Canım acaba vücudun direnç mi gösteriyor
çok çok az mı yiyorsun
bi dönem bıraksan bir kilo almayı göze alarak
sonrasında devam etsen olmaz mı
canım ben çok uzun yıllardır kiloluydum en son 2003 de 57-58 e inmiştim ondan sonra yavaş yavaş aldım, o zamandan bu zamana ki değişimlerde bu kilom en zayıf halim sanırım ondan bu kadar takıldı, alışamadı vücudum daha,zaten vücut direncim düştü bunu çok iyi anlıyorum, geçen haftaki sıkıntılı olaydan sonra dudağımda hemen uçuk çıktı ve çenemin altında beze çıktı, int. araştırdım hep vücut direncinin düşmesiyle savunmasız kalan vücutta böyle şeylere çabuk yakalanıyomuşuz
yani alışmaya çalışıyo sanırım vücudum ama direnmeye devam ediyorum pes etmek yok
buğday gibi ekmekleri evdekiler yemiyo işte, ben alırsamda günde 1-2 dilim yiyiyorum kalanı sürünüyo küfleniyo, zaten bi sabah yiyiyorum, akşama kadar erir diye sabah tercih ediyorum işte ,normalde diyetisyenin verdiği listede 6 dilim var akşam 8 kaşık sebze, 3 dilim ekmek, 2 kaşıkta yoğurt var, meselaAslında genel olarak gayet güzel akşam bozmazsan çok iyi gidiyorsun bana göre böyle güzel bir kahvaltıda beyaz ekmek olmamış bence o da sabit kalmanı sağlıyor olabilir illa ekmek yiyeceksen tam buğday ye ya da çavdar canım ben senin yerinde olsam bu menüye haşlanmış yumurtayı yerdim ya da sütlü yulaf içerdim lif ihtiyacını da karşılardı ekmeksiz yemek oluyor beynimize bu sinyali vermeliyiz gayette oldu oluyor yani bende
Bence de pes etme o direndikçe güçlenmeli ve yenmelisin herşeyini sil baştan değiştir gerekirse sporunu çoğalt genelde protein ağırlıklı yemeye çalış derim sıvı alımını çok yap yeşil çay su şeklinde yaz geliyor zaten su daha çok içebileceğiz
Beyaz ekmeği vermesi çok ilginç onu sağlık açısından da kimse önermiyor bunun kiloyla da alakası yok yanibuğday gibi ekmekleri evdekiler yemiyo işte, ben alırsamda günde 1-2 dilim yiyiyorum kalanı sürünüyo küfleniyo, zaten bi sabah yiyiyorum, akşama kadar erir diye sabah tercih ediyorum işte ,normalde diyetisyenin verdiği listede 6 dilim var akşam 8 kaşık sebze, 3 dilim ekmek, 2 kaşıkta yoğurt var, mesela
Bildir canım bence sporla hareket ettireceğiz sporla da hareket etmiyorsa vardır bunda bir iş yani imkanı yok böyle olmasının protein fazla yemeye çalış bu hafta ayarlayabiliyorsan maddi olarakta balık tavuk ya da et ye akşamları ya da iş yerinde çıkacaksa bunlar akşam haşlanmış yumurta ton balığı falan tüketmeye çalışcanım günde çok rahat 1,5 lt su içiyorum,bu bazen 2 lt yi de geçiyor, (çay-kahve hariç) yeşil çayımı demleme düzenli çaycımız yapıp getiriyo zaten,bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi artırabilirim bide demen gibi sporu biraz çoğaltmaya çalışayım,bakalım belki kıpraşır kilolar biraz
yaptığım sporumuda sana bildireyim ben
Bildir canım bence sporla hareket ettireceğiz sporla da hareket etmiyorsa vardır bunda bir iş yani imkanı yok böyle olmasının protein fazla yemeye çalış bu hafta ayarlayabiliyorsan maddi olarakta balık tavuk ya da et ye akşamları ya da iş yerinde çıkacaksa bunlar akşam haşlanmış yumurta ton balığı falan tüketmeye çalış
