sağol canım benimTutuyorum çok şükür demin yemekhane de usta ama bu fırın patetes dedi bende onda da şeker var usta sağol dedim adam şok olmuştur herhaldesanki yemek artık benim için arka sıralarda önceden çok öncelikli bir şeydi şuanda fiziğim beğeniler daha da önde geliyor ve yemekten daha da mutlu ediyor bunu farkettim Fuarda bir teyze kızım sen bu güzelliğini bu fiziğini ne borçlusun dedi 156 cm anca gelebilen bir kıza ama işte o bile iyi olduğumu hissettirdi gittiğimiz misafirlikte herkes eşimle benim zayıf olduğumu söyledi demek ki artık kilosu iyi kavramının dışına çıktım bu yeterliydi o makarnadan patatesten daha güzelmiş
Vereceksin tabi ki Temmuz ayına daha var inşallah daha da fazlasını göreceksin inanıyorum ben sana yanındayım
Insan ne kadar motive ediyor demi canım böyle çevreden kelimeler , benim annem geçen yıl hep kilolu olduğumu boğazını tut çok çirkin oldun şişman kategorisindeki insanlar gibisin bile derdi dün diyorki bak nasıl şişmanken eleştirdim ağır konuştum ki hırs yap farkına var diye şimdi de artık dur diyorum tam idealsin koru kızım diyor o kadar mutluyum ki şimdide ben onu dinlemiyorum 3 kilom var daha :)Tutuyorum çok şükür demin yemekhane de usta ama bu fırın patetes dedi bende onda da şeker var usta sağol dedim adam şok olmuştur herhaldesanki yemek artık benim için arka sıralarda önceden çok öncelikli bir şeydi şuanda fiziğim beğeniler daha da önde geliyor ve yemekten daha da mutlu ediyor bunu farkettim Fuarda bir teyze kızım sen bu güzelliğini bu fiziğini ne borçlusun dedi 156 cm anca gelebilen bir kıza ama işte o bile iyi olduğumu hissettirdi gittiğimiz misafirlikte herkes eşimle benim zayıf olduğumu söyledi demek ki artık kilosu iyi kavramının dışına çıktım bu yeterliydi o makarnadan patatesten daha güzelmiş
Vereceksin tabi ki Temmuz ayına daha var inşallah daha da fazlasını göreceksin inanıyorum ben sana yanındayım
bende aynıyımya bunu başarabilene hayranım annemde öyle küçücük tadar bırakır ama ben babama çekmişim ağzıma sürünce gerisi geliyo, selin hanım inanın yemek istediğim şeyin tadı ağzına deyince gözüm hiç bişey görmüyo, kilo falan hikaye o an sadece anlık yeme hissi baskın çıkıyo, iradem bu konuda çok zayıf benim
siz bunları denize yazdınız ama bende aynı olduğum için yazma gereği duydum :))
asıl bu hafta önemli benim için çünkü bu hafta vucudumda boşaltım oldu o yüzden fazla kg görünüyor xcanım çok iyi gidiyosun,,sporda ekle,bir süre sonra benim gibi takılabilirsin
Haline şükret benim iki taraf da şişman seviyo dostumsağol canım benim
sende ne güzel iltifatlar almışsın bunları duymak gerçekten çok güzel,insanı mutlu ediyor
bende de şöyle bir durum var, eşimin sülalesi diyim orda en zayıf benim, teyzeleri,kuzenlerinin eşleri,eltim,yengeleri falan, hep kilolu, beni gördüklerinde sen iyisin yeter daha verme yüzün erimiş vs diyip beni frenliyolar
ama kendi sülalemde de,annem,kardeşim,teyzem, kuzenlerim içinde en kilolu benim, onlar bana yeter daha verme demiyo ama yanlarında kendimi kötü hissediyorum, onlar birbirlerinin giysilerini deneyebiliyoken ben deneyemiyorum buda beni huzursuz ediyo
arafta kalmış gibiyim işte
sağol canım benim
sende ne güzel iltifatlar almışsın bunları duymak gerçekten çok güzel,insanı mutlu ediyor
bende de şöyle bir durum var, eşimin sülalesi diyim orda en zayıf benim, teyzeleri,kuzenlerinin eşleri,eltim,yengeleri falan, hep kilolu, beni gördüklerinde sen iyisin yeter daha verme yüzün erimiş vs diyip beni frenliyolar
ama kendi sülalemde de,annem,kardeşim,teyzem, kuzenlerim içinde en kilolu benim, onlar bana yeter daha verme demiyo ama yanlarında kendimi kötü hissediyorum, onlar birbirlerinin giysilerini deneyebiliyoken ben deneyemiyorum buda beni huzursuz ediyo
arafta kalmış gibiyim işte
Nasıl yani 104 lerden 60 lara mı indinBacaklarımı ölçmedim canım en kalın yerinden basen bölgesinden aldı sanırım annem kalça işte popo falanYumuşatırız onu onunda zamanı var demek ki
Bir zamanla ölçtüğümde 104 falandı 60 kiloyken hiç ölçmedim zaten kesin daha fazladır o göbek bölgemin yağı şişkinliği yok mu Allahım bir daha görmek istemiyorum o günleriTeşekkürler Begüşüm isteyen herkes ulaşır inşallah
Çok güzel menün çorban yok herhalde bugün
Insan ne kadar motive ediyor demi canım böyle çevreden kelimeler , benim annem geçen yıl hep kilolu olduğumu boğazını tut çok çirkin oldun şişman kategorisindeki insanlar gibisin bile derdi dün diyorki bak nasıl şişmanken eleştirdim ağır konuştum ki hırs yap farkına var diye şimdi de artık dur diyorum tam idealsin koru kızım diyor o kadar mutluyum ki şimdide ben onu dinlemiyorum 3 kilom var daha :)
Kalça ölçüm canım oNasıl yani 104 lerden 60 lara mı indinnasıl yaptın????hangi sporu yaptın?
He anladım canım yanlış anlamışım pardon..çok iyi vermişsizn bravo.Kalça ölçüm canım oyoksa en fazla 60 kilo oldum ben şuanda 50.7 yim
wowww fıstık fıstık :))Gönderirim tabi zevkle@DisiAnka kuzum sende buradan bakarsın
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahHe anladım canım yanlış anlamışım pardon..çok iyi vermişsizn bravo.
Teşekkür ederim canım sizlerde öylesinizwowww fıstık fıstık :))
biberiye çayını hazır sallama mı alıyorsun acabaTeşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah
Kalori hesabı, zararlı şeyleri yememek, protein ağırlıklı beslenmek, spor(leslie,kardiyo hareketleri), sabahları kahvaltıdan sonra 1 kupa demleme yeşil çay akşamları yemekten sonra 1 kupa demleme biberiye çayı bunları ön plana çıkarabilirim
Yok canım ikisini de kendim aktardan aldım kendim demledimbiberiye çayını hazır sallama mı alıyorsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?