♥haftalık kilo verme yarışması♥

sağol canım benim
sende ne güzel iltifatlar almışsın bunları duymak gerçekten çok güzel,insanı mutlu ediyor
bende de şöyle bir durum var, eşimin sülalesi diyim orda en zayıf benim, teyzeleri,kuzenlerinin eşleri,eltim,yengeleri falan, hep kilolu, beni gördüklerinde sen iyisin yeter daha verme yüzün erimiş vs diyip beni frenliyolar

ama kendi sülalemde de,annem,kardeşim,teyzem, kuzenlerim içinde en kilolu benim, onlar bana yeter daha verme demiyo ama yanlarında kendimi kötü hissediyorum, onlar birbirlerinin giysilerini deneyebiliyoken ben deneyemiyorum buda beni huzursuz ediyo

arafta kalmış gibiyim işte

Insan ne kadar motive ediyor demi canım böyle çevreden kelimeler , benim annem geçen yıl hep kilolu olduğumu boğazını tut çok çirkin oldun şişman kategorisindeki insanlar gibisin bile derdi dün diyorki bak nasıl şişmanken eleştirdim ağır konuştum ki hırs yap farkına var diye şimdi de artık dur diyorum tam idealsin koru kızım diyor o kadar mutluyum ki şimdide ben onu dinlemiyorum 3 kilom var daha :)

bende aynıyım begum75

canım çok iyi gidiyosun,,sporda ekle,bir süre sonra benim gibi takılabilirsin
asıl bu hafta önemli benim için çünkü bu hafta vucudumda boşaltım oldu o yüzden fazla kg görünüyor x
bakalım bu hafta nasıl olcam

canım spora bu ilk zamanlarda fazla yüklenmicem çünkü direnme noktasına geldiğimde daha fazla spor yapıp vucudumun inadını kırarım diye düşünüyorum şu anda sadece öğlenleri 45 dk yürüyorum sporu zamanla çoğaltcam

Haline şükret benim iki taraf da şişman seviyo dostum

Kuzum aslında senin öyle fazlan yok gerçekten tabi ki kendini nasıl iyi hissediyorsan yoksa öyle aşırı bir durum yok 62 kilonun boy ne olursa olsun aşırısı olmaz 156 da 60ı gördüm yani

Nasıl yani 104 lerden 60 lara mı indinnasıl yaptın????hangi sporu yaptın?

Maşallah sana canım çok iyi yerlere hedefine geldin İnsan acayip mutlu oluyor yemeğin verdiği keyifte neymiş

sbeden

geçen hafta : 91.200 kilo
bu hafta : 91.700 kilo
fark : + 500 gram
geçen hafta "şu kadar vermeyi hedefliyorum" diye kesilmiş ahkâm : - 1.500 kilo

birinciyi şimdiden tebrik ederim :)

He anladım canım yanlış anlamışım pardon..çok iyi vermişsizn bravo.
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah
nehirnil111
canım kalori hesaplayarak mı zayıfladın sen
nasıl yapıyorsun peki bana da bi anlatsana

Kalori hesabı, zararlı şeyleri yememek, protein ağırlıklı beslenmek, spor(leslie,kardiyo hareketleri), sabahları kahvaltıdan sonra 1 kupa demleme yeşil çay akşamları yemekten sonra 1 kupa demleme biberiye çayı bunları ön plana çıkarabilirim

biberiye çayını hazır sallama mı alıyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…