♥haftalık kilo verme yarışması♥

Meyve yediğim için kendimi suçlu hissetmiştim ama şimdi rahatladıımmm
eveet var yani ister istemez farkediyoruuum
tişörtlerim kasmııyoo en azındaaann
en önemlisidee böyle istikrarlı olduğum için çookkk mutluyuummmm

kesinlikle pişman olma meyvada yenmesi gerekir hele benim gibi meyvacılar için meyva yememek bir işkence türüdür
hatta yanında yoğurt yiyerek 2 kere doğru yapmışsın çünkü diyetisyenler hep derki meyvanın yanına süt/yoğurt yiyin/için çünkü sadece meyva kan şekerinizi hızlı yükseltip hızlı düşürür buda sizin çabuk acıkmanıza sebep olur ama meyva yanında süt/yoğurtta alırsan kan şekerin daha yavaş yükselir ve düşer buda bizi çabuk acıktırmaz

ayrıca istikrarın için tebrik ederim, benim pek başaramadığım birşey

bayan_balon günaydın
ben çorbamı yaptım işyerine getirdim, elmayla portakalda var
ama sabah eşim kahvaltı yaparken onla birlikte masaya oturdum, salatalık,domates(yağsız) 2 de yeşil zeytin yedim yani tamamen bilinçsiz öyle konuşurken elim gidivermiş :)) bişey olmaz demi :))
sen şimdi tam olarak ne yapacağımızı anlatsana gerçi ben araştırcam ama bide senden öğreniyim.

Hiç sevmiyorum cam silmeyi sildiğimde çabuk siliyorum ama dışarıdan da silemiyorum korkuyorum baharda artık annemle silerim
Ben de sevmiyorum pırıl pırıl olmuyor zaten salonun 2 orta penceresini dışarıdan silmem imkansız mayıs gibi birini bulup hepsini birlikte sildiricem bahar temizliği hem daha yağmurlar gelecek

bende evdeyim canım cahillikten işte zamanında devam edemedim. şimdi de gözüm kesmiyo ama evdede boş durmuyorum tabi reklam yazarlığı yapıyorum.
Ayyy ne güzelmiiiiş bazen kızımla yutella reklamı yazıyoruz biz de
3 yaşında yeter ki cep telefonu görmesin onu tanımadığı biri bile olsa elinden bir şekilde alıyor geçen nutella yemeye başladı "nutellayı bana ver telefonu al" diyorum hayır vermiycem diyo

nasıl başaramadıgın bişeeey
aşkk olsuun o kadar kg verdiiin demek oluyor kii hayli haylii başardıınnn
seni kendime idol seçtiim ona göre yanii

Lahana çorbasını Nasıl yaptınız?
soğan ve salçayı kavurdum küçük doğranmış lahanayı, kerevizi, brokoliyi, dereotunu, baharatları ekledim su koydum, düdüklü tencerenin kapağını kapadım. pişince blenderdan geçirdim canım.arkadaş böyle tarif etti, bazı yerlerde biraz farklı yazıyor.

nasıl başaramadıgın bişeeey
aşkk olsuun o kadar kg verdiiin demek oluyor kii hayli haylii başardıınnn
seni kendime idol seçtiim ona göre yanii

başaramamaktan kastım şu canım, tabikide kilo verdim ama çok uzun sürede,şimdiye kadar hedefime ulaşmalı sıkılaşmak için platese başlamalıydım bile
sen şimdi beni kendine idol seçtinya omuzlarıma yük verdin haaa ben en iyisi sana layık olmaya çalışayım hem sana örnek olmuş olurum hemde senin sayende zayıflarım

bende yaptım bende
biri bana bu diyeti nasıl yapcaz anlatabilirmi genşler

anladım canım
ama hedefine ulaşmak bi kenara daha yolun yarısında bırakanlar var o yüzdeen kutluyorum seni
vee lütfeen bana çook güzel bir örneek ool baak
bu arada hedefin kaç

eğer kg vermende faydası varsa lütfeen bize söylee
hemen uygulayaymm

Günaydın bayanlar pek aktif yazamadım pazartesiden beri rahatsızim bayagi kışı gripsiz gecirecektim ama baharda yakalandım hem de fena yakalandım.

anladım canım
ama hedefine ulaşmak bi kenara daha yolun yarısında bırakanlar var o yüzdeen kutluyorum seni
vee lütfeen bana çook güzel bir örneek ool baak
bu arada hedefin kaç

sağol canım benim, ben yolun yarısında bırakmak istemiyorum çünkü aynadaki görüntünün çok daha güzel olmasını istiyorum, bende üzerime birşey denerken aa bunun da kalıbı küçükmüş demekten bıktım artık.

inşallah hedefimize hepimiz ulaşırız,benim hedefim aslında ilk başlarda 58 di ama burdaki arkadaşlardan örnek ala ala belki 56 olabiir ama kesin değil, helebi 58 e geleyimde görünüşüme göre karar vercem

eğer kg vermende faydası varsa lütfeen bize söylee
hemen uygulayaymm

kız ben bugün yaptım lahana çorbası diyetindeyim yararmı bilmem ama deneyip görcem

Günaydın bayanlar pek aktif yazamadım pazartesiden beri rahatsızim bayagi kışı gripsiz gecirecektim ama baharda yakalandım hem de fena yakalandım.
geçmiş olsun canım, bende gripsiz atlatcam sanıyodum bi baktım yakaladı beni, 1 kere uğramadan gitmiyo seviyo bizi bu mikroplar :))

Bu arada ikimizin de verilecek bir 4 kilosu var kafaya taksak 1 ayda veririz biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…