- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kesinlikle öyle nehir, biz zaten az çok anlıyoduk bu ekmekler diğeri gibi fos fos içleri yumuşacık boş nasıl tam buğdağ /tahıl diyoduk fırın sahibi bizi aydınlatmış oldu artık çok daha dikkatliyim, farkındalığım arttı, sende dikkat et bak görceksin
anladım canım.ben uno alıyorum, o da mı sahtedir acaba.. biraz pahalı ama zaten öğlen evde yokum. günde toplam iki dilim yiyorum, bayağa gidiyor.aslında almak istemeyişimin bir sebebide şu, kardeşim istanbulda yaşıyor orda yaşayanlar bilir halk ekmekelerinin satıldığı büfeler var, biz ordan tam tahıl/buğday ekmekleri alıyorduk ekmekler beyaz ekmek gibi fos fos değil oldukça yoğun ve ağır ama burada o ekmekleri bulmak zor, beyaz ekmek, tam buğday/tahıl ne ekmeği alırsan al, hepsi fos fos sadece rengi değişik, hatta bazen içlerinden bayaz unlu yeri bileçıktığı oluyo
babamın yıllardır ekmek aldığı fırının sahibi bile babama demişki, bu unlar hep boyalı kandırmaca, zaten o zamandan beri annemler ekmek makinası aldı kendi ekmeklerini kendileri yapıyolar, cevizli zeytinli, gidince banada yapıp verir, ununu özel köylüden alıyor,zaten ekmek kendini hemen belli ediyo böyle dolu dolu ağır oluyo, fos fos olmuyo
biraz uzun yazdım ama anlatabildim demi, herşey kandırmaca sahte, o yüzden aslını bulsam alcamda burda gerçek tam buğday/tahıl ekmek satan yere daha rastlamadım o yüzden de ha beyaz ekmek haa boyalı buğday/tahıl fark yok bence
D Dema79nehirnil111 cim, beyaz ekmek yememin bir sebebide bu
anladım canım.ben uno alıyorum, o da mı sahtedir acaba.. biraz pahalı ama zaten öğlen evde yokum. günde toplam iki dilim yiyorum, bayağa gidiyor.
offff ne yeycez Allahım yaaaa. her yerde sahte bişey var yaşamak çok zoruno larda da koruyucu var işte uzun süre bozulmasın diye koruyucu koyuyolar, normal taze ekmek ertesi gün bayatlayıp bir sonraki gün küfleniyor ama onlar 15 gün 1 ay dayanıyo o yüzden hiç almıyorum onları
canım çok iyi gidiyosun,
Bacakların kaç canım benim su gobis gitse varya bende adımı yazdirirdim ama gidemedi kerata bide sert ki ablasıKızlar size ölçülerimi söylemeyi unuttum Salı günü ölçtüm
Gögüs - 82(ufalmış ya zayıflayınca)
Bel - 65 (pilatesle halledeceğim)
Kalça - 92 (buna çok sevindim göbek atasım geldi 100 lerdeydi çünkü eminim kilolu zamanımda)
begum75 @DisiAnka @deniz3344 kimler merak ediyordu tam aklıma gelmedi ama
Kızlar size ölçülerimi söylemeyi unuttum Salı günü ölçtüm
Gögüs - 82(ufalmış ya zayıflayınca)
Bel - 65 (pilatesle halledeceğim)
Kalça - 92 (buna çok sevindim göbek atasım geldi 100 lerdeydi çünkü eminim kilolu zamanımda)
begum75 @DisiAnka @deniz3344 kimler merak ediyordu tam aklıma gelmedi ama
Bacaklarımı ölçmedim canım en kalın yerinden basen bölgesinden aldı sanırım annem kalça işte popo falanBacakların kaç canım benim su gobis gitse varya bende adımı yazdirirdim ama gidemedi kerata bide sert ki ablası
oo bence çok iyisin nehir, hele belinbenim en son lise zamanımda 65 di ,basenlerin de 100 den 92 ye inmesi çok büyük başarı bence tebrik ederim
bu aradaöğlen yemeğimi yedim
şöyle
Öğle Yemeği 0,87 36,97k.hidrat 13,63 202kalori
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)
1 kase
0,12 2,77 0,63 12
Kırmızı Barbunya Fasulyesi (Tuzlu, Pişirilmiş, Haşlanmış)
150 g
0,75 34,20 13,00 190
toplam,202 kalori,36,97 k.hidrat aldım
Bacaklarımı ölçmedim canım en kalın yerinden basen bölgesinden aldı sanırım annem kalça işte popo falanYumuşatırız onu onunda zamanı var demek ki
Bir zamanla ölçtüğümde 104 falandı 60 kiloyken hiç ölçmedim zaten kesin daha fazladır o göbek bölgemin yağı şişkinliği yok mu Allahım bir daha görmek istemiyorum o günleriTeşekkürler Begüşüm isteyen herkes ulaşır inşallah
Çok güzel menün çorban yok herhalde bugün
bende ekim ayında başladığımda basenlerim 104 dü, ortalama 6 kilo verdim basenler 100 e indi, inşallah bende senin gibi zayıflarım nehir.
işyerinde sadece 3 çeşit yemek çıkıyo nehir, bugün barbunya fasulye,pilav, yeşillik salata vardı, pilavı hiç istemedim, bol salata fasulyeyide susuz istedim öyle yedim.
çorba nadir çıkıyo,arada bir,hergün mutlaka pilav/makarna/bulgur dan bir tanesi var,3.cü ya salata,meyva,tatlı,ana yemekte
pazartesi:bakliyat (genlede kuru fasulye)
salı :et
Çarşamba:sebze
perşembe:tavuk
cuma:sebze yada patates oturtma,patlıcan musakka,bezelye gibi
cumarteside yine :bakliyat olabiliyo, cuma günkülerden biri olabiliyo işte, o şekilde gidiyo
bende kacmiyorum kacarsam cok caziplesiyo o yiyecek.bende kucuk bir tabak alip icine az miktar koyup yaninada yememizde sakinca olmayanlari dolduruyorum.gozum doyuyo resmen.mesela benim zaafim hamur isleri yapmayi ve yemeyi cooook seviyorum.diyelim borek var.tabaga sadece bir dilim yaninada dom.sal.zeytin.peynir koyup yesil cayla yiyorum.bi dahada cnm istemiyor borek .bak ne yap biliyormusun karsi koyamayip yiyeceksin ya ne kadar yemek istiyorsan doldur tabaga yanindada ne yiyip iceceksen onlarida koy yanina.sonra tartiya cik.aynanin karsisina gec neren kiloluysa oralarina bak.sonra masadaki yiyeceklerin yanina git bak bakalim nasil tiksinceksin.deki kendi kendine az once ben bunlari yeseydim simdi midem copluk gibi dolacakti.sonra ne kadar yemen gdrektigini ayarlarsin.ben bu mantikla basladim.iki gun oldu ve tam 500 gr vermisim bile...:)Ben hiç bir yiyecekten kaçamıyorum ama bir ısırıktan 1 çataldan sonra da kendimi durduramıyorum
İnşallah göreceksin canım pes etme sen çok güçlü bir karektersin azmini çok sevdim gerçektenAnladım canım mecburen iş yerine uyum sağlıyoruz tabi ki olsun yine de haftalık dengeli gidiyorlar biz sabahımızı akşamımızı onlara göre dengeleyeceğiz artık Ben pilav hala yemiyorum ve yemeyi düşünmüyorum bulgur pilavı yiyorum olduğunda sadece çok güzel tok tutuyor makarna yemeye başladım ama abartmadan bu akşam mesela mantı yapmayı düşünüyorum sadece ondan yiyebilirim arada haftalık ödül vermiş olurum
bende kacmiyorum kacarsam cok caziplesiyo o yiyecek.bende kucuk bir tabak alip icine az miktar koyup yaninada yememizde sakinca olmayanlari dolduruyorum.gozum doyuyo resmen.mesela benim zaafim hamur isleri yapmayi ve yemeyi cooook seviyorum.diyelim borek var.tabaga sadece bir dilim yaninada dom.sal.zeytin.peynir koyup yesil cayla yiyorum.bi dahada cnm istemiyor borek .bak ne yap biliyormusun karsi koyamayip yiyeceksin ya ne kadar yemek istiyorsan doldur tabaga yanindada ne yiyip iceceksen onlarida koy yanina.sonra tartiya cik.aynanin karsisina gec neren kiloluysa oralarina bak.sonra masadaki yiyeceklerin yanina git bak bakalim nasil tiksinceksin.deki kendi kendine az once ben bunlari yeseydim simdi midem copluk gibi dolacakti.sonra ne kadar yemen gdrektigini ayarlarsin.ben bu mantikla basladim.iki gun oldu ve tam 500 gr vermisim bile...:)
çok iyi nehir, kendini tuyabiliyosun ben bunu başarabilsem hep o anlık nefsime yenik düşüyorum işte, sen korumadasın az az yemekten bişey olmaz, platesede başlarsan süper olur
azim konusunda sıkıntı yok yıllardır zayıflamaya çalışıyorum, temmuzda kaynımın düğünü var o zamana kadar 59 u görsem süper olur, inşallah şimdi senin sayende vercem kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?