♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız meyvesini yemekle aynı şey olmazmı meyve yiyince dişlerim sızlıyo suyunu içerken dişime dokundurmyrum en azından
yok canım şekerini süzüyormuşsun sen 1 bardakta kaç meyve mesela sıkıyorsun öyle düşün dün nehir söylemişti bana bunu hatta

yok canım şekerini süzüyormuşsun sen 1 bardakta kaç meyve mesela sıkıyorsun öyle düşün dün nehir söylemişti bana bunu hatta
makineyle sıkınca bi tane yetiyo aslında o yüzden günde bi tane meyve yemem gerekiyosa ben de suyunu sıkıp içiyom kabul etmiyosan toptan silerim meyveyi bak

Ben de sevmiyorum pırıl pırıl olmuyor zaten salonun 2 orta penceresini dışarıdan silmem imkansız mayıs gibi birini bulup hepsini birlikte sildiricem bahar temizliği hem daha yağmurlar gelecek
bende 3 haftadır cam silicem yağmur yağacak diye silmiyorum :))

aman dişlerine dikkat et. benim kızın dişlerde çürük oldu tatlıkolikte kendisi
Günlük 1 yada 2 çikolata hakkı var dışarda yediyse evde vermiyorum nutella da hafta sonu kahvaltılarında zaten
Benim kızımın çürüğü anne sütü alırken oldu emzirirken uyuttuğum için tek dişinde var biraz
Bir daha ki bebişi öyle uyutmak yok inşallah tecrübe kazandık biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…