♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya yerleşik kilo değildi belki ondan böyle gitti ben 58 kg ile hamile kaldım doğuma 81 kg ile girdim gebelik şekerim vardı çok kilo aldım doğumdan sonra 2 ay sonra kendiliğinden gitti 63 kg oldum sonra biraz problemler yaşadım ve depresyondan kendimi yemeğe verdim 68 oldum bu kışta üstüne 3 kg daha yaptım bunun bi baktım 71 olmuşum acil alarm verdim ogün
akşam asıl birşey yemiycen mideni aç yatırcan

şık şifon tarzı tunikler var altınada bi bilek pantolon bide stiletto tamam

çok iyi yapmışsın canım tebrikler

Harikasın canım
Kalorin harika canımBiraz dinlenmiş olursun canım yaparsan bu sefer daha da etkisini gösterir

Harika bir menü böyle gözlerim açıldı olsun sen yaz ben geldiğimde not ediyorum hepsini

Ben de sevmiyorum pırıl pırıl olmuyor zaten salonun 2 orta penceresini dışarıdan silmem imkansız mayıs gibi birini bulup hepsini birlikte sildiricem bahar temizliği hem daha yağmurlar gelecek
Bende annemle sileceğim dediğin gibi Mayıs-Haziran gibi sileriz yağmur çok sık olmaz beni o 1-2 ay idare eder yaz çıkışı gene siler perdeleri yıkar kışa girerim geçen yaz öyle oldu
Bugünden itibaren toparlarsın dengelersin canım
Nereden bildin BegüşDün çerez ve kuru pasta oldu hep elimdeYemeklerimde kaçırmadım ama öğlen tavuk yedim soslu kızartılmış akşamda çorba içtim hazır burgerlerden 1 dilim yedim kaçamak olarak çiğ köfte 3 tane ve çerez.kuru pasta yedim ama bu sabah + geldim tartı da bugün protein günü yapacağımÇok yorgunum akşam direk uyudum başım gözlerim mahvoldu kalabalık aşırı olmasa da canımızın çıkmasına yettiFuarı görmelisin gıda bölümü var herşey yok yok ve bedavadan veriyorlar ama koşarak uzaklaştım çok iradeliyim gerçekten otellere verilen tatlılardan tut poğaçalara herşey varBende sizleri çok özledim
Güzel canım not ettim
kızlar napıyosunuz bugünlerde çok giremiyorum muhabbete, iş güç fazla. okuyamadım da neler yazdınız inşallah herkes iyidir
nehirnil111 1000 kalori çarşamba canım.

Not ettim canım sağol ama Salı gün ki kalorin yok

Günaydınlar herkese abiler almaya gelene kadar gireyim dedim herkes iyidir inşallahBenim fuar iyi gidiyor bazen çok sıkıcı uykum geliyor bazen ayak tabanım ağrıyor akşam erkenden uyuyakaldım çok yorulmuşum hiç halim yoktuBir Hall de gıda fuarıymış yarışmaları bile var ve herşey tadımlık alabiliyorsun kilosunu korumaya çalışan birinin yeri değil yani her an gözüm kayabilir o kısımdan geçmemeye çalışıyorum

günaydın canım, bugün diyetime devam etmeye çalışıyorum
dün kabus gibi bir gündü, eve gittim yemekleri hazırladım, ama nasıl hazırladım açlıktan migrenim tuttu, çorbamı içtim yanınada az yeşillik salata yemek zorunda kaldım,üstüne üstlük eşim işyerinden aşırı gergin sinirli geldi birileriyle tartışmış,bendimde o halimi görünce sinirini benden aldı madem böyle olcan yapma şu diyeti doğru düzgün ye diye kızdı ,bende ağrı kesici aldım gittim yattım odama

aksilikler gelince üst üste gelirmişya, eşime bir telefon geldi bizim bi işimiz vardı onda bi aksilik çıkmış ve düzelmeyecek bir aksilik bide onun o şekilde olmasını ben istemiştim eşim istememişti ben ısrar etmiştim, buda üstüne tuzu biberi oldu adam küstü resmen bana,o sinirle akşam 10 da giyindi çıktı dışarı 12 ye geliyodu geldiğinde, sabaha kadar ne o uyudu ne ben, sabahta doğru düzgün konuşmadan çıktı giti

moreller sıfır, sabah hiçbişey yemedim çay içtim, öğlen çorbamı içecem artık.

Canım neler olmuş böyle çok üzüldüm inşallah yoluna girer aksilikler

canım,bizlee iyiyiz bıraktığın gibi, özledik seni çabuk gel
Allah kolaylık versin sana kendini fazla yorma, inşallah ziyaretçi sayısı azalır bugün

Canım neler olmuş böyle çok üzüldüm inşallah yoluna girer aksilikler

o telefonla gelen haberin dönüşü yok oldu bikere,inşallah eşim daha fazla uzatmaz çünkü yaptığım bir tercih için sonu kötü bile olsa böyle kızdığını görmedim,bende üzgünüm ama herşey cesaretsizliğimden oldu,(işin içinde maddiyat da var)hani derler ya ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye,benim hesap öyle oldu işte ama gerçekten çok üzgünüm

Kuzuum üzme kendinii
sen daha tecrübelisin tabi ki ama eşler arasında oluyor böyle şeyleer gelip geçiciii
sen moralini enerjini yükseek tut
negatif enerjiye yer yoook

sıkma sen canını olur bazen öyle şeyler. çok üstüne gitmemek gerek ya böyle durumların kendi haline bırakınca daha kolay düzelir. eşin diyetine karışıyosa hiç söyleme ben hiç söylemiyorum o da laf sokamıyo mesela:) eğer diyetin seni etkiliyosa farklı bir yol bulmamız lazım bu kadar çok enerji düşüklüğü hastalığa da neden olur. bence devam etme artık bu çorbaya sen. sana iyi gelmiycek bak.

maddi sorunlar her evde oluyo bence eşin seni halsiz görünce sinirini başka yerden çıkarmış. genelde onlar hep hiçbirşey olmamış gibi güleryüzlü kadın beklerler ya ondan bence. bugün sen keyifli ol bak nasıl değişir.

biraz dişlerinin yapısında da demekki çok fazla çürümüyo. ben haftada bir en fazla şeker ya da çikolata veririm o da ödül olsun diye ama tüm dişler çürük.

zaten hiç üstüne gitmedim gidemedim gitsem bana karşı daha öfkeli olurdu tırsdım
canım 6 yıldır evde hep spor+diyet modundayım saklayamamki, zaten bide lahana çorbası yaptım akşam yerken onu nasıl saklıyım dün akşama kadar çorba+meyva yedim ama açıkcası doymadım migrenimide o tetikledi, bugün öğlen çorbayla idare edip karnıbaharı akşam yiycem çünkü bugün işlerim daha yoğun akşama bitkin olurum, bide moralde bozuk eve gidince nasıl bir eşle karşılaşcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…