- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
yok canım şekerini süzüyormuşsun sen 1 bardakta kaç meyve mesela sıkıyorsun öyle düşün dün nehir söylemişti bana bunu hattakız meyvesini yemekle aynı şey olmazmı meyve yiyince dişlerim sızlıyo suyunu içerken dişime dokundurmyrum en azından
ay şuna bak yapmış da işe bile götürmüş ben tembellikten yapamadım dün bari bugün yapıyım da yetişiyim sanaevet canım işyerine getirdim, buzdolabına koydum
makineyle sıkınca bi tane yetiyo aslında o yüzden günde bi tane meyve yemem gerekiyosa ben de suyunu sıkıp içiyom kabul etmiyosan toptan silerim meyveyi bakyok canım şekerini süzüyormuşsun sen 1 bardakta kaç meyve mesela sıkıyorsun öyle düşün dün nehir söylemişti bana bunu hatta
canım bi de 6 kilo vermiş olmanın verdiği bi özgüven de var yanizaten bu günler değilmi adamı bitiren yesen olmuyo yemesen olmuyo
canım teşekkür ederimBildirimler pazartesi gece 12 ye kadar canim.pazartesi bildirim yapmayı unutma iki hafta suren dolmasin
yok yok sen yine iç en azından vitamin alırsınmakineyle sıkınca bi tane yetiyo aslında o yüzden günde bi tane meyve yemem gerekiyosa ben de suyunu sıkıp içiyom kabul etmiyosan toptan silerim meyveyi bak
canım hemen tuzlu ya da tatlı bişey at ağzınakızlar midem bulandı,resmen elim ayağım titreye titreye yedim bu çorbadan ama içtim kendimi tuhaf hissediyorum haberiniz ola
ortalama 400-410 ml içtim
bende 3 haftadır cam silicem yağmur yağacak diye silmiyorum :))Ben de sevmiyorum pırıl pırıl olmuyor zaten salonun 2 orta penceresini dışarıdan silmem imkansız mayıs gibi birini bulup hepsini birlikte sildiricem bahar temizliği hem daha yağmurlar gelecek
yok tatlı yiyemem direk wc ye koşarım tam boğazımda şuan bi hareketle içmemişe dönebilirimcanım hemen tuzlu ya da tatlı bişey at ağzına
tansiyonun oynadı herhalde
yüklenme kendine
sağlığın daha önemli biliyorsun
ooo 1700 kalorislm kızlar dün akşama doğru kendimden geçtim@nehirnil111 nedenini hiç sorma ama 1700 kalori salı.
Tedirgin oldumyok tatlı yiyemem direk wc ye koşarım tam boğazımda şuan bi hareketle içmemişe dönebilirimama bekliyorum zamanla sindirir mide nede olsa sıvı
tedirgin olma canım,tam stresini atlatamasamda epeyce iyiyim,çok sağol düşündüğün içinTedirgin oldum
dikkatli ol
Yağıyor ama 1 hafta yağmasa diğer hafta mutlaka yağıyor ve hiç silinmemiş gibi oluyorbende 3 haftadır cam silicem yağmur yağacak diye silmiyorum :))
Sabah buzdolabından çıkarıp iş yerine getirsen bozulmaz canım anca ılıklaşır ısıtmaya gerek kalmazbizde buzdolabı yok(((
kız gündekiler de kıskanır şimdi gaz verirler ye diyecanım bi de 6 kilo vermiş olmanın verdiği bi özgüven de var yani
yiğitlikten ödün vermiyorum hahah
6 kilo verdim ben bunu yesem ne ki havalarındaydım akşam hahah
ben camları kendi haline bıraktım yağmur rüzgar onlar kendilerini temizliyo bu araYağıyor ama 1 hafta yağmasa diğer hafta mutlaka yağıyor ve hiç silinmemiş gibi oluyor
Günlük 1 yada 2 çikolata hakkı var dışarda yediyse evde vermiyorum nutella da hafta sonu kahvaltılarında zatenaman dişlerine dikkat et. benim kızın dişlerde çürük oldu tatlıkolikte kendisi
Dişlerini yaptır canım meyve yemekle diş sızlamazkız meyvesini yemekle aynı şey olmazmı meyve yiyince dişlerim sızlıyo suyunu içerken dişime dokundurmyrum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?