♥haftalık kilo verme yarışması♥

Begüm sen bugüne kadar kaç kilo verdin bak çok merak ettim şimdi :)

:) aciktan okuyan kadin cok canim . Calismiyorum neyseki Allah istemedigim halde mecbur birakmasin :) genelde oturuyorum evde sen benden aktifsindir

Burda görüştügum cevrem yok olsa guzel yanlari da var ama zor olurdu insanalr yorucu ve oyaliyici oluyor çünkü. O sebeple dersler olmasa cok sakin rahat hayatim var. Hangi bölüm canim

Canim tesekkur ederim
Bu arada kilo fazla olunca verme kapasitesitesi de fazla oluyor belki o avantaji olmustur mutkaka biseylerde yapmistir

bende yeni öğrendim bunu canım, metabolizma hızlanıyormuş, bunu avantajımıza kullanmalıyız
hadi yaaaa öğrendiğim iyi oldu. bilmiyordum ben de. aslında tatlı krizleri olmasa regliyi çok avantaja çeviririz. geçen regliyi çok başarılı atlatmıştım. inşallah bi dahaki de öyle olur :)

hadi yaaaa öğrendiğim iyi oldu. bilmiyordum ben de. aslında tatlı krizleri olmasa regliyi çok avantaja çeviririz. geçen regliyi çok başarılı atlatmıştım. inşallah bi dahaki de öyle olur :)
Ay kızlar ne kaçırdım ya ne metabolizmayı hızlandırıyormuş.internetim o kadar yavaş ki bulamadım ya ne yazdığınızı :/

kız daha ne olsun :) bence kıskanmış

selamlar kızlarr. ikinci dnem ekstra yoğun okul ve okul çıkışı ev ziyaretlerimiz var yorgunluktan ölüyorum

bol bol pastalar börekler. :))

ayrılma noktasndayız iki yıldan sonra cok zor olcak bide beni bırakıp istanbula gitcek kavgalara alısılıyo mu gercektn ben alışamadım henüz
canım ne ayrılması ayrılmak öyle kolay mı. yılların emeği var. hem kavgalar kötü gibi görünse de iyidir. ilişkiyi diri tutar. önemli olan kavgaların kavga olduğunun farkındalığında olup saygıyı yitirmemek. ve barışınca eskisinden daha çok sevmek.

:) aciktan okuyan kadin cok canim . Calismiyorum neyseki Allah istemedigim halde mecbur birakmasin :) genelde oturuyorum evde sen benden aktifsindir
bende evdeyim canım cahillikten işte zamanında devam edemedim. şimdi de gözüm kesmiyo ama evdede boş durmuyorum tabi reklam yazarlığı yapıyorum.

1.liği kaptırmışım yahu neyse 2. lik de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…