tamam o zaman demekki çorbadan sonra bol içmeye gayret göstermeliyim.şöyle söyliim canım ozaman o suyu içiyosun ya çorbayla resmen yağ yakıyosun ve o yağı idrarla atman lazım ki öyle oluyo
iç canım ama ye meyveni sürekli duramazsaninşallah öyle olur canım,canım bugün daha içmedim öğlen yemek saati yemeği almayıp çorbamı içicem
evet aynen böyleLahana Diyeti Yapılışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün Lahana Diyeti
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün Lahana Diyeti
300 gr. kırmızı et, 6 tane Domates, özel çorba
6. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün Lahana Diyeti
Esmer Pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Lahana Diyeti Yapılışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün Lahana Diyeti
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün Lahana Diyeti
300 gr. kırmızı et, 6 tane Domates, özel çorba
6. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün Lahana Diyeti
Esmer Pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
evet aynen böylebegum75
evet canım işyerine getirdim, buzdolabına koydumbegum75 yanına mı aldın çorbanı işyerine
bizde buzdolabı yokevet canım işyerine getirdim, buzdolabına koydum
bizde buzdolabı yok(((
sen bu hafta yap bakalım belki senden cesaret kazanırım canımyani çokta gerekirmi bilmiyorum ama akşamdan sabaha birşey olmaz sanırım.
ben 3 yada 4 gün yapabileceğim pazar yapamam sonuç tam olmayabilir ama illaki kıpraşır yağlarsen bu hafta yap bakalım belki senden cesaret kazanırım canım
yarasın canım. inşallah iyi gelir.ben 3 yada 4 gün yapabileceğim pazar yapamam sonuç tam olmayabilir ama illaki kıpraşır yağlar
Tesekkur ederim canimFen bilgisi canim.allah tamamina erdirsin okulunu
aman dişlerine dikkat et. benim kızın dişlerde çürük oldu tatlıkolikte kendisiAyyy ne güzelmiiiiş bazen kızımla yutella reklamı yazıyoruz biz de
3 yaşında yeter ki cep telefonu görmesin onu tanımadığı biri bile olsa elinden bir şekilde alıyor geçen nutella yemeye başladı "nutellayı bana ver telefonu al" diyorum hayır vermiycem diyo
Ekliyorum.boy :163
kilo :70
hedef : 60
kız meyvesini yemekle aynı şey olmazmı meyve yiyince dişlerim sızlıyo suyunu içerken dişime dokundurmyrum en azındanmeyve suyu kilo aldırırmış canım benden söylemesi
Bildirimler pazartesi gece 12 ye kadar canim.pazartesi bildirim yapmayı unutma iki hafta suren dolmasinKızlar merhaba, birkaç gündür uğrayamadım yine
özür dilerim
geçen haftayı yok sayalım isterseniz çünkü kalori ve kilo olarak 1. ler seçilmiş
Ptesi kilom: 55,4 ( böyle olacağını biliyordum ) bilerek isteyerek yaptım
Ptesi kalori : 1296
salı kalori: 2054 ( akşam günüm vardı, yemesem çok ayıp olacaktı, akşam yemeği de yemeyince yedim)
@DisiAnkanehirnil111 begum75 sbeden
@DisiAnka kızzz dürt azcık beni noldu bana
zaten bu günler değilmi adamı bitiren yesen olmuyo yemesen olmuyoKızlar merhaba, birkaç gündür uğrayamadım yine
özür dilerim
geçen haftayı yok sayalım isterseniz çünkü kalori ve kilo olarak 1. ler seçilmiş
Ptesi kilom: 55,4 ( böyle olacağını biliyordum ) bilerek isteyerek yaptım
Ptesi kalori : 1296
salı kalori: 2054 ( akşam günüm vardı, yemesem çok ayıp olacaktı, akşam yemeği de yemeyince yedim)
@DisiAnkanehirnil111 begum75 sbeden
@DisiAnka kızzz dürt azcık beni noldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?