Biraz daha izin olsa iyi olurdu. Zor Allah sabir versinIznimin bitmesine 1 buçuk hafta kaldı sonra kayinvalide bakicak aklım olgumda kalacak ama calismayida çok özlem
Dimm
Evet oyle cok ozlerim ben minnosumu ama calismakta istiyorumm hersey onun gelecegi icinnBiraz daha izin olsa iyi olurdu. Zor Allah sabir versin
nasıl biraz anlatabilirmisin bizeDukan diyeti yapiyorum arkadaslar
valla tutunca boğazını veriliyomuş kaldı 6 kg benim hedefe haftaya yine sıkı bir program yapmayı düşünüyorum3 haftada 5 kilo veriliyomuuuuuş uuuuuuuuuuuuu
ya yerleşik kilo değildi belki ondan böyle gitti ben 58 kg ile hamile kaldım doğuma 81 kg ile girdim gebelik şekerim vardı çok kilo aldım doğumdan sonra 2 ay sonra kendiliğinden gitti 63 kg oldum sonra biraz problemler yaşadım ve depresyondan kendimi yemeğe verdim 68 oldum bu kışta üstüne 3 kg daha yaptım bunun bi baktım 71 olmuşum acil alarm verdim ogün3 haftada 5 kilo mu maşallah
ben o 5 kiloyu 4,5-5ayda verdim
bu sabah kiloma baktım, bide cumartesi bakcam bakalım farkeder inşallah
inşallah devam ederim benim zaten işyerinde pek yemek sorunum olmuyo, eve gidince iştah patlaması yaşıyorum
şık şifon tarzı tunikler var altınada bi bilek pantolon bide stiletto tamamşşşşşt beri bakın kızlar şimdi size konu dışında bi soru benim görümce bir ay sonra nikah yapcak ben nikaha ne giyiyim tesettürlüyüm. öyle büyük bir kutlama falan değil yani düğün olcak da bunlar nikahı önden kıyacaklar ben ne giycem kot pantolon gömlek giyip gidilmez hani. bu arada tesettürlüyüm ona göre bi şey deyin banabegum75 , @DisiAnka , bayan_balon sbeden @ElifAlperMehmet , @deniz3344
çok iyi yapmışsın canım tebriklerGünaydıın kızlaar
dün akşam eşimin işi vardı eve gelemedi bu yüzden yemek yapmadım
kendimede bir kase yoğurta bir kaşık yulaf ezmesi bir kaşık keten tohumu koydum yanınada bir kivi yedim
yatana kadarda hiç bir şey yemediim
Harikasın canım980 kcalnehirnil111
Kalorin harika canımnehirnil111 salı günü kalorim : 702
bugün spor yok. hem kas ağrılarım vardı önceki sporlardan hem de romatizma ağrılarım vardı. sağ dizim de hafif ödem yaptı zorlamak istemedim.
menü yazayım. gerçi sen yarın olmıcan ama olsun
sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + 3 zeytin + 4 çiğ badem + 1 kuru kayısı + domates + çay
öğlen yemedim çünkü çarşı pazar geziyodum kendimi kaybettim yemek aklıma bile gelmedi
akşam : zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği + yoğurt
yemekten sonra : yeşil çay
gece : ayran
Bende annemle sileceğim dediğin gibi Mayıs-Haziran gibi sileriz yağmur çok sık olmaz beni o 1-2 ay idare eder yaz çıkışı gene siler perdeleri yıkar kışa girerim geçen yaz öyle olduBen de sevmiyorum pırıl pırıl olmuyor zaten salonun 2 orta penceresini dışarıdan silmem imkansız mayıs gibi birini bulup hepsini birlikte sildiricem bahar temizliği hem daha yağmurlar gelecek
Bugünden itibaren toparlarsın dengelersin canımKızlar merhaba, birkaç gündür uğrayamadım yine
özür dilerim
geçen haftayı yok sayalım isterseniz çünkü kalori ve kilo olarak 1. ler seçilmiş
Ptesi kilom: 55,4 ( böyle olacağını biliyordum ) bilerek isteyerek yaptım
Ptesi kalori : 1296
salı kalori: 2054 ( akşam günüm vardı, yemesem çok ayıp olacaktı, akşam yemeği de yemeyince yedim)
@DisiAnkanehirnil111 begum75 sbeden
@DisiAnka kızzz dürt azcık beni noldu bana
Nereden bildin Begüşya niye fena olayım herkes bekle beni diyo kimsede demiyoki şu kızcağız 1 aydır kilo veremiyo neden böyle oldu bi yardım edelim, bi sağolsunnehirnil111 cim el attı olaya oda yok bugün bak özledim cimcimeyi nasıl gidiyoki fuar inşallah iyi gidiyodur kesin elinde çerez vardır
Güzel canım not ettim1200 kcalnehirnil111
kızlar napıyosunuz bugünlerde çok giremiyorum muhabbete, iş güç fazla. okuyamadım da neler yazdınız inşallah herkes iyidir
nehirnil111 1000 kalori çarşamba canım.
