♥haftalık kilo verme yarışması♥

:))))) söylemesi ayıp dün 60.8 dim. dün hiç ara öğün yapamadım. duaya falan gittim. bide wc çıkamadım 300 gr artmış yanisi..

Ben hiç bir yiyecekten kaçamıyorum ama bir ısırıktan 1 çataldan sonra da kendimi durduramıyorum

Nerde o @DisiAnka
bana yol vermişmişşşşş

Bu kilo tarihe geçsin kızlar
28/03/2016 sabahı kilom: 53,6

Ctesi menüm : Sabah işlerim olduğu için muz süt başlayamadım mecburen bir metro ve ikisi bir arada nescafe içtim
Sonrasında 3 muz 4 bardak süt ile günü kapadım
spor neredeyse hiç yok

Pazar menüm : 4 Muz 4 bardak süt bir kup çikolatalı puding bir dilim kakaolu kek bir sade türk kahvesi 1 saat mecburi yürüyüş

Kaçamaklı olmasına rağmen iki gün üst üste bunu yapmam çok iyi oldu
cuma sabahı 55,2 çıkmıştım tartıda
bu sabah 53,6 bence misss gibi

sbeden begum75 nehirnil111 @DisiAnka

Ben hiç bir yiyecekten kaçamıyorum ama bir ısırıktan 1 çataldan sonra da kendimi durduramıyorum

deniizzz aynı ben işte öyleyim asla o bir lokmayı ağzıma sürmemem lazım
babam sigarayı bırakırken kardeşim ona demiştiki ''baba canın çektiğinde o 1 sigarayı içmeyeceksin içersen herşey biter bunun sonu gelmez sürekli başa dönersin''
bizim de bu işi yiyeceklere karşı yapmamız lazım deniz, o 1 lokmayıda ağzımıza al-ma-ma-mız lazım

6 yıldır alıştım canım tam da dediğin gibi önce yapıyor ben hiç bir şey olmamış gibi davranınca unutuyor ama böyle böyle nereye kadar

vay arkadaş kendimi iyice kötü hissettirdiniz bana, reklamlarda diyoya şuralarda bi yerin dibi olcaktı nerde o işte bende ondan arıyorum şimdi, morelim sıfırın altında -100

nehirnil111 kız işlerin yoğun değilse bana bir el at, söz kalori hesabını aksatmıycam haftaya kadar 300-500 artık ne giderse vermem lazım

aynı benim adam,balık delisi, gecenin 2 sinde kalkıp 3,5 saat uzağa balığa gider o derece,deniz,ırmak,kara avı ne varsa deli olur.
deniz kızındamı öğleye kadar uyuyo?
kızın okula başlayınca eşine bir uğraş lazım yani düzenli yapacağı bir hobi,iş artık ne olursa,çalışmaya gönlü yok hiç demi?

Canımm
lahana çorbası yapıyordun olmadı mı o
inan ki muz süt tavsiye ediyorum ya
gördüğün gibi kaçamaklı ve sporsuz olmasına rağmen bu sonuç yani

En azından sabit kalmanda güzel Deniz1 saat yürüyüş he bravo
Evet yaaa zaman olsa daha yürüycem de 20 dakika evden 20 dakika işten çalıyorum derken 1 saat oluyor işte
Artık erken çıkıcaz işten akşamları başlarım artık spora tabii ki yürüyüşü de bırakmadan

Canımm
lahana çorbası yapıyordun olmadı mı o
inan ki muz süt tavsiye ediyorum ya
gördüğün gibi kaçamaklı ve sporsuz olmasına rağmen bu sonuç yani
tam yapamadım ama yaptım sonuçta,geçen hafta içi 62,4-62,5 i gördüm ama bu sabah yine başa döndüm, benim yağ oranım çok olduğu için o tarz diyetler bende daha çok sudan kaybettiriyo bırakınca eski halime dönüyorum sanırım yani işe yaramadı

Kuzum sen geçen hafta kalori saymadın mı hiç vermemişsin not olarakAksatma canım benim herşeyini ayrıntısına kadar yaz ben sana hepsini söyleyeceğim gerçi sen zararlı bir şeyler de yemiyorsun vücudun yavaş çalışıyor olabilir gerçekten doktora mı gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…