Kuzum sen geçen hafta kalori saymadın mı hiç vermemişsin not olarakAksatma canım benim herşeyini ayrıntısına kadar yaz ben sana hepsini söyleyeceğim gerçi sen zararlı bir şeyler de yemiyorsun vücudun yavaş çalışıyor olabilir gerçekten doktora mı gitsen
Ben de hep öyle dedim ama hiç de dikkat edemedimevet onu daha önceden de tartıştık amasbeden kabul etmedi, pazartesi tartılcam diye hafta sonu daha çok dikkat edersiniz daha iyi olur demişti :))
İlk fırsatta görün kuzum bir çünkü çok ilginç şekilde vücudun gram oynamıyor uzun yıllardır hep bu kiloda mıydın sen sabitledi sanırımsen yoksun diye yapmadım bide lahana çorbası diyeti uyguladım, ıvır zıvır kaçamağım hiç olmadı zaten, sabah meyva öğlen çorba sebze 2 gün akşamda salata azda balık yemiştim,abartı bişeyim yok
bugün yediklerimide hesaplayıp hemen sana yazıyorum şeker,
doktora değilde normalde diyetisyene gidiyorum, nisan ayı gelsin izin alıp gidicem aklımda da izin alamıyorum işte, ama ilk fırsatta gidicem
Lahana çorbam bitsin bir de muz süt yapayım bariiiNerde o @DisiAnka
bana yol vermişmişşşşş
Bu kilo tarihe geçsin kızlar
28/03/2016 sabahı kilom: 53,6
Ctesi menüm : Sabah işlerim olduğu için muz süt başlayamadım mecburen bir metro ve ikisi bir arada nescafe içtim
Sonrasında 3 muz 4 bardak süt ile günü kapadım
spor neredeyse hiç yok
Pazar menüm : 4 Muz 4 bardak süt bir kup çikolatalı puding bir dilim kakaolu kek bir sade türk kahvesi 1 saat mecburi yürüyüş
Kaçamaklı olmasına rağmen iki gün üst üste bunu yapmam çok iyi oldu
cuma sabahı 55,2 çıkmıştım tartıda
bu sabah 53,6 bence misss gibi
sbeden begum75 nehirnil111 @DisiAnka
En güzeli o yiyeceklerin evde olmaması da olmuyor iştedeniizzz aynı ben işte öyleyim asla o bir lokmayı ağzıma sürmemem lazım
babam sigarayı bırakırken kardeşim ona demiştiki ''baba canın çektiğinde o 1 sigarayı içmeyeceksin içersen herşey biter bunun sonu gelmez sürekli başa dönersin''
bizim de bu işi yiyeceklere karşı yapmamız lazım deniz, o 1 lokmayıda ağzımıza al-ma-ma-mız lazım
Bazen bir şeyler çıkıyo hevesli gibi oluyor sonra bakıyorum vazgeçmişaynı benim adam,balık delisi, gecenin 2 sinde kalkıp 3,5 saat uzağa balığa gider o derece,deniz,ırmak,kara avı ne varsa deli olur.
deniz kızındamı öğleye kadar uyuyo?
kızın okula başlayınca eşine bir uğraş lazım yani düzenli yapacağı bir hobi,iş artık ne olursa,çalışmaya gönlü yok hiç demi?
