- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Güzel değil acı şekersiz de içiyoruz tabi bir de ama benim mideme iyi geldicanııımmm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim
hemen onu da alayım ben o zaman. tadı içilmicek gibi değildir umarım
Sagol bebegimcanııımmm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Cooook mutlu olurumCanim kurallara uymadigi icin adi silinecek uyenin yerine seni alabilirim.
Aramiza katilmak istiyorsan ve sonuna kadar devam etmeye varsan boy kilo ve hedef kilo bildir
Bende sanırım göbek falan atmaya başlayayım bari bu gidişle pilatesi falan yalan edeceğim dediğin gibi heves yok iş bahane
Sağol canım darısı başına inşallah sizler de iyisiniz benceBir de ekstradan hafta sonu 2 gün misafirlikteydim gittiğim yerlerde poğaçasından tut baklavasına herşey vardı yedim de ama abartmadan çok şükür bu sabah 50.8 geldim
ya o kişisel tercihim açıkçası çoğunluk ne derse o canım
Anladim canim bende sanirim sali gunune oy atmistim ama olmadiya o kişisel tercihim açıkçası çoğunluk ne derse o canım
Aramiza hosgeldin :)Cooook mutlu olurumcanim sonuna kadar varimm
Boy 1.70
Kilom 103.6
Hedef 80
Sagol bebegim
Kahvaltidan baska yemedim. Sütlü neskafeye dadandim bi atak yapmak icin. Haftaya bu kiloya bedeni mi alistircam kas kaybetmemek icin dinlencem biraz. 77 den kurtuldum ya
Hata yok canim. Kilo bildirimi yapanların hedef kilolarini sildim.hic biri hedefe ulasamis. Ayrica artik hedef kilo bildirimi almicam aylik degerlendirme yaptigimiz icin. Bugün yetisirse ayin birincilerini de secerim..
ayy canım valla topiktekilerin çoğunun da yaşadığı gibi ben kocayla tartışkıs seni gebertirimya sen ne hakla ne cüretle teeeeeee 55 lerden 53 lere düşersin hım hım sana yol veren de kabahat zati... sana başka şans yok. bundan sonra kork benden
kuzum yaaa cumartesi o 3 muz 4 bardak sütle nasıl bitirdin günü. halsizlik olmadı mı ? normalde 5 muz 5 brdk süt oluyodu da.
hahahahcanımmm canımmmm o detoksu da ben tavsiye ettimdi sanaaa
anladım canımHata yok canim. Kilo bildirimi yapanların hedef kilolarini sildim.hic biri hedefe ulasamis. Ayrica artik hedef kilo bildirimi almicam aylik degerlendirme yaptigimiz icin. Bugün yetisirse ayin birincilerini de secerim..
çoook çalışman gerek çooookkkay yorum yazmaktan kilo bildirimi yapmayı unuttum çenem düştü
sbeden geçen hafta : 54,8
bu hafta : 54,4
nehirnil111 @deniz3344 abcde_123
canııımmm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim
50 küsürlerde olduğun sürece 3-5 gram oynasın önemi yok. 51 i görme moralin bozulmasın canım :)
he at valla. ben bi de ayna karşısında göbek atıyom ( kendimi beğenmişim dicem de daha beğenmedim hele zayıflayayım çok beğencem) ayna olunca daha bi hevesleniyorum belim nispeten ince . motive ediyo beni. bu arada oryantal oynamak beli çok çok iyi inceltir bi de oynarken göbeğini içine çekersen göbeği de toparlıyor.
ay yorum yazmaktan kilo bildirimi yapmayı unuttum çenem düştü
sbeden geçen hafta : 54,8
bu hafta : 54,4
nehirnil111 @deniz3344 abcde_123
Bende sütlü iciyorum. Üçü bir arada şekerli tok hissediyorum. Aslinda o sekerli seyi saglikli bulmuyorum ama zayiflayana kadar destek alicam ondanvaayy sırrın nescafe hee. ya arada ben de içsem şu nescafeyi hem iştahı da kapatıyor iyi olur. bi de türk kahvesi. du bugün türk kahvesi içeyim ben :)
aboo krizi çok iyi şansa çevirmişsin la senayy canım valla topiktekilerin çoğunun da yaşadığı gibi ben kocayla tartış
yemekten içmekten kesil
tabii sonra krizi fırsata çevir bari dedim kendim kendime
sabah kocaman metro ve nescafe yediğim için muzu az tuttum canım
moralmanlarım bozuk olduğu için de tüm gün yattım, bozmadı yani
hahahah
pişman mısın ahaha
Tesekkurler canimAramiza hosgeldin :)
Pazartesi bildirimlerini.yaparken.beni etiketlemeyi unutma.
Diger kurallar ilk sayfa da .
Onceden aramizda bulunmustun sanirim.
En kisa Zamanda 90 grubuna gecmeni bekliyorum. Yüz grubunu kapattim seni 90 grubuna kaydedicem
Hadi insallahanladım canım
belki ayın 1. olamam ama büyük ihtimalle haftanın 1. si ben olucaaam
yok motivasyon açısından bakarsak cuma veya perşembe günü daha bi süzülmüş oluruz diye düşündüm hafta sonu ister istemez kaçamaklar oluyor ertesi gün en az 300 500 gr fazla oluyoruzAnladim canim bende sanirim sali gunune oy atmistim ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?