♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım cumartesi pazar full yedim canım ne istediyse. hatta cumartesi kalorim 1600 lara çıktı. pazar kalori bile hesaplamadım. yaz yaz bitmez 1000 + olarak ekle sen onu listeye iki gün böyle yememe rağmen cuma günümkü kilomla aynıyım buna sevindim. çünkü almışımdır diye düşünüyordum. o kadar yemek yemeye sabit kalmam belki de düşeceğimin habercisidir ayrıca tavsiyelerine de uyucam canım . biberiye çayı metabozlizma hızlandırıyor heralde. onu da alayım ben olmazsa.

Sen iste canım atarım tabi ki hafta sonu çekildim hemde taze taze
oleeeyyyyyy

begüş almaman çok iyi de be güzelim, be mübarek 100-200 gr da mı oynamaz hiç . her pazartesi pusula gibi aynı noktayı bulup duruyo

kıs seni gebertirim ya sen ne hakla ne cüretle teeeeeee 55 lerden 53 lere düşersin hım hım sana yol veren de kabahat zati... sana başka şans yok. bundan sonra kork benden
kuzum yaaa cumartesi o 3 muz 4 bardak sütle nasıl bitirdin günü. halsizlik olmadı mı ? normalde 5 muz 5 brdk süt oluyodu da.

Canımm
lahana çorbası yapıyordun olmadı mı o
inan ki muz süt tavsiye ediyorum ya
gördüğün gibi kaçamaklı ve sporsuz olmasına rağmen bu sonuç yani
canımmm canımmmm o detoksu da ben tavsiye ettimdi sanaaa

Biberiye sindirime çok iyi akşam yemekten sonra içiliyor canım yağ yakıcı özelliği de var diyor bir kaç yerde ama bilmiyorumYerinde kalman çok iyi zaten zararlı şeyleri bir anda yiyin daha az alırsınız diye bir yazı okumuştum

Gönderdim geçen sayfalarda gelmedi mi

gerçi nehir de söylemiş canım cevabını da vermişsin ama yine de ben de senin yerinde olsam hiç değilse 1 haftalığına ekmeği keser yumurta koyardım yerine. ekmeği hiç kesemiyorum diyosan yarım dilim 1 dilim . 1 yumurta şeklinde yiyebilirsin.

kıs diyetisyenlerin verdiği listeyi uygularsam ben kilo alırım

Yulaf ezmesi yediğimde ben de ekmek yeme ihtiyacı hissetmiyorum hem de gün boyu

kıs ben de tembelim . biz de sporu yapmaya şevk yok bahane arıyoz işte gene yapındırmaya çalışıyorum bu ara hakkımı yemeyeyim şimdi zumba yapıyom. bi de mezdeke roman havası falan açıp göbek atıyom

Gönderirim tabi zevkle GonulSenligim kuzum sende buradan bakarsın

maşallah maşallah nazar değmesin inşallah.
kıs valla ben seni fuardan sonra en az +1 le dönersin diye bekliyodum sen çok iyi 500 gr la kurtarmışsın tebrikler :)

aynen bende öyle diyorum o listeyi uygulasam kilo alırım heralde

woowww sonunda

maşallah yalnız popo tahminimden 3 cm fazla çıkmış. ben 89 tahmin etmiştim hatırlarsan . pilatesle o 89 olur sıkışacaksın çünküm :) belin çok iyi ki pilatesle o da incelir orantılı olarak. ölçülerin güzel canikom :) darısı başıma

Gecen hafta 77.500
Bugün 76.500

sbeden
canııımmm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim

hemen onu da alayım ben o zaman. tadı içilmicek gibi değildir umarım

Bende sanırım göbek falan atmaya başlayayım bari bu gidişle pilatesi falan yalan edeceğim dediğin gibi heves yok iş bahane

Sağol canım darısı başına inşallah sizler de iyisiniz bence Bir de ekstradan hafta sonu 2 gün misafirlikteydim gittiğim yerlerde poğaçasından tut baklavasına herşey vardı yedim de ama abartmadan çok şükür bu sabah 50.8 geldim

miraycan84 canım yukarda bi yerde mesajını alıntıladım ama mesaj bölümünde gözükmeyince yorumu ekleyemedim altına.
kilon takıldı senin de galiba . ki sen pek takılmazsın. inersin çıkarsın ama sabit çok kalmazsın kıs :) o muz sütü dene bence sen de bi anda düşüş gerçekleşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…