- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Günaydın Kızlar;
21.03.2016: 56.20
28.03.2016: 56.30
Maaşallah bana her hafta aynıyım galiba dün akşam çayı 1 bardak fazla içmişim
Şaka maka sabah 1 saat yürüdüm ve gelirken yanımda sadece lahana çorbası ve elma armut getirdim sonunda bugün başlıyorum
Başardım sanırım hatta hafta sonu da şehir dışında misafirlikteydim börek poğaça falan bile yendi ama bu sabah sadece +500 gramla duruyordum bu hafta onu düşerim inşallah
Canım bende sabah 9-10 gibi içiyorum bence de işe yarıyor çok az kalori alma vücut korumaya geçmiş olabilir
canım cumartesi pazar full yedim canım ne istediyse. hatta cumartesi kalorim 1600 lara çıktı. pazar kalori bile hesaplamadım. yaz yaz bitmezAz yeme hatta 1-2 gün bayağı sağlam ye sonra devam et aynı şekilde harekete geçirecek lahana çorbası, yeşil çay, biberiye çayı akşamları yemekten sonra sindirmek adına o da bu şekilde yapmıştım ben hep birde arada kuru kayısı falan yemiştim
oleeeyyyyyySen iste canım atarım tabi ki hafta sonu çekildim hemde taze taze
kızlar günaydın
nehirnil111 cim hoşgeldin, geçmiş olsun yoğun bir iş temposunu atlattın
sbeden kilo değişimim
29 şubat:62,7
7mart:62,7
14mart:62,7
21mart:62,7
28mart:62,7
aslında h.içi yaptığım lahana çorbası diyetinde 62,4-62,5 i gördüm hatta ve hatta regl im de bitiyor bu sefer yani normalde az da olsa vermem gerekirdi , hiç bu kadar takılmamıştım, moralimi bozmuyorum ama hafta sonu 2 gün misafirim vardı,spor yapamadım bugün yapıcam inşallah
kıs seni gebertirimNerde oGonulSenligim
bana yol vermişmişşşşş
Bu kilo tarihe geçsin kızlar
28/03/2016 sabahı kilom: 53,6
Ctesi menüm : Sabah işlerim olduğu için muz süt başlayamadım mecburen bir metro ve ikisi bir arada nescafe içtim
Sonrasında 3 muz 4 bardak süt ile günü kapadım
spor neredeyse hiç yok
Pazar menüm : 4 Muz 4 bardak süt bir kup çikolatalı puding bir dilim kakaolu kek bir sade türk kahvesi 1 saat mecburi yürüyüş
Kaçamaklı olmasına rağmen iki gün üst üste bunu yapmam çok iyi oldu
cuma sabahı 55,2 çıkmıştım tartıda
bu sabah 53,6 bence misss gibi
sbeden begum75 nehirnil111 GonulSenligim
kuzum yaaa cumartesi o 3 muz 4 bardak sütle nasıl bitirdin günü. halsizlik olmadı mı ? normalde 5 muz 5 brdk süt oluyodu da.
canımmm canımmmm o detoksu da ben tavsiye ettimdi sanaaaCanımm
lahana çorbası yapıyordun olmadı mı o
inan ki muz süt tavsiye ediyorum ya
gördüğün gibi kaçamaklı ve sporsuz olmasına rağmen bu sonuç yani