- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
Çok haklısın arkadaşım . Içime şu serptin inan ki
hosgeldin cnm..Merhabalar ben yeni üyeyim 160 boyunda 56 kg um bundan 2 önce 70 kg dum şimdi 50 51 kilo olmak istiyorum bAna yardımcı olurmsnz
Tamam aramiza hosgeldin. Yarin ilk bildirimini yapmayı unutmaMerhabalar ben yeni üyeyim 160 boyunda 56 kg um bundan 2 önce 70 kg dum şimdi 50 51 kilo olmak istiyorum bAna yardımcı olurmsnz
ben yapamıyorum işte onu keşke tamamen bırakabilsem tuzu şekeri evet uzun bir süreç ve sabır gerektiriyorTesekkur ederimama inanki alisiyosun ve sonra az tuzlu birsey bile yeswn cok tuz varmis gbi geliyor.ayrica tuz seker unlu seylwri yemesigin an suzuluyor vucut az da olsa yeyin e kilo vermek cokkk uzun suruyor sevgiler.:)
Hem süt iznin de var kullanabiliyosan yarım gün izin bile kullanabilirsinKesinlikle oyle canim ben zaten cok ilgiliym ilgimden eksilecegini dusunmuyorum evdwn xikana kadar ve evw girdigim an zaten ben bakcam ben herseyiyle ilgilenicem
Tabii ki bütün gün evde oturmuyor öğlen 12 ye kadar uyuyolar öğleden sonra park bahçe dışardalar yani 5 e kadar sonrasında kızı bırakıp çıkıyo tabi hobisi var tabii balığa gidip mangal yapıp yiyip içmekbence evde durmaktan saracak kimse arıyo, bir an önce çalışmaya başlasa iyi olur,bütün gün evde durabiliyomu deniz hiç hobisi falan yokmu ?
Evet onun adı lateral hem yana doğru da gidiyo basenler için süper bişeyCanım bence eliptik bisiklet al ama oturmadan olanlar varya ayakta onlar çünkü her yeri çalıştıran tek alet o bende su salon masamı evden gönderip onu almayı planliyorum simdi alamam yer yok evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?