♥haftalık kilo verme yarışması♥

ooooo rakipler hırslı, esra çok iyi yapmışsın,biryerlere yazılmayınca sen spor yapamıyacaktın yoksa,hadi bakalım haftaya beni geçmede naparsan yap

Yaparsın tabii baktın ben geride kaldım, hemen hırs yaptın dimi yetişemeyeyim diye
hahahha valla sana yetişem diye başladımdı ama sen bana yetiştin ee bu hafta sıkı tut bence kuzumm . şuan kilomu bilmiyom tartılmadım yoksa nispet yapardım

kız sen varya çok fenasın ha. bu hafta tutmayın beni ben de birinci olcam
ya niye fena olayım herkes bekle beni diyo kimsede demiyoki şu kızcağız 1 aydır kilo veremiyo neden böyle oldu bi yardım edelim, bi sağolsun nehirnil111 cim el attı olaya oda yok bugün bak özledim cimcimeyi nasıl gidiyoki fuar inşallah iyi gidiyodur kesin elinde çerez vardır

hahahha valla sana yetişem diye başladımdı ama sen bana yetiştin ee bu hafta sıkı tut bence kuzumm . şuan kilomu bilmiyom tartılmadım yoksa nispet yapardım
Valla canım şöyle diyeyim
geçen hafta çok sağlıksız şekilde kilo verdiğimi düşündüm
o nedenle bu hafta dikkat etmedim bilerek isteyerek
vücudum kiloya alışsın istedim
alıştı
4 5 gündür ne yersem yiyeyim hep aynı çıkıyorum
spor da yapamadım mesela günlerdir
hiç olmadı haftasonu muz süt detoksu yaparım yine yetişirim sana

sen şimdi bana göre gayet iyi durumda olduğun için seninkini sorundan saymıyorum bile duraklama dönemine girmişsin sen ondandır bebeğim belki de aydan olduama düzelicek elbette. bekleme kız sen git ben peşinden gelirim bari

öyle deme sen halimi bilmiyon 2333.sayfada varım gerçi orda 68,5 kiloydum ama bana çokta değişti gibi gelmiyo

ohooo bayram yapmışsın sen de . bi ben açım heralde
ee hadi yetiş de görelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…