- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
genelliklee faydalı oldğunu söylüyorlar sen yap bakalım sonuçları bana bildiir olumluysa bende hemen haftaya başlimmsağol canım benim, ben yolun yarısında bırakmak istemiyorum çünkü aynadaki görüntünün çok daha güzel olmasını istiyorum, bende üzerime birşey denerken aa bunun da kalıbı küçükmüş demekten bıktım artık.
inşallah hedefimize hepimiz ulaşırız,benim hedefim aslında ilk başlarda 58 di ama burdaki arkadaşlardan örnek ala ala belki 56 olabiir ama kesin değil, helebi 58 e geleyimde görünüşüme göre karar vercem
kız ben bugün yaptım lahana çorbası diyetindeyim yararmı bilmem ama deneyip görcem
genelliklee faydalı oldğunu söylüyorlar sen yap bakalım sonuçları bana bildiir olumluysa bende hemen haftaya başlimm
bence 58 de kalmaa in inebildiğin kadar aşağı 55 56 çook güzel
ben 53 e kadar inmeyi düşünüyoruummm İnşallaahhh
o zaman bütün kıyafetlerimi yeniliceeeem bunun hayalini kura kuraa kendimi motive ediyorum
canım diyetin amacı en başta zaten tek besin ögesiyle beslenip vücuda detoks yapmak yani açıkçası ben hiç kaçamak yapmadım özellikle ilk 3 gün çok önemli sadece meyve yemen gerekirdi bugün yarın ise sadece sebze ertesi gün meyve+sebze yani bu şekilde diyet acıktıkça çorba içicen canım ben dünakşam biraz rahasızdım uyumuuşum çorbamı yapamadım ama sabah sadece 1 yeşil elma yedim öğlen yetiştirebilirsem yapıcam çorbayı yoksa kaldı haftaya benimki pazartesiye yapabilirim tekrar çünkü denemiş biri olarak hafta sonu yapması çok zor yapılmıyo tam olarakbayan_balon günaydın
ben çorbamı yaptım işyerine getirdim, elmayla portakalda var
ama sabah eşim kahvaltı yaparken onla birlikte masaya oturdum, salatalık,domates(yağsız) 2 de yeşil zeytin yedim yani tamamen bilinçsiz öyle konuşurken elim gidivermiş :)) bişey olmaz demi :))
sen şimdi tam olarak ne yapacağımızı anlatsana gerçi ben araştırcam ama bide senden öğreniyim.
2 büyük soğanı az yağda sotele biraz salça ve baharat ekleyip lahanayı ekle biraz çevirdikten sonra kereviz ve maydanozu ekle sonra da üzerini geçecek kadar su koyup düdüklü tencerede pişir çok çabuk pişiyor onun dışında malzemeye gerek yokLahana çorbasını Nasıl yaptınız?
canım diyetin amacı en başta zaten tek besin ögesiyle beslenip vücuda detoks yapmak yani açıkçası ben hiç kaçamak yapmadım özellikle ilk 3 gün çok önemli sadece meyve yemen gerekirdi bugün yarın ise sadece sebze ertesi gün meyve+sebze yani bu şekilde diyet acıktıkça çorba içicen canım ben dünakşam biraz rahasızdım uyumuuşum çorbamı yapamadım ama sabah sadece 1 yeşil elma yedim öğlen yetiştirebilirsem yapıcam çorbayı yoksa kaldı haftaya benimki pazartesiye yapabilirim tekrar çünkü denemiş biri olarak hafta sonu yapması çok zor yapılmıyo tam olarak
yok kız niye gitsin olmaz bişey sabah yemişsin ama dikkat et bidaha yeme elma ye tok tutar şekerini düzenler sen devam et bak nasıl en azından yaparsan şu 3 günde 1 kg rahat vericeksin garanti veriyorum bak sana sen daraldığında sor bana yardımcı olurum bentühh üzüldüm bak şimdi napim bozıyım mi diyeti peki , 2 zeytine diyet gitti emi
ben onları akşama kadar eritirim kız
günaydın ben hiç meyve yiyemiyorum hayatta iştahımın kesildiği tek şeykesinlikle pişman olma meyvada yenmesi gerekir hele benim gibi meyvacılar için meyva yememek bir işkence türüdür
hatta yanında yoğurt yiyerek 2 kere doğru yapmışsın çünkü diyetisyenler hep derki meyvanın yanına süt/yoğurt yiyin/için çünkü sadece meyva kan şekerinizi hızlı yükseltip hızlı düşürür buda sizin çabuk acıkmanıza sebep olur ama meyva yanında süt/yoğurtta alırsan kan şekerin daha yavaş yükselir ve düşer buda bizi çabuk acıktırmaz
ayrıca istikrarın için tebrik ederim, benim pek başaramadığım birşey
ben varya 1 gün yemiyim ertesi gün vücut alarma geçiyo yemezsem acillik olurumgünaydın ben hiç meyve yiyemiyorum hayatta iştahımın kesildiği tek şeyama bazen meyve suyu sıkıp içebiliyorum
canım ben ilk kez yaptım bende bilmiyorum, lahana diyeti diye bişey var, ben onu yapamam, ama bir kaç gün geceleri bunu yeycem tek. bazı yerlerde okudum böyle yapanlarda bile faydalı olmuş.deneyim yazarım.
