- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
eşlerde sayemizde sağlıklı besleniyo fena mı işteLahana corbasini yaptim tadini begendim hatta esime normal corba diye verdim cok hosuna gitti bir kere daha koy dedi :)))) zarari olmaz yesin besleyici..
Cok vermem zayiflamasin o :)eşlerde sayemizde sağlıklı besleniyo fena mı işte
ay o günleri görsem ben de inşallah. valla su içmeyi unutuyorum ben. şişeyle gezmezsem imkanı yok su içmem.Ben 2.5 iciyorum.eskiden zorla icerdim su simdi susuyorum.alistirirsan ilerde susarsin canim.
Cok vermem zayiflamasin o :)
Her odaya sise ile su koy gozunun onunde olsun canim.telefonuna su hatirlaticisi program i ndirmis bazilari.ay o günleri görsem ben de inşallah. valla su içmeyi unutuyorum ben. şişeyle gezmezsem imkanı yok su içmem.
Mantikli.erkekler sisko kalmali.yasasin kotulukekmek de yedir çorbayla sen yeme ama
bu kitabın adın ne acaba bende okumak istiyoum
Kilo bildirimlerindeboy :163
kilo :70
hedef : 60
pazartesi günleri bildirim günümüz. 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayan siliniyor.tmm teşekkür ederim konu uzun olunca göz attım sadece dikkat etmedim
benim kaynana hastalık mıknatısı gibi şimdilik yok ama ilerisi için bişey diyememyok kullanmıyorum. ama kortizon kullananlar da var. benimki çok şükür o kadar ağırlaşmadı. inşallah da ağırlaşmaz. kullanmak istemem çünkü. ben sadece romatizmal ağrı kesici içiyorum hergün. Allah böbreklerime güç versin yani :)
işte bazen ağrısı azıyo ilaç içmeme rağmen bana mısın demiyo. bazen dizim ya da dirseğim ödem toplayıp şişiyo.
benim romatizmaya eşlik eden sedef hastalığı da var. kaynananda var mıydı ?
çaktırma ver gitsin öğrenince içmez sonraLahana corbasini yaptim tadini begendim hatta esime normal corba diye verdim cok hosuna gitti bir kere daha koy dedi :)))) zarari olmaz yesin besleyici..
Lahana çorbasını Nasıl yaptınız?çaktırma ver gitsin öğrenince içmez sonra
Aynıyıız canımboy :163
kilo :70
hedef : 60
günaydıın kızlaarrr
dün yine diyet listeme tam tamına uydum Allah ıma şükürrr
hafta sonu çıkacak sonucu dört gözle bekliyorumm
bu arada dün akşam iki tavuk baget ve yanında bir kase yoğurt yedim
bu sabah ise bir kase nesfit + yulaf ezmesi + yoğurt yanında bir kivi ve çeyrek muz ve bir adet çilek yedim
begum75 sence nasıl gidiyor canıım
bu sabah kahvaltıda canıım çook meyve çekti bende akşama kadar işyerinde yiyemiyorum diye yiyemediiimmm
umarım sorun olmaazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?