♥haftalık kilo verme yarışması♥

canııımmm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim

hemen onu da alayım ben o zaman. tadı içilmicek gibi değildir umarım
Sagol bebegim
Kahvaltidan baska yemedim. Sütlü neskafeye dadandim bi atak yapmak icin. Haftaya bu kiloya bedeni mi alistircam kas kaybetmemek icin dinlencem biraz. 77 den kurtuldum ya

50 küsürlerde olduğun sürece 3-5 gram oynasın önemi yok. 51 i görme moralin bozulmasın canım :)
he at valla. ben bi de ayna karşısında göbek atıyom ( kendimi beğenmişim dicem de daha beğenmedim hele zayıflayayım çok beğencem ) ayna olunca daha bi hevesