♥haftalık kilo verme yarışması♥

bu kitabın adın ne acaba bende okumak istiyoum

Burda yazdıklarım kitap değil canım ama daha güzeli evlenmek üzere olanlar için var en fazla 10 lira olan bir kitap tam sana göre içine su serpecek seni hafifletecek bir kitap "uğur koşar → allah de ötesini bırak " burda yazdıklarım ise google evliliğim için neler yaptım yaz bir yazı var bir kadın yazmış ondan bir parca :)

benim kaynana hastalık mıknatısı gibi şimdilik yok ama ilerisi için bişey diyemem çok geçmiş olsun ama romatizmada da dikkat edince hastalığın gerilediğini biliyorum. kayınvaldem önceleri sürekli kortizon kullanıyodu onunki ilerlemişti yaşından dolayıda. ama şimdi ilaçlarını düzenli aldığı için hastalık gerilemiş mesela. sen de dikkat et canım ilaçlarına falan ilerlemesin

@curly939393 kitaptan bur parca yazicam uğur koşar allah de ötesini bırak kitabından

Sen henüz flört döneminde yoğun istekle bu adamla evleneceğim dersin o benim ruh ikizim dersin, kimseye aldırış etmeden sevinirsin ama şeytan seni evlendikten sonra gerçeklerle başbaşa bırakacaktır adamın artık maskesi düşer ruh ikizimSandığın O adam sanki başka biridir ve bu hep böyle olmuştur Bu senin nişanlın değil o gitmiş ve yerine Sanki başka biri gelmiştir. Bu yüzden Arzu şeytanidir o senin elde etmen için gözüne perde indirir ve elde ettikten sonra perde kalkar gerçekleri gördüğünde ise canın yanmaya başlayacaktır yaşam yolculuğunda daima isteklerin olacaktır niyetde bir istektir. Ancak bunun için de rahmet vardır Nur vardır Allah vardır niyet ederek başladığın her şeyi de Rabbine birlikte yürümüş olacaksın ve sen bir kez Allah'a tam tevekkül sıgındığında seni asla şaşırtmaz O ne güzel vekil ve dosttur. yeni biriyle mi tanıştın hemen Niyet et ve de ki ey Rabbim Ben bir yola çıktım Niyetim evlenmek ve huzurlu bir yuva kurmak ancak evvel ve ahir olan sensin Alim olan en iyi bilen de sensin Ben sonumu bilemem ki Bu mümkün değil Bu yüzden sana geldim kapını çaldım en iyi bilene tam tevekküllü sığınarak niyetimiz sunuyorum şayet sevdiğim bu insanla evlenmem hayırlı olacaksa bana bu evliliği nasip et Eğer bu evlilik Beni Yorup yiprstacaksa Sen henüz başlamadan evliliğimi mani isminle engel ol bu yolda seni vekil kıldım artık üzerindeki yükü bıraktım artık sorumluluk sende değil Onu rabbine verdin Şimdi rahatça gözlerini kapatıp uykuni uyuyabilirsin Çünkü el vekil olan Allah sana yardımcı olacaktır İşte o zaman bu evlilik olsa da olmasa da sevineceksin. velikul'un biri demiş ki Ben Allah'tan isterim niyet eder ona bırakırım Allah verirse bir kere sevinirim vermez ise 10 kere sevinirim..

Bir parça yazdım doğrusunu söylemek gerekirse ben eşime arzu duyarak evlendim tam burda yazilanlar gibi illede evleneceğim dedim onu çok sevdim ama yanlış sevdim keske demiyorum ama eğer bunu yapabilseydim eminim daha az kırılır daha az yıpranırdım .. tevekkül ve işini allaha bıraktığım zaman gerçekten hic kirilmiyorum ve kus gibi hafifim inşallah bu sükunetim kısa sürmez

günaydıın kızlaarrr
dün yine diyet listeme tam tamına uydum Allah ıma şükürrr
hafta sonu çıkacak sonucu dört gözle bekliyorumm
bu arada dün akşam iki tavuk baget ve yanında bir kase yoğurt yedim
bu sabah ise bir kase nesfit + yulaf ezmesi + yoğurt yanında bir kivi ve çeyrek muz ve bir adet çilek yedim
begum75 sence nasıl gidiyor canıım
bu sabah kahvaltıda canıım çook meyve çekti bende akşama kadar işyerinde yiyemiyorum diye yiyemediiimmm
umarım sorun olmaazz

günaydın canım, bence gayet iyi bir menü, sabah meyva yemen çok doğru karatay ablamda meyvayı sabah yiyin diyor hem akşama kadar k.hidratlarını yakmış oluruz
kendini nasıl hissediyosun peki bel bölgende yada diğer bölgelerde falan zayıflama varmı? hissediyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…