♥haftalık kilo verme yarışması♥

sen yoksun diye yapmadım bide lahana çorbası diyeti uyguladım, ıvır zıvır kaçamağım hiç olmadı zaten, sabah meyva öğlen çorba sebze 2 gün akşamda salata azda balık yemiştim,abartı bişeyim yok

bugün yediklerimide hesaplayıp hemen sana yazıyorum şeker,
doktora değilde normalde diyetisyene gidiyorum, nisan ayı gelsin izin alıp gidicem aklımda da izin alamıyorum işte, ama ilk fırsatta gidicem

İlk fırsatta görün kuzum bir çünkü çok ilginç şekilde vücudun gram oynamıyor uzun yıllardır hep bu kiloda mıydın sen sabitledi sanırımİnşallah bu hafta etkisini görürsün belki de 1 haftaya daha da değişecektir durum

Lahana çorbam bitsin bir de muz süt yapayım bariii

En güzeli o yiyeceklerin evde olmaması da olmuyor işte

Kahvaltı 7,37 27,90 7,92 209 kalori

Beyaz Ekmek
2 dilim
1,64 25,30 3,82 133

Kiraz Domates
2 kiraz
0,07 1,33 0,30 6

Salatalık (Soyulmuş)
15 g
0,02 0,32 0,09 2

Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
20 g
4,70 0,40 3,64 58

Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük)
2 büyük
0,94 0,55 0,07 10

Öğle Yemeği 6,19 20,19 5,75 151 kalori

Kuru Fasulye
150 g
6,07 17,42 5,12 139

Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)
1 kase
0,12 2,77 0,63 12

Aperatifler/Diğer 3,25 4,66 3,47 61 (bunuda öğlenden sonra ara öğün olarak yerim)

Tam Yağlı Sade Yoğurt
100 g
3,25 4,66 3,47 61

nehirnil111 sabah yediklerim bunlardı, öğlende muhtemelen yiyeceklerimi yazdım,

sabahın kalorisi:209 K.hidrat:27,90
öğlenin kalorisi:151 K.hidrat:20,19
ara öğün kalorisi:61 K.hidratı:4,66
toplam kalori:421 K.hidrat:52,75

oluyor eve gidene kadar iyi bence,ben hep evde bozuyorum bu işi

Bazen bir şeyler çıkıyo hevesli gibi oluyor sonra bakıyorum vazgeçmiş

Ben de hep öyle dedim ama hiç de dikkat edemedim

bende edemedim deniz, hafta sonu noluyosa bi boşvermişlik bi rahatlık oluyo bende

En güzeli o yiyeceklerin evde olmaması da olmuyor işte

ya evde olmasa gittiğim yerde çıkıyo karşıma sürekli bir mücadele içinde olmak çok zor, yıpratıyo beni sevdiğim şeylerle sınıyo sürekli Rabbim beni

Kahvaltı Can'dır:)
Şimdi spor zamanı
afiyet olsun şekerim
hafta sonu şunu anladım kesinlikle kahvaltıda önüme özellikle küçük tabak alıp, senin gibi doldurup yemek lazım, yoksa öteki türlü insan ne yedi ne kadar yedi anlamıyo löpür löpür götürüyo valla, bide film açıp film izliyosam ooooo yediklerimin haddi yok, dün mesela nasıl yediysem (saat 10da yaptık kahvaltıyı) akşam 7 de oğlum acıktım anne dedi ben hiç acıkmamıştım hala inanılmaz toktum ve sofrayı hazırlayıp bende bir güzel yedim, işte yemesem belki bugün azda olsa farkederdi

Aynen aynen gün içinde iyiyim öyle arası bile eve gittiğim halde bozmuyorum ama akşam bitiyo diyet

Ahhh bu çocuklar çocuklar ben de kızım az yedi acıkmıştır diye diye hazırlaya hazırlaya bu hale geldim

Canım acaba vücudun direnç mi gösteriyor
çok çok az mı yiyorsun
bi dönem bıraksan bir kilo almayı göze alarak
sonrasında devam etsen olmaz mı

canım ben çok uzun yıllardır kiloluydum en son 2003 de 57-58 e inmiştim ondan sonra yavaş yavaş aldım, o zamandan bu zamana ki değişimlerde bu kilom en zayıf halim sanırım ondan bu kadar takıldı, alışamadı vücudum daha,zaten vücut direncim düştü bunu çok iyi anlıyorum, geçen haftaki sıkıntılı olaydan sonra dudağımda hemen uçuk çıktı ve çenemin altında beze çıktı, int. araştırdım hep vücut direncinin düşmesiyle savunmasız kalan vücutta böyle şeylere çabuk yakalanıyomuşuz
yani alışmaya çalışıyo sanırım vücudum ama direnmeye devam ediyorum pes etmek yok

Kesinlikle canım aslında bu bi taktik küçük tabak ve dünya şeyi yemiş kadar duydum çok şükür , spor yap mutlaka inan sporsuz ne yaparsan yap ben bi arada 3 hafta hiç ekmek yemedim şaka gibi bi hafta sporla 2 kilo diğer hafta sporsuz 500 gr vermiştim düşün farkı..

Aslında genel olarak gayet güzel akşam bozmazsan çok iyi gidiyorsun bana göre böyle güzel bir kahvaltıda beyaz ekmek olmamış bence o da sabit kalmanı sağlıyor olabilir illa ekmek yiyeceksen tam buğday ye ya da çavdar canım ben senin yerinde olsam bu menüye haşlanmış yumurtayı yerdim ya da sütlü yulaf içerdim lif ihtiyacını da karşılardı ekmeksiz yemek oluyor beynimize bu sinyali vermeliyiz gayette oldu oluyor yani bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…