♥haftalık kilo verme yarışması♥

Öğle ve akşamı yazamicam yaz yaz bitmez çünkü neyse kendime gore iyiydi bence yinede

Yarin neler olacak acaba ama eskisi gibi krizde değilim bunada şükür kend imi kontrol edebiliyorum

benim kucuk canavarlar uyudu sukur..yuruyus zamani artik firsat bu firsat. napalim zayiflayana kadar kociste tek basina salonda tv seyredecek yanii..zayiflayinca gonlunu alirim artik

Tesekkur ederim ama inanki alisiyosun ve sonra az tuzlu birsey bile yeswn cok tuz varmis gbi geliyor.ayrica tuz seker unlu seylwri yemesigin an suzuluyor vucut az da olsa yeyin e kilo vermek cokkk uzun suruyor sevgiler.:)
ben yapamıyorum işte onu keşke tamamen bırakabilsem tuzu şekeri evet uzun bir süreç ve sabır gerektiriyor

Kesinlikle oyle canim ben zaten cok ilgiliym ilgimden eksilecegini dusunmuyorum evdwn xikana kadar ve evw girdigim an zaten ben bakcam ben herseyiyle ilgilenicem
Hem süt iznin de var kullanabiliyosan yarım gün izin bile kullanabilirsin

bence evde durmaktan saracak kimse arıyo, bir an önce çalışmaya başlasa iyi olur,bütün gün evde durabiliyomu deniz hiç hobisi falan yokmu ?
Tabii ki bütün gün evde oturmuyor öğlen 12 ye kadar uyuyolar öğleden sonra park bahçe dışardalar yani 5 e kadar sonrasında kızı bırakıp çıkıyo tabi hobisi var tabii balığa gidip mangal yapıp yiyip içmek
Benim 1 saat yürüyüşüm de göze geliyor

Günaydın Kızlar;

21.03.2016: 56.20
28.03.2016: 56.30
Maaşallah bana her hafta aynıyım galiba dün akşam çayı 1 bardak fazla içmişim
Şaka maka sabah 1 saat yürüdüm ve gelirken yanımda sadece lahana çorbası ve elma armut getirdim sonunda bugün başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…