♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu hafta gercekten tablo süper :)
Aktif degiller pek
Tesekkur ederimm sbeden ay valla cok azimli ve hirsliyim hersey kafada bitiyo bu arada ben biraz kendimi tanitayim 24 yasindaym 2.5 aylik oglum var malesef sutum olmadigi icin oglumu 1 ay fln emzirdim suan hic emmiyo buyuzden rejime basladm 86 kiloyla hamile kaldm doguma 106 kiloyla girdm suan kilolar gidiyo insallah calisan bir anneyim ay ne cok konustmm

Dukan diyeti yapiyorum arkadaslar

Üzerine şık bir tunik tamamdir canim.

Oooo o zaman iyiki 70 ler de degilsin .
Cocuk varken gidilmiyor platese filan yakinda annemde yokki

Hirsli olmana sevindim canim. umarım hedefin küçüktür. Yani 55 60 lara inersin umarim.. benziyoruz bende 26 yim. 81 le hamilelige baslayip 105 le sonlandrdim. Suan çalışıyor musun peki bebegin Küçükya merak ettim. Çalışıyorsan kim bakiyor canim

Iznimin bitmesine 1 buçuk hafta kaldı sonra kayinvalide bakicak aklım olgumda kalacak ama calismayida çok özlem
Dimm

Bugünkü menüm ;

Yoğurtlu çorba ,kısır ,yanına yeşillik ,akşam ise biraz çerez .belki biraz değil de birazdan fazladır leblebi ve kuruüzüm gün boyu biraz değişik Bi menü oldu öğünler karıştı o yüzden böle toplu yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…