- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
1. olmuşummm
Hafta birincileri
Grup 120 birinci yok. Bu grup pasif bunca kiloyla bu kadar pasiflik
Grup 90 @demali -2.300 ★★★
Grup 80 @lili5461 -1000 ★★
Grup 70 @fatmafuu -600 ★
Grup 60 @GOLD_WOMEN -1.600 ★★
Grup 50 @beyaz lotus veGonulSenligim -1000
canım regl öncesi ve regl döneminde metobalizma hızlanırmış. ben yavaşlar sanıyordum. eğer yeme ataklarını engellersek regl döneminde de çok güzel kilo verebilirizAy kızlar ne kaçırdım ya ne metabolizmayı hızlandırıyormuş.internetim o kadar yavaş ki bulamadım ya ne yazdığınızı :/
M Misafir1427 , çok teşekkür ederim :)Şimdi ben etiketlemiş oldum görünce sana cevap verecektir muhakkak
Önemli değil Can'ımM Misafir1427 , çok teşekkür ederim :)
Begenme tusu da olmaliymis,hicte begenmedim,ben bekleme istasyonumuyum kimseyi beklemiyorum ben gidiyorum isteyen pesimden gelirBe
Bekle beni Can'ım bende geliyorum
İnşallah
tutmayın begumuuuuuBegenme tusu da olmaliymis,hicte begenmedim,ben bekleme istasyonumuyum kimseyi beklemiyorum ben gidiyorum isteyen pesimden gelir
Aaa oyle deme . Yasin çok degilse iki yillik oku derim deger keyifli de oluyor .ozelden yazar misin reklam yazarlığı nasil oluyor merak ettm :)bende evdeyim canım cahillikten işte zamanında devam edemedim. şimdi de gözüm kesmiyo ama evdede boş durmuyorum tabi reklam yazarlığı yapıyorum.
canım kaç yaşındasınki romatizma falan?nehirnil111 salı günü kalorim : 702
bugün spor yok. hem kas ağrılarım vardı önceki sporlardan hem de romatizma ağrılarım vardı. sağ dizim de hafif ödem yaptı zorlamak istemedim.
menü yazayım. gerçi sen yarın olmıcan ama olsun
sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + 3 zeytin + 4 çiğ badem + 1 kuru kayısı + domates + çay
öğlen yemedim çünkü çarşı pazar geziyodum kendimi kaybettim yemek aklıma bile gelmedi
akşam : zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği + yoğurt
yemekten sonra : yeşil çay
gece : ayran
zaten bi başlasam çok okuycam da biraz tembelim işteAaa oyle deme . Yasin çok degilse iki yillik oku derim deger keyifli de oluyor .ozelden yazar misin reklam yazarlığı nasil oluyor merak ettm :)
canım kaç yaşındasınki romatizma falan?
ay kuzum benim evet hep öyle anlaşılır aslında kortizon falan kullanıyomusun sen de benim kaynanada vardıda ordan biliyorumkız alemsin. romatizma hep yaşlı hastalığı olarak bilinir demi. ben de öyle sanardım küççükkene :) ben 28 yaşındayım.
iltihaplı romatizma benimki. yani romatoid artrit diye geçiyor . ergenlik dönemimde öğrendim kendilerinin varlığını . beraber yaşayıp gidiyoruz.
yok kullanmıyorum. ama kortizon kullananlar da var. benimki çok şükür o kadar ağırlaşmadı. inşallah da ağırlaşmaz. kullanmak istemem çünkü. ben sadece romatizmal ağrı kesici içiyorum hergün. Allah böbreklerime güç versin yani :)ay kuzum benim evet hep öyle anlaşılır aslında kortizon falan kullanıyomusun sen de benim kaynanada vardıda ordan biliyorum
Biliyorum ama 2.5 litrenin uzerindeki su da odem yapiyormus dr dedi arastirin isterseniz.tatlım aksine su içmezsen vücut ödem tutar. çünkü vücut dışardan su gelmeyince vücuttaki suyu tutar ihtiyacı için
Fen bilgisi canim.allah tamamina erdirsin okulunuBurda görüştügum cevrem yok olsa guzel yanlari da var ama zor olurdu insanalr yorucu ve oyaliyici oluyor çünkü. O sebeple dersler olmasa cok sakin rahat hayatim var. Hangi bölüm canim
hee o olabilir doğrudur. ben 2,5 litre sınırını görmemişim balıklama yorum yaptımBiliyorum ama 2.5 litrenin uzerindeki su da odem yapiyormus dr dedi arastirin isterseniz.
Ben 2.5 iciyorum.eskiden zorla icerdim su simdi susuyorum.alistirirsan ilerde susarsin canim.hee o olabilir doğrudur. ben 2,5 litre sınırını görmemişim balıklama yorum yaptım
ben zaten 1,5 litreyi bile zor içiyorum . her şeyin fazlası zarar tabi. dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?