yani sana şöyle diyim o lahana diyetinle en azından 1 kg vermen gerekiyordu vücudun hakketen direnç gösteriyo sanırım bende bu hafta hiç veremedim ama özel günlerimdeyim yoksa çok bişeyde yemedim hani şu 2 günüde atlatayımda bi ayrn lahana gibi bir detoks yapıcamcanım günde çok rahat 1,5 lt su içiyorum,bu bazen 2 lt yi de geçiyor, (çay-kahve hariç) yeşil çayımı demleme düzenli çaycımız yapıp getiriyo zaten,bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi artırabilirim bide demen gibi sporu biraz çoğaltmaya çalışayım,bakalım belki kıpraşır kilolar biraz
yaptığım sporumuda sana bildireyim ben
Alma bence pırasa çorba salata yeter de artar kuzum iş yerinde mesela salı ve perşembe protein varsa sen çarşamba ve cuma günü yemeye çalış evde o zaman yap bunlar hafta sonu da ayarlarsan bitti gitti gün içerisinde en azından her öğün yapamıyorsan da bir öğünde yapmaya çalışedicem canım sabahları yumurta kesin yerim, öğlen yoğurtta yerim sorun yok, tavuğu evdekiler pek yemiyo ama olsun kendime alır yaparım,balık ta sorun değil sürekli yeriz, et te kusur kalsın :))
işyerinde salı et, perşembe tavuk günü, bende bu akşam pırasa,makarna, kırmızı mercimek çorbası bide salata ve yoğurt var menüde sence tavuk mu alayım, pırasa,çorba ve salata yeter mi?
Kızlaaarrr haydi bana yardım edin !
şimdi nişanlım bana bi tane istediğim spor aletini alacak. araştır bana söyle ben alıcam dedi. ben de karar veremiyorum kızlar ne olmalı diye. yürüyüş bandı var. eliptik bisiklet var ( şuan bende değil ama 5 ay sonra evimde olacak)
stepper a baktım biraz ama kas yapar da bacaklarım kalınlaşırsa diye korkuyorum . çünkü bacaklarım kas yapmaya müsait.
trambolinle zıplamak da baya sıkılaştırıyo gibi okudum ama emin olamadım. hadi bi el atın başka öneri tecrübe bekliyorum
nehirnil111 @deniz3344 begum75 @curly939393 @abcde_123 bayan_balon sbeden D Dema79
ve etiketleyemediğim herkes
Beyaz ekmeği vermesi çok ilginç onu sağlık açısından da kimse önermiyor bunun kiloyla da alakası yok yaniSabah alman bir nebze daha iyi ama yine de etkisinin olduğunu düşünüyorum ben onu yemeden doymuyor musun yulaflı süt içsen mesela haşlanmış yumurta yesen ekmeksiz
yani sana şöyle diyim o lahana diyetinle en azından 1 kg vermen gerekiyordu vücudun hakketen direnç gösteriyo sanırım bende bu hafta hiç veremedim ama özel günlerimdeyim yoksa çok bişeyde yemedim hani şu 2 günüde atlatayımda bi ayrn lahana gibi bir detoks yapıcam
ben buz dolabında tutuyorum ekmeğimi canım ve o ekmekten sadece ben yiyorum.hatta zor olmasın diye alırken iki tane alıyorum. dolapta bekliyor.diyetisyen vermedi kız, oda senin gidi diyor tam tahıl,tam buğday ye diye ama evdekiler yemediği için ekmek bitmeden küfleniyo diye almıyorum.
yulaflı süt denedim ama 15 gram şey yetmedi bana nehir, gün içerisinde oturmuyorum aktif olatak ayakta gezinerek çalışıyorum yani biraz daha fazla enerjiye ihtiyacım oluyo.
