Tarz olarak misal verdim kız, hem nikah olacakmış elti olcak sanırım accik guzel olsunBunlar çok pahalıdır kız niye kötü örnek buluyosun kıza
Yapmaya çalışıyorum diyeyim hergun olmasada haftanın 4~5 günü yapiyorumsen spor yapıyomusun?
Gerçekten de daralmıştı ip atlarken yaaa biri beni dürtse de yine başlasamaferin sanaaaaa :) :) toton çok dar geldi heralde, oturup da genişletme çalışmaların çok azimli
Ben spor yapsam vericem de başlayamadım bir türlü yaaYapmaya çalışıyorum diyeyim hergun olmasada haftanın 4~5 günü yapiyorum
Corbani yap bugün, ip atlamayada başla malisinGerçekten de daralmıştı ip atlarken yaaa biri beni dürtse de yine başlasam
Ben yapiyomda noluyo sayiyom yerimdeBen spor yapsam vericem de başlayamadım bir türlü yaa
Valla bayramdı inan ki :)ohooo bayram yapmışsın sen de . bi ben açım heralde
ee hadi yetiş de görelimmm
yani belki de vücudunun sıkılaşmamıştır da sana zayıflamadın gibi görünmüştür.Yapmaya çalışıyorum diyeyim hergun olmasada haftanın 4~5 günü yapiyorum
Arkadaşları tebrik ediyorum harika kilolar verilmiş
D demali @lili5461 @fatmafuu @GOLD_WOMEN @beyaz lotus @DisiAnka o değil ben bazı arkadaşları hiç tanımıyorum ya
Tesekkur ederimmBu hafta gercekten tablo süper :)
Aktif degiller pek
Dukan diyeti yapiyorum arkadaslardimi ama bahane dedim ya valla artık kendi bilir ben kararlıyım 1 ay önce arkadaşa misafirliğe gittik eve gelir gelmez kapıda ya bu kıyafet seni kilolumu gösteriyor biraz dikkat etsene diyetmi yapsan dedi bana hemde öle dümdük yüzüme bırakırmıyım sana bunu ben
aynen noluyo bizim hanıma acaba diyolar
TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE CANIM YALNIZ D demali nin nasıl bir diyet yaptığını merak ettim güzel vermiş
Gerçekten de daralmıştı ip atlarken yaaa biri beni dürtse de yine başlasam
Tamam canimcanım teşekkür ederim
evet haklısın ama bazı durumlarım var mazeret olarak
o nedenle aksama oldu
bundan sonra yapmamaya çalışıcam söz
Üzerine şık bir tunik tamamdir canim.şşşşşt beri bakın kızlar şimdi size konu dışında bi soru benim görümce bir ay sonra nikah yapcak ben nikaha ne giyiyim tesettürlüyüm. öyle büyük bir kutlama falan değil yani düğün olcak da bunlar nikahı önden kıyacaklar ben ne giycem kot pantolon gömlek giyip gidilmez hani. bu arada tesettürlüyüm ona göre bi şey deyin banabegum75 , @DisiAnka , @GOLD_WOMEN sbeden @ElifAlperMehmet , miraycan84
Oooo o zaman iyiki 70 ler de degilsinvalla bu hafta iyi geliyorum söyliyim ben pilatese başladım dün gittim ölüyorum kollarım falan mafoldu ama haftada iki yapıyorum aletliye başladım direk inceticek beni diğer günlerde yarım saat yürüyüş yapıyorumm bakalım ama ben haftaya birinciyim canımcımm :)
Iznimin bitmesine 1 buçuk hafta kaldı sonra kayinvalide bakicak aklım olgumda kalacak ama calismayida çok özlemHirsli olmana sevindim canim. umarım hedefin küçüktür. Yani 55 60 lara inersin umarim.. benziyoruz bende 26 yim. 81 le hamilelige baslayip 105 le sonlandrdim. Suan çalışıyor musun peki bebegin Küçükya merak ettim. Çalışıyorsan kim bakiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?