- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
woooowslm kızlar dün akşama doğru kendimden geçtim@nehirnil111 nedenini hiç sorma ama 1700 kalori salı.
Örneğin 100 gramlık 1 portakal 47 kalori sıksan yarım bardak bile suyu çıkmaz 2 tane sıksan 94 kalori işin kötü tarafı sen bu portakalın lifini almadığın gibi sadece şekerini ve de kalorisini alıyosun lif almadığın için 2 kat kalori alma riskin de varyok canım şekerini süzüyormuşsun sen 1 bardakta kaç meyve mesela sıkıyorsun öyle düşün dün nehir söylemişti bana bunu hatta
kaç yaşındasın canım kızın kaç yaşında tek çocuk mu ay ne çok sordum benim kız 5,5 yaşında nerdeyse yarısı çürük çocuk içinde ayrı pedodontri bulmak gerekiyo ama burda olmadığı için çikolatayı yasakladık. en son dün kendi geldi çocuk anne bana çikolata şekeri yasaklasana dişlerim çürüyo diyoduGünlük 1 yada 2 çikolata hakkı var dışarda yediyse evde vermiyorum nutella da hafta sonu kahvaltılarında zaten
Benim kızımın çürüğü anne sütü alırken oldu emzirirken uyuttuğum için tek dişinde var biraz
Bir daha ki bebişi öyle uyutmak yok inşallah tecrübe kazandık biraz
bak bu açıdan bakınca mantıklı aman bende meyve yemeyi veriyim başka şeyden alırım lifimiÖrneğin 100 gramlık 1 portakal 47 kalori sıksan yarım bardak bile suyu çıkmaz 2 tane sıksan 94 kalori işin kötü tarafı sen bu portakalın lifini almadığın gibi sadece şekerini ve de kalorisini alıyosun lif almadığın için 2 kat kalori alma riskin de var
Ben 39 yaşındayım kızım 3 yaşındakaç yaşındasın canım kızın kaç yaşında tek çocuk mu ay ne çok sordum benim kız 5,5 yaşında nerdeyse yarısı çürük çocuk içinde ayrı pedodontri bulmak gerekiyo ama burda olmadığı için çikolatayı yasakladık. en son dün kendi geldi çocuk anne bana çikolata şekeri yasaklasana dişlerim çürüyo diyodu
Yazmayı unuttuğum bir şey daha var doktorlar diyo ki meyve yemekle meyve suyu içme olayını karşılaştırdığımızda meyve suyu içince kan şekerinin daha hızlı yükselip daha hızlı düşmesinden olayı daha çabuk acıkırmışızbak bu açıdan bakınca mantıklı aman bende meyve yemeyi veriyim başka şeyden alırım lifimi
Ama olmadı ki sen kahvaltı da dahil öğünler yerine çorba ara öğünler yerine de meyve yiyecektin tabii ki halsiz kalırsın böyle sabah 9 gibi çorbayı yemiş olsaydın 11 gibi meyve yer 1 gibi yine çorbanı yerdin halsiz kalmazdınkızlar midem bulandı,resmen elim ayağım titreye titreye yedim bu çorbadan ama içtim kendimi tuhaf hissediyorum haberiniz ola
ortalama 400-410 ml içtim
Ama olmadı ki sen kahvaltı da dahil öğünler yerine çorba ara öğünler yerine de meyve yiyecektin tabii ki halsiz kalırsın böyle sabah 9 gibi çorbayı yemiş olsaydın 11 gibi meyve yer 1 gibi yine çorbanı yerdin halsiz kalmazdın
Lahanayı doğradım soğanı doğrayıp kavurucam eşim geldi bu ne doğru düzgün bi yemek yap dedi ben de lahanayı hemen poşete koydum kaldırdım etli nohut pilav yaptım kendim de yemedimacıkınca ye diyo ama çorbayı ben mi yanlış anladımişte isteksiz yapıca bu kadar oldu
