♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gerçekten ekmek gibi ekmek olanlarda kesin çok pahalı oluyorlar ondan da emin olamıyorsun ama bir nebze daha rahat yiyorsun ama hepimizin durumu ortada çok iyi hallerdekilerin yaşadığı gibi yaşayamayız ki

anladım canım.ben uno alıyorum, o da mı sahtedir acaba.. biraz pahalı ama zaten öğlen evde yokum. günde toplam iki dilim yiyorum, bayağa gidiyor.

anladım canım.ben uno alıyorum, o da mı sahtedir acaba.. biraz pahalı ama zaten öğlen evde yokum. günde toplam iki dilim yiyorum, bayağa gidiyor.

uno larda da koruyucu var işte uzun süre bozulmasın diye koruyucu koyuyolar, normal taze ekmek ertesi gün bayatlayıp bir sonraki gün küfleniyor ama onlar 15 gün 1 ay dayanıyo o yüzden hiç almıyorum onları

uno larda da koruyucu var işte uzun süre bozulmasın diye koruyucu koyuyolar, normal taze ekmek ertesi gün bayatlayıp bir sonraki gün küfleniyor ama onlar 15 gün 1 ay dayanıyo o yüzden hiç almıyorum onları
offff ne yeycez Allahım yaaaa. her yerde sahte bişey var yaşamak çok zor

Kızlar size ölçülerimi söylemeyi unuttum Salı günü ölçtüm

Gögüs - 82 (ufalmış ya zayıflayınca)
Bel - 65 (pilatesle halledeceğim)
Kalça - 92 (buna çok sevindim göbek atasım geldi 100 lerdeydi çünkü eminim kilolu zamanımda)

begum75 @DisiAnka @deniz3344 kimler merak ediyordu tam aklıma gelmedi ama

Bacakların kaç canım benim su gobis gitse varya bende adımı yazdirirdim ama gidemedi kerata bide sert ki ablası

oo bence çok iyisin nehir, hele belin benim en son lise zamanımda 65 di,basenlerin de 100 den 92 ye inmesi çok büyük başarı bence tebrik ederim

bu aradaöğlen yemeğimi yedim
şöyle

Öğle Yemeği 0,87 36,97k.hidrat 13,63 202kalori
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)
1 kase
0,12 2,77 0,63 12

Kırmızı Barbunya Fasulyesi (Tuzlu, Pişirilmiş, Haşlanmış)
150 g
0,75 34,20 13,00 190

toplam,202 kalori,36,97 k.hidrat aldım

Bacakların kaç canım benim su gobis gitse varya bende adımı yazdirirdim ama gidemedi kerata bide sert ki ablası
Bacaklarımı ölçmedim canım en kalın yerinden basen bölgesinden aldı sanırım annem kalça işte popo falanYumuşatırız onu onunda zamanı var demek ki

Bir zamanla ölçtüğümde 104 falandı 60 kiloyken hiç ölçmedim zaten kesin daha fazladır o göbek bölgemin yağı şişkinliği yok mu Allahım bir daha görmek istemiyorum o günleriTeşekkürler Begüşüm isteyen herkes ulaşır inşallah

Çok güzel menün çorban yok herhalde bugün

bende ekim ayında başladığımda basenlerim 104 dü, ortalama 6 kilo verdim basenler 100 e indi, inşallah bende senin gibi zayıflarım nehir.
işyerinde sadece 3 çeşit yemek çıkıyo nehir, bugün barbunya fasulye,pilav, yeşillik salata vardı, pilavı hiç istemedim, bol salata fasulyeyide susuz istedim öyle yedim.