Ben de hep öyle dedim ama hiç de dikkat edemedim
En güzeli o yiyeceklerin evde olmaması da olmuyor işte
afiyet olsun şekerimKahvaltı Can'dır:)
Şimdi spor zamanı
Aynen aynen gün içinde iyiyim öyle arası bile eve gittiğim halde bozmuyorum ama akşam bitiyo diyetKahvaltı 7,37 27,90 7,92 209 kalori
Beyaz Ekmek
2 dilim
1,64 25,30 3,82 133
Kiraz Domates
2 kiraz
0,07 1,33 0,30 6
Salatalık (Soyulmuş)
15 g
0,02 0,32 0,09 2
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
20 g
4,70 0,40 3,64 58
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük)
2 büyük
0,94 0,55 0,07 10
Öğle Yemeği 6,19 20,19 5,75 151 kalori
Kuru Fasulye
150 g
6,07 17,42 5,12 139
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)
1 kase
0,12 2,77 0,63 12
Aperatifler/Diğer 3,25 4,66 3,47 61 (bunuda öğlenden sonra ara öğün olarak yerim)
Tam Yağlı Sade Yoğurt
100 g
3,25 4,66 3,47 61
nehirnil111 sabah yediklerim bunlardı, öğlende muhtemelen yiyeceklerimi yazdım,
sabahın kalorisi:209 K.hidrat:27,90
öğlenin kalorisi:151 K.hidrat:20,19
ara öğün kalorisi:61 K.hidratı:4,66
toplam kalori:421 K.hidrat:52,75
oluyor eve gidene kadar iyi bence,ben hep evde bozuyorum bu işi
ruhu tembel demek, sana sarmasında o zaman naparsa yapsın :))Bazen bir şeyler çıkıyo hevesli gibi oluyor sonra bakıyorum vazgeçmiş
Ahhh bu çocuklar çocuklar ben de kızım az yedi acıkmıştır diye diye hazırlaya hazırlaya bu hale geldimafiyet olsun şekerim
hafta sonu şunu anladım kesinlikle kahvaltıda önüme özellikle küçük tabak alıp, senin gibi doldurup yemek lazım, yoksa öteki türlü insan ne yedi ne kadar yedi anlamıyo löpür löpür götürüyo valla, bide film açıp film izliyosam ooooo yediklerimin haddi yok, dün mesela nasıl yediysem (saat 10da yaptık kahvaltıyı) akşam 7 de oğlum acıktım anne dedi ben hiç acıkmamıştım hala inanılmaz toktum ve sofrayı hazırlayıp bende bir güzel yedim, işte yemesem belki bugün azda olsa farkederdi
Canım acaba vücudun direnç mi gösteriyortam yapamadım ama yaptım sonuçta,geçen hafta içi 62,4-62,5 i gördüm ama bu sabah yine başa döndüm, benim yağ oranım çok olduğu için o tarz diyetler bende daha çok sudan kaybettiriyo bırakınca eski halime dönüyorum sanırım yani işe yaramadı
İlk fırsatta görün kuzum bir çünkü çok ilginç şekilde vücudun gram oynamıyor uzun yıllardır hep bu kiloda mıydın sen sabitledi sanırımİnşallah bu hafta etkisini görürsün belki de 1 haftaya daha da değişecektir durum
Tavsiye ediyorum canım valla:)Lahana çorbam bitsin bir de muz süt yapayım bariii
Kesinlikle canım aslında bu bi taktik küçük tabak ve dünya şeyi yemiş kadar duydum çok şükür , spor yap mutlaka inan sporsuz ne yaparsan yap ben bi arada 3 hafta hiç ekmek yemedim şaka gibi bi hafta sporla 2 kilo diğer hafta sporsuz 500 gr vermiştim düşün farkı..afiyet olsun şekerim
hafta sonu şunu anladım kesinlikle kahvaltıda önüme özellikle küçük tabak alıp, senin gibi doldurup yemek lazım, yoksa öteki türlü insan ne yedi ne kadar yedi anlamıyo löpür löpür götürüyo valla, bide film açıp film izliyosam ooooo yediklerimin haddi yok, dün mesela nasıl yediysem (saat 10da yaptık kahvaltıyı) akşam 7 de oğlum acıktım anne dedi ben hiç acıkmamıştım hala inanılmaz toktum ve sofrayı hazırlayıp bende bir güzel yedim, işte yemesem belki bugün azda olsa farkederdi
Kahvaltı 7,37 27,90 7,92 209 kalori
Beyaz Ekmek
2 dilim
1,64 25,30 3,82 133
Kiraz Domates
2 kiraz
0,07 1,33 0,30 6
Salatalık (Soyulmuş)
15 g
0,02 0,32 0,09 2
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
20 g
4,70 0,40 3,64 58
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük)
2 büyük
0,94 0,55 0,07 10
Öğle Yemeği 6,19 20,19 5,75 151 kalori
Kuru Fasulye
150 g
6,07 17,42 5,12 139
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)
1 kase
0,12 2,77 0,63 12
Aperatifler/Diğer 3,25 4,66 3,47 61 (bunuda öğlenden sonra ara öğün olarak yerim)
Tam Yağlı Sade Yoğurt
100 g
3,25 4,66 3,47 61
nehirnil111 sabah yediklerim bunlardı, öğlende muhtemelen yiyeceklerimi yazdım,
sabahın kalorisi:209 K.hidrat:27,90
öğlenin kalorisi:151 K.hidrat:20,19
ara öğün kalorisi:61 K.hidratı:4,66
toplam kalori:421 K.hidrat:52,75
oluyor eve gidene kadar iyi bence,ben hep evde bozuyorum bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?