aslında halsiz kalmadım deniz tadını çok sevemedim midemi bulandırdı kendimi tuhaf hissettim sadece, öğlen 12 gibi içtim çorbayı saat:2 dede 1 elma yiycem
sen naptın yapmadın demihiç sesin çıkmıyo
aynen öyleÖrneğin 100 gramlık 1 portakal 47 kalori sıksan yarım bardak bile suyu çıkmaz 2 tane sıksan 94 kalori işin kötü tarafı sen bu portakalın lifini almadığın gibi sadece şekerini ve de kalorisini alıyosun lif almadığın için 2 kat kalori alma riskin de var
o nedenle silmeyelim :))Yağıyor ama 1 hafta yağmasa diğer hafta mutlaka yağıyor ve hiç silinmemiş gibi oluyor
sen devam et canım ilk gün zorlanıcan sadece yarın öğlen ıspanak yemeği yiyebilirsin brokoli veya karnıbahar onlar gayaet tok tutucak seniacıkınca ye diyo ama çorbayı ben mi yanlış anladımişte isteksiz yapıca bu kadar oldu
aslında halsiz kalmadım deniz tadını çok sevemedim midemi bulandırdı kendimi tuhaf hissettim sadece, öğlen 12 gibi içtim çorbayı saat:2 dede 1 elma yiycem
sen naptın yapmadın demihiç sesin çıkmıyo
ediyorum hatta elma aldım şimdi onu yiyiyorumsen devam et canım ilk gün zorlanıcan sadece yarın öğlen ıspanak yemeği yiyebilirsin brokoli veya karnıbahar onlar gayaet tok tutucak seni
bencede sen yap ye, onlar nohut pilav yesinLahanayı doğradım soğanı doğrayıp kavurucam eşim geldi bu ne doğru düzgün bi yemek yap dedi ben de lahanayı hemen poşete koydum kaldırdım etli nohut pilav yaptım kendim de yemedim
kızıma yayla çorbası yapmıştım ondan bir kase yedim sonra da biberli yoğurdumu yedim
Akşama yayla çorbası etli nohut pilav var bir de köfte yapıcam hangisini yerlerse onu yesinler ben lahana çorbamı yapıp yiycem yeter artık fazla kaldım 55-56 larda
evet canım bende eve gidince anca benim minnka yemek yapabildim kendime bişey yapamadım menemen le yoğurt yedim artık pazartesi yapıcam çorbamı düzgünce başlıycam bu sefer daha fazla kilo vericeğimi umuyorum geçen hafta acemiliğime denk geldi ama hesapladım 3 haftada tam 5 kg vermişimediyorum hatta elma aldım şimdi onu yiyiyorum
yarın karnıbahar yiyebilirim
helal sana valla böyle devam edersen bence şu 3 günde bile 2 kg vercen kesinediyorum hatta elma aldım şimdi onu yiyiyorum
yarın karnıbahar yiyebilirim
bide şuana kadar 700 ml su içmişim az biliyorum ama evde onu 2 ye tamamlıyorum ben,
bide çaylar kahveler hariç bu sadece su 700 ml
evet canım bende eve gidince anca benim minnka yemek yapabildim kendime bişey yapamadım menemen le yoğurt yedim artık pazartesi yapıcam çorbamı düzgünce başlıycam bu sefer daha fazla kilo vericeğimi umuyorum geçen hafta acemiliğime denk geldi ama hesapladım 3 haftada tam 5 kg vermişim71 dim diyete başladığımda geçen ay reglim biter bitmez başlamıştım şuan bi wc ye çıkabilsem ki o problemim var 66 yım tam
inşallah devam ederim benim zaten işyerinde pek yemek sorunum olmuyo, eve gidince iştah patlaması yaşıyorumhelal sana valla böyle devam edersen bence şu 3 günde bile 2 kg vercen kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?