♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabret tatlım evde huzursuzluk olmasın bebeğinde üzülür sende hayatım 1 saat kendime ayırdığım vaktim olsun istiyorum yoksa çok.bunaliyorum diye tatlı dille konuş izin veriyormusun diye sor tatlı tatli söylersen hak verecektir hayır dersede bir süre evde takıl ona iyi davran pişman olur elbette kendisi der haklisin bi tanem diye ... fik rimce elbette sen haklisin ama hakli olmak mutluluk ve huzur getirmiyor

canım,bizlee iyiyiz bıraktığın gibi, özledik seni çabuk gel
Allah kolaylık versin sana kendini fazla yorma, inşallah ziyaretçi sayısı azalır bugün

Sağol kuzucum üzerimden tır geçti Hafta sonu da şehir dışına çıktık yakın mesafede olsa akraba ziyareti oldu biraz sürpriz oldu pazar günü dinlenme hayalim yalan oldu

Üzülme kuzum nasip değilmiş demek ki Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

23/03/2016 kalori 1228 kcal kızlar
@DisiAnka nehirnil111 begum75

nehirnil111 begum75 23-03-2016 çarşamba 819 kcal.

Not aldım fıstıklar kalorileriniz harika hiç ben yokum diye bırakmamışsınız bravo
ayyyy seni görünce bi sevindirik oldum kıs :) :) tamam canikom yazıyorum .

iradeni kullanmaya devam. anlıyorum çok zor hatta çok çok çok zor :) ama sen bunu başarabilirsin.

Başardım sanırım hatta hafta sonu da şehir dışında misafirlikteydim börek poğaça falan bile yendi ama bu sabah sadece +500 gramla duruyordum bu hafta onu düşerim inşallah

Canım bende sabah 9-10 gibi içiyorum bence de işe yarıyor çok az kalori alma vücut korumaya geçmiş olabilir

nehirnil111 canım beni kalori Yarışmasından çıkar , şu ara korumaya gidiyorum biraz ara verdim kalori hesaplamaya ama güncel kilo paylaşıcam pazartesileri ve bazen de menü..
Tabi ki şekerim nasıl istersen sen yine de burayı bırakma korumaya devam edelimSon halinin fotosunu da bekleriz
nehirnil111 canım 1300 kalori aldım ama bugün çok çalıştım o kaloriler erimiştir.

24/03/2016 kalori
Toplam
1126
kcal

@DisiAnka nehirnil111 begum75
Not aldım canım sağol
Az yeme hatta 1-2 gün bayağı sağlam ye sonra devam et aynı şekilde harekete geçirecek lahana çorbası, yeşil çay, biberiye çayı akşamları yemekten sonra sindirmek adına o da bu şekilde yapmıştım ben hep birde arada kuru kayısı falan yemiştim
Not ettim canım çok iyisin daha ne olsun
@su321 ve nehirnil111 olsaydı da foto koyup azcık bize motivasyon verselerdi
Sen iste canım atarım tabi ki hafta sonu çekildim hemde taze taze
nehirnil111 bu hafta kaloride artış var biraz, 1200 kalori bugün.

nehirnil111 cumartesi kalorim 1200. bakalım pazarı nasıl atlatacağım

nehirnil111 1000 kalori oldu bugün canım.

nehirnil111
ctesi 1450 kcal
pazar 1306 kcal

Hepsini not ettim çok iyisiniz bence arada kaçamaklar olur bende yaptım hemde dün yaptım yeni

Herkese Günaydın hayırlı haftalar herkes iyidir inşallah 4 günlük fuar maratonundan sonra cumartesi fuar çıkışı şehir dışına çıktık 2 saatlik mesafe ama akraba ziyareti oturmalar kalmalar derken bayağı bir yoruldum dün gece eve geldik bugün işe sürünerek geldimHafta içine yayarak dinlenirim inşallah+500 gram fazlam var bu hafta sbeden ama dengelerim diye düşünüyorum fuardaki yediklerim misafirlikteki götürdüklerimle az bile almışım

kızlar günaydın
nehirnil111 cim hoşgeldin, geçmiş olsun yoğun bir iş temposunu atlattın

sbeden kilo değişimim

29 şubat:62,7

7mart:62,7

14mart:62,7

21mart:62,7

28mart:62,7

aslında h.içi yaptığım lahana çorbası diyetinde 62,4-62,5 i gördüm hatta ve hatta regl im de bitiyor bu sefer yani normalde az da olsa vermem gerekirdi , hiç bu kadar takılmamıştım, moralimi bozmuyorum ama hafta sonu 2 gün misafirim vardı,spor yapamadım bugün yapıcam inşallah

Canım hiç moralini bozma regl bitiminde hemen inmiyor şişkinlik en azından benimki 1 hafta sonra anca dengesini buluyor 1 hafta daha bekle derim ve sporunu bu hafta yap bence farkı göreceksin

En azından sabit kalmanda güzel Deniz1 saat yürüyüş he bravo

hoşgeldin canım özlettin kendini

canım reglin tamamen bitsin inersin bence mutlaka nasıl sabit kalıyorsun kız o da bir başarı en azından 100 200 grm oynardı yani eksi veya artı olarak

Ben hepsini yapmıştım işe yarıyor gerçekten 55 den sonra uyguladıklarım birebir gibi sadece sürekli tartıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…