♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay kızlar ne kaçırdım ya ne metabolizmayı hızlandırıyormuş.internetim o kadar yavaş ki bulamadım ya ne yazdığınızı :/
canım regl öncesi ve regl döneminde metobalizma hızlanırmış. ben yavaşlar sanıyordum. eğer yeme ataklarını engellersek regl döneminde de çok güzel kilo verebiliriz

Bugün kü menüm ;

Sabah ;2 tane haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,salatalık bir tane küçük hamur kızartması

Öğlen ;yoğurtlu çorba ,

Ara öğün ;3 tane tutku bisküvi
Akşam;ızgara kanat,4kaşık pilav,cacık,yeşillik

bende evdeyim canım cahillikten işte zamanında devam edemedim. şimdi de gözüm kesmiyo ama evdede boş durmuyorum tabi reklam yazarlığı yapıyorum.
Aaa oyle deme . Yasin çok degilse iki yillik oku derim deger keyifli de oluyor .ozelden yazar misin reklam yazarlığı nasil oluyor merak ettm :)

nehirnil111 salı günü kalorim : 702
bugün spor yok. hem kas ağrılarım vardı önceki sporlardan hem de romatizma ağrılarım vardı. sağ dizim de hafif ödem yaptı zorlamak istemedim
.

menü yazayım. gerçi sen yarın olmıcan ama olsun

sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + 3 zeytin + 4 çiğ badem + 1 kuru kayısı + domates + çay
öğlen yemedim çünkü çarşı pazar geziyodum kendimi kaybettim yemek aklıma bile gelmedi
akşam : zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği + yoğurt
yemekten sonra : yeşil çay
gece : ayran

canım kaç yaşındasınki romatizma falan?

canım kaç yaşındasınki romatizma falan?
kız alemsin. romatizma hep yaşlı hastalığı olarak bilinir demi. ben de öyle sanardım küççükkene :) ben 28 yaşındayım.
iltihaplı romatizma benimki. yani romatoid artrit diye geçiyor . ergenlik dönemimde öğrendim kendilerinin varlığını . beraber yaşayıp gidiyoruz.

ay kuzum benim evet hep öyle anlaşılır aslında kortizon falan kullanıyomusun sen de benim kaynanada vardıda ordan biliyorum

ay kuzum benim evet hep öyle anlaşılır aslında kortizon falan kullanıyomusun sen de benim kaynanada vardıda ordan biliyorum
yok kullanmıyorum. ama kortizon kullananlar da var. benimki çok şükür o kadar ağırlaşmadı. inşallah da ağırlaşmaz. kullanmak istemem çünkü. ben sadece romatizmal ağrı kesici içiyorum hergün. Allah böbreklerime güç versin yani :)
işte bazen ağrısı azıyo ilaç içmeme rağmen bana mısın demiyo. bazen dizim ya da dirseğim ödem toplayıp şişiyo.
benim romatizmaya eşlik eden sedef hastalığı da var. kaynananda var mıydı ?

Biliyorum ama 2.5 litrenin uzerindeki su da odem yapiyormus dr dedi arastirin isterseniz.
hee o olabilir doğrudur. ben 2,5 litre sınırını görmemişim balıklama yorum yaptım
ben zaten 1,5 litreyi bile zor içiyorum . her şeyin fazlası zarar tabi. dikkat etmek lazım.

Lahana corbasini yaptim tadini begendim hatta esime normal corba diye verdim cok hosuna gitti bir kere daha koy dedi :)))) zarari olmaz yesin besleyici..

hee o olabilir doğrudur. ben 2,5 litre sınırını görmemişim balıklama yorum yaptım
ben zaten 1,5 litreyi bile zor içiyorum . her şeyin fazlası zarar tabi. dikkat etmek lazım.
Ben 2.5 iciyorum.eskiden zorla icerdim su simdi susuyorum.alistirirsan ilerde susarsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…