem kavgalar kötü gibi görünse de iyidir. ilişkiyi diri tutar. önemli olan kavgaların kavga olduğunun farkındalığında olup saygıyı yitirmemek. ve barışınca eskisinden daha çok sevmek.
ayrılma noktasndayız iki yıldan sonra cok zor olcak bide beni bırakıp istanbula gitcekkavgalara alısılıyo mu gercektn ben alışamadım henüz
bende evdeyim canım cahillikten işte zamanında devam edemedim. şimdi de gözüm kesmiyo ama evdede boş durmuyorum tabi reklam yazarlığı yapıyorum.:) aciktan okuyan kadin cok canim . Calismiyorum neyseki Allah istemedigim halde mecbur birakmasin :) genelde oturuyorum evdesen benden aktifsindir
Geçen haftanın 1.cisi 3 gün 1.ci olarak @GOLD_WOMEN tebrik ederim canım gelişin harika oldu
Geçen haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarakGonulSenligim tebrik ederim canım dönüşün muhteşem oldu
Diğer günler 1 günlük 1.ci olarak ben ve @mavimli günü kapatmışız
@abc321 ve @demali günleriniz eksik tamamlarsanız listeyi düzeltebilirim bugün Salı ve ben yokum bir kaç gün o yüzden bugün belirtmeliydim
begum75 fiyonkbayan önümüzdeki hafta sıra sizde elma_sekerim01 seni biliyorum kuzum sana laf yok kaç haftadır 1.ciliği kaptırmadım zaten biraz dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?