ekmeği bırakmayı çok istemiyorum acıkçası şöyleki, diyetisenimde aynı şeyi söyledi bazı şeyleri diyette tamamen kesersen normal düzene geçince kilolarını geri alırsın dedi, azaltmaya çalış sadece dedi bu sebepten bırakmak istemiyorum, bide zaten sadece sabah yemeye özen gösteriyorum
birde kalori bakımından beyaz ve buğday/tahıl ekmeğinin kalorisi aynı fakat kan şekerini biri hızlı biri yavaş yükseltiyo farkları burda diye biliyorum, kan şekeri hızlı yükselirse hızlı düşüyo ve çabuk acıkıyoruz yavaş yükselirse yavaş düşüyo ve geç acıkıyoruz,ben zaten sabahtan öğlene kadar çok acıkmadan öğlen yemeğimi yiyiyorum, o yüzden de çok önemli değil diye düşünüyorum
ben buz dolabında tutuyorum ekmeğimi canım ve o ekmekten sadece ben yiyorum.hatta zor olmasın diye alırken iki tane alıyorum. dolapta bekliyor.
diyetisyen vermedi kız, oda senin gidi diyor tam tahıl,tam buğday ye diye ama evdekiler yemediği için ekmek bitmeden küfleniyo diye almıyorum.
yulaflı süt denedim ama 15 gram şey yetmedi bana nehir, gün içerisinde oturmuyorum aktif olatak ayakta gezinerek çalışıyorum yani biraz daha fazla enerjiye ihtiyacım oluyo.
ekmeği bırakmayı çok istemiyorum acıkçası şöyleki, diyetisenimde aynı şeyi söyledi bazı şeyleri diyette tamamen kesersen normal düzene geçince kilolarını geri alırsın dedi, azaltmaya çalış sadece dedi bu sebepten bırakmak istemiyorum, bide zaten sadece sabah yemeye özen gösteriyorum
birde kalori bakımından beyaz ve buğday/tahıl ekmeğinin kalorisi aynı fakat kan şekerini biri hızlı biri yavaş yükseltiyo farkları burda diye biliyorum, kan şekeri hızlı yükselirse hızlı düşüyo ve çabuk acıkıyoruz yavaş yükselirse yavaş düşüyo ve geç acıkıyoruz,ben zaten sabahtan öğlene kadar çok acıkmadan öğlen yemeğimi yiyiyorum, o yüzden de çok önemli değil diye düşünüyorum
Artık hiç bir şeye güvenimiz yok maalesef herşey sahte çok üzücü bir durum zehirleniyoruz resmenaslında almak istemeyişimin bir sebebide şu, kardeşim istanbulda yaşıyor orda yaşayanlar bilir halk ekmekelerinin satıldığı büfeler var, biz ordan tam tahıl/buğday ekmekleri alıyorduk ekmekler beyaz ekmek gibi fos fos değil oldukça yoğun ve ağır ama burada o ekmekleri bulmak zor, beyaz ekmek, tam buğday/tahıl ne ekmeği alırsan al, hepsi fos fos sadece rengi değişik, hatta bazen içlerinden bayaz unlu yeri bileçıktığı oluyo
babamın yıllardır ekmek aldığı fırının sahibi bile babama demişki, bu unlar hep boyalı kandırmaca, zaten o zamandan beri annemler ekmek makinası aldı kendi ekmeklerini kendileri yapıyolar, cevizli zeytinli, gidince banada yapıp verir, ununu özel köylüden alıyor,zaten ekmek kendini hemen belli ediyo böyle dolu dolu ağır oluyo, fos fos olmuyo
biraz uzun yazdım ama anlatabildim demi, herşey kandırmaca sahte, o yüzden aslını bulsam alcamda burda gerçek tam buğday/tahıl ekmek satan yere daha rastlamadım o yüzden de ha beyaz ekmek haa boyalı buğday/tahıl fark yok bence
D Dema79nehirnil111 cim, beyaz ekmek yememin bir sebebide bu
kesinlikle öyle nehir, biz zaten az çok anlıyoduk bu ekmekler diğeri gibi fos fos içleri yumuşacık boş nasıl tam buğdağ /tahıl diyoduk fırın sahibi bizi aydınlatmış oldu artık çok daha dikkatliyim, farkındalığım arttı, sende dikkat et bak görceksinArtık hiç bir şeye güvenimiz yok maalesef herşey sahte çok üzücü bir durum zehirleniyoruz resmen
Gönderirim tabi zevkleevet resimmmm isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?