♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız kötü yapıyosa devam etme

kıs ne güzel düşmüştün ya sen çıkıvermişsin hemen 55 lere. pazartesi düzene girmiş görmek istiyorum. bak ben 53 ü bile görebilirim pazartesi günü

şşşşşt beri bakın kızlar şimdi size konu dışında bi soru benim görümce bir ay sonra nikah yapcak ben nikaha ne giyiyim tesettürlüyüm. öyle büyük bir kutlama falan değil yani düğün olcak da bunlar nikahı önden kıyacaklar ben ne giycem kot pantolon gömlek giyip gidilmez hani. bu arada tesettürlüyüm ona göre bi şey deyin bana begum75 , GonulSenligim , @GOLD_WOMEN sbeden D Dema79 , miraycan84

3 haftada 5 kilo veriliyomuuuuuş uuuuuuuuuuuuu

Canım şık bir etek üzerine uzun bir bluz giyebilirsin
instagramda çok şık takımlar var

Bence sade ama şık bişey giymelisin çok abartmadan. uzun sade şık bir tunik altına pantolon olabilir bence

Güzel bir kumaş pantolon üzerine lcw da çok güzel üstler gördüm bir ay sonra rahat giyilir hem de ekonomik olur

Döverim bekle beni

ee o zaman yakala beniiii hiç bilem bekleyemem

canım bence kumaş pantolon üstüne şık bi tunik giyebilirsin. başörtünün de rengini uydurursan zaten çok zarif olursun :) topuklu ayakkabın eksik olmasın ama yine de

bekleme kız, banada hep bekle diyolar niçin bekliycekmişim ki ben yola koyuldum siz koşun biraz demi ama

Ooo kötü olmuş canim. Ama salma kendini haftaya bugun avantajini göreceksin
valla bu hafta iyi geliyorum söyliyim ben pilatese başladım dün gittim ölüyorum kollarım falan mafoldu ama haftada iki yapıyorum aletliye başladım direk inceticek beni diğer günlerde yarım saat yürüyüş yapıyorumm bakalım ama ben haftaya birinciyim canımcımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…