eğer kg vermende faydası varsa lütfeen bize söylee
hemen uygulayaymm
meyve suyu kilo aldırırmış canım benden söylemesigünaydın ben hiç meyve yiyemiyorum hayatta iştahımın kesildiği tek şeyama bazen meyve suyu sıkıp içebiliyorum
hadi hayırlısı kendine dikkat et lahana diyeti halsiz bırakabiliyormuşsağol canım benim, ben yolun yarısında bırakmak istemiyorum çünkü aynadaki görüntünün çok daha güzel olmasını istiyorum, bende üzerime birşey denerken aa bunun da kalıbı küçükmüş demekten bıktım artık.
inşallah hedefimize hepimiz ulaşırız,benim hedefim aslında ilk başlarda 58 di ama burdaki arkadaşlardan örnek ala ala belki 56 olabiir ama kesin değil, helebi 58 e geleyimde görünüşüme göre karar vercem
kız ben bugün yaptım lahana çorbası diyetindeyim yararmı bilmem ama deneyip görcem
tamam canım o zaman devam ediyorumyok kız niye gitsin olmaz bişey sabah yemişsin ama dikkat et bidaha yeme elma ye tok tutar şekerini düzenler sen devam et bak nasıl en azından yaparsan şu 3 günde 1 kg rahat vericeksin garanti veriyorum bak sana sen daraldığında sor bana yardımcı olurum ben
geçen hafta ben yaptım yani şöyle söyliim 5 gün tam olarak yaptım şuan 2 kg filan vermişim tartılıyorum sabah tartıldım hala aynıyım yağdan veriyosun yani şimdi ben yine yapıcam ama diyete birebir uyarak yapamam bu hafta hem normal diyetimi yapıcam arada birde çorbayı içicemcanım ben ilk kez yaptım bende bilmiyorum, lahana diyeti diye bişey var, ben onu yapamam, ama bir kaç gün geceleri bunu yeycem tek. bazı yerlerde okudum böyle yapanlarda bile faydalı olmuş.deneyim yazarım.
benimde tek korkum o zaten bide gün içinde oldukça aktif çalışıyorum ayaktayım sürekli biryerden biryere gelip gidiyorum dolanıyorum , bide şeker dengesizliğide var dün mesela yarım elma yarım portakal yedim hala vücudumda titreme vardı ve soğuk ter atmaya başladımhadi hayırlısı kendine dikkat et lahana diyeti halsiz bırakabiliyormuş
valla hiç halsiz kalmadım ben bol su iç su içmezsen halsiz bırakıyomuş bu diyet istediğin kadar şekersiz çay kahve içebilirsintamam canım o zaman devam ediyorum
şimdi şekersiz türk kahvesi geldi onu içiyorum
sabah tartıldım bakalım cumartesi sabah ne olcak
ben akşamları spor yapıyodum ama enerjim kalırmı yapabilirmiyim bilmiyorum bitek ona üzülüyorum
suyun fazlası bende baş dönmesi,tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı yapıyo çünkü çok sık wc ye gittiğim için sanırım mineral kaybını fazla yaşıyorum, sonuçta suyun kalorisi yok enerji vermezvalla hiç halsiz kalmadım ben bol su iç su içmezsen halsiz bırakıyomuş bu diyet istediğin kadar şekersiz çay kahve içebilirsin
çorbanı iç hemen bak nası doyacan ben evden çıkmadan bir kase içiyordum hemen sanki yemek yemişim gibi oluyo çorbayı içince acayip su içme isteği oluyo hembenimde tek korkum o zaten bide gün içinde oldukça aktif çalışıyorum ayaktayım sürekli biryerden biryere gelip gidiyorum dolanıyorum , bide şeker dengesizliğide var dün mesela yarım elma yarım portakal yedim hala vücudumda titreme vardı ve soğuk ter atmaya başladım
bakalım bugün neler olcak
şöyle söyliim canım ozaman o suyu içiyosun ya çorbayla resmen yağ yakıyosun ve o yağı idrarla atman lazım ki öyle oluyosuyun fazlası bende baş dönmesi,tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı yapıyo çünkü çok sık wc ye gittiğim için sanırım mineral kaybını fazla yaşıyorum, sonuçta suyun kalorisi yok enerji vermez
inşallah öyle olur canım,canım bugün daha içmedim öğlen yemek saati yemeği almayıp çorbamı içicemçorbanı iç hemen bak nası doyacan ben evden çıkmadan bir kase içiyordum hemen sanki yemek yemişim gibi oluyo çorbayı içince acayip su içme isteği oluyo hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?