ya yerleşik kilo değildi belki ondan böyle gitti ben 58 kg ile hamile kaldım doğuma 81 kg ile girdim gebelik şekerim vardı çok kilo aldım doğumdan sonra 2 ay sonra kendiliğinden gitti 63 kg oldum sonra biraz problemler yaşadım ve depresyondan kendimi yemeğe verdim 68 oldum bu kışta üstüne 3 kg daha yaptım bunun bi baktım 71 olmuşum acil alarm verdim ogün
akşam asıl birşey yemiycen mideni aç yatırcan
Canım neler olmuş böyle çok üzüldüm inşallah yoluna girer aksiliklergünaydın canım, bugün diyetime devam etmeye çalışıyorum
dün kabus gibi bir gündü, eve gittim yemekleri hazırladım, ama nasıl hazırladım açlıktan migrenim tuttu, çorbamı içtim yanınada az yeşillik salata yemek zorunda kaldım,üstüne üstlük eşim işyerinden aşırı gergin sinirli geldi birileriyle tartışmış,bendimde o halimi görünce sinirini benden aldı madem böyle olcan yapma şu diyeti doğru düzgün ye diye kızdı ,bende ağrı kesici aldım gittim yattım odama
aksilikler gelince üst üste gelirmişya, eşime bir telefon geldi bizim bi işimiz vardı onda bi aksilik çıkmış ve düzelmeyecek bir aksilik bide onun o şekilde olmasını ben istemiştim eşim istememişti ben ısrar etmiştim, buda üstüne tuzu biberi oldu adam küstü resmen bana,o sinirle akşam 10 da giyindi çıktı dışarı 12 ye geliyodu geldiğinde, sabaha kadar ne o uyudu ne ben, sabahta doğru düzgün konuşmadan çıktı giti
moreller sıfır, sabah hiçbişey yemedim çay içtim, öğlen çorbamı içecem artık.
canım,bizlee iyiyiz bıraktığın gibi, özledik seni çabuk gelGünaydınlar herkese abiler almaya gelene kadar gireyim dedim herkes iyidir inşallahBenim fuar iyi gidiyor bazen çok sıkıcı uykum geliyor bazen ayak tabanım ağrıyor akşam erkenden uyuyakaldım çok yorulmuşum hiç halim yoktu Bir Hall de gıda fuarıymış yarışmaları bile var ve herşey tadımlık alabiliyorsun kilosunu korumaya çalışan birinin yeri değil yani her an gözüm kayabilir o kısımdan geçmemeye çalışıyorum
Canım neler olmuş böyle çok üzüldüm inşallah yoluna girer aksilikler
Kuzuum üzme kendiniigünaydın canım, bugün diyetime devam etmeye çalışıyorum
dün kabus gibi bir gündü, eve gittim yemekleri hazırladım, ama nasıl hazırladım açlıktan migrenim tuttu, çorbamı içtim yanınada az yeşillik salata yemek zorunda kaldım,üstüne üstlük eşim işyerinden aşırı gergin sinirli geldi birileriyle tartışmış,bendimde o halimi görünce sinirini benden aldı madem böyle olcan yapma şu diyeti doğru düzgün ye diye kızdı ,bende ağrı kesici aldım gittim yattım odama
aksilikler gelince üst üste gelirmişya, eşime bir telefon geldi bizim bi işimiz vardı onda bi aksilik çıkmış ve düzelmeyecek bir aksilik bide onun o şekilde olmasını ben istemiştim eşim istememişti ben ısrar etmiştim, buda üstüne tuzu biberi oldu adam küstü resmen bana,o sinirle akşam 10 da giyindi çıktı dışarı 12 ye geliyodu geldiğinde, sabaha kadar ne o uyudu ne ben, sabahta doğru düzgün konuşmadan çıktı giti
nasıl bir program yapıyosun anlatırmısın?valla tutunca boğazını veriliyomuş kaldı 6 kg benim hedefe haftaya yine sıkı bir program yapmayı düşünüyorum
sıkma sen canını olur bazen öyle şeyler. çok üstüne gitmemek gerek ya böyle durumların kendi haline bırakınca daha kolay düzelir. eşin diyetine karışıyosa hiç söyleme ben hiç söylemiyorum o da laf sokamıyo mesela:) eğer diyetin seni etkiliyosa farklı bir yol bulmamız lazım bu kadar çok enerji düşüklüğü hastalığa da neden olur. bence devam etme artık bu çorbaya sen. sana iyi gelmiycek bak.günaydın canım, bugün diyetime devam etmeye çalışıyorum
maddi sorunlar her evde oluyo bence eşin seni halsiz görünce sinirini başka yerden çıkarmış. genelde onlar hep hiçbirşey olmamış gibi güleryüzlü kadın beklerler ya ondan bence. bugün sen keyifli ol bak nasıl değişir.o telefonla gelen haberin dönüşü yok oldu bikere,inşallah eşim daha fazla uzatmaz çünkü yaptığım bir tercih için sonu kötü bile olsa böyle kızdığını görmedim,bende üzgünüm ama herşey cesaretsizliğimden oldu,(işin içinde maddiyat da var)hani derler ya ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye,benim hesap öyle oldu işte ama gerçekten çok üzgünüm
biraz dişlerinin yapısında da demekki çok fazla çürümüyo. ben haftada bir en fazla şeker ya da çikolata veririm o da ödül olsun diye ama tüm dişler çürük.Günlük 1 yada 2 çikolata hakkı var dışarda yediyse evde vermiyorum nutella da hafta sonu kahvaltılarında zaten
Benim kızımın çürüğü anne sütü alırken oldu emzirirken uyuttuğum için tek dişinde var biraz
Bir daha ki bebişi öyle uyutmak yok inşallah tecrübe kazandık biraz
zaten hiç üstüne gitmedim gidemedim gitsem bana karşı daha öfkeli olurdu tırsdımsıkma sen canını olur bazen öyle şeyler. çok üstüne gitmemek gerek ya böyle durumların kendi haline bırakınca daha kolay düzelir. eşin diyetine karışıyosa hiç söyleme ben hiç söylemiyorum o da laf sokamıyo mesela:) eğer diyetin seni etkiliyosa farklı bir yol bulmamız lazım bu kadar çok enerji düşüklüğü hastalığa da neden olur. bence devam etme artık bu çorbaya sen. sana iyi gelmiycek bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?