çorba nadir çıkıyo,arada bir,hergün mutlaka pilav/makarna/bulgur dan bir tanesi var,3.cü ya salata,meyva,tatlı,ana yemekte
pazartesi:bakliyat (genelde kuru fasulye)
salı :et
Çarşamba:sebze
perşembe:tavuk
cuma:sebze yada patates oturtma,patlıcan musakka,bezelye gibi
cumarteside yine :bakliyat olabiliyo, cuma günkülerden biri olabiliyo işte, o şekilde gidiyo

İnşallah göreceksin canım pes etme sen çok güçlü bir karektersin azmini çok sevdim gerçektenAnladım canım mecburen iş yerine uyum sağlıyoruz tabi ki olsun yine de haftalık dengeli gidiyorlar biz sabahımızı akşamımızı onlara göre dengeleyeceğiz artıkBen pilav hala yemiyorum ve yemeyi düşünmüyorum bulgur pilavı yiyorum olduğunda sadece çok güzel tok tutuyor makarna yemeye başladım ama abartmadan bu akşam mesela mantı yapmayı düşünüyorum sadece ondan yiyebilirim arada haftalık ödül vermiş olurum

Ben hiç bir yiyecekten kaçamıyorum ama bir ısırıktan 1 çataldan sonra da kendimi durduramıyorum
bende kacmiyorum kacarsam cok caziplesiyo o yiyecek.bende kucuk bir tabak alip icine az miktar koyup yaninada yememizde sakinca olmayanlari dolduruyorum.gozum doyuyo resmen.mesela benim zaafim hamur isleri yapmayi ve yemeyi cooook seviyorum.diyelim borek var.tabaga sadece bir dilim yaninada dom.sal.zeytin.peynir koyup yesil cayla yiyorum.bi dahada cnm istemiyor borek .bak ne yap biliyormusun karsi koyamayip yiyeceksin ya ne kadar yemek istiyorsan doldur tabaga yanindada ne yiyip iceceksen onlarida koy yanina.sonra tartiya cik.aynanin karsisina gec neren kiloluysa oralarina bak.sonra masadaki yiyeceklerin yanina git bak bakalim nasil tiksinceksin.deki kendi kendine az once ben bunlari yeseydim simdi midem copluk gibi dolacakti.sonra ne kadar yemen gdrektigini ayarlarsin.ben bu mantikla basladim.iki gun oldu ve tam 500 gr vermisim bile...:)

çok iyi nehir, kendini tuyabiliyosun ben bunu başarabilsem hep o anlık nefsime yenik düşüyorum işte, sen korumadasın az az yemekten bişey olmaz, platesede başlarsan süper olur
azim konusunda sıkıntı yok yıllardır zayıflamaya çalışıyorum, temmuzda kaynımın düğünü var o zamana kadar 59 u görsem süper olur, inşallah şimdi senin sayende vercem kiloları

ya bunu başarabilene hayranım annemde öyle küçücük tadar bırakır ama ben babama çekmişim ağzıma sürünce gerisi geliyo, selin hanım inanın yemek istediğim şeyin tadı ağzına deyince gözüm hiç bişey görmüyo, kilo falan hikaye o an sadece anlık yeme hissi baskın çıkıyo, iradem bu konuda çok zayıf benim

siz bunları denize yazdınız ama bende aynı olduğum için yazma gereği duydum :))

Tutuyorum çok şükür demin yemekhane de usta ama bu fırın patetes dedi bende onda da şeker var usta sağol dedim adam şok olmuştur herhaldesanki yemek artık benim için arka sıralarda önceden çok öncelikli bir şeydi şuanda fiziğim beğeniler daha da önde geliyor ve yemekten daha da mutlu ediyor bunu farkettimFuarda bir teyze kızım sen bu güzelliğini bu fiziğini ne borçlusun dedi 156 cm anca gelebilen bir kıza ama işte o bile iyi olduğumu hissettirdi gittiğimiz misafirlikte herkes eşimle benim zayıf olduğumu söyledi demek ki artık kilosu iyi kavramının dışına çıktım bu yeterliydi o makarnadan patatesten daha güzelmiş

Vereceksin tabi ki Temmuz ayına daha var inşallah daha da fazlasını göreceksin inanıyorum ben sana yanındayım

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 badem + 1 fındık + 1 fıstık + 1 kaju - 203 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşilçay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden az domates çorbası + 1 porsiyon tavuk şnitzel + yarım porsiyon bulgur pilavı + 150 ml ayran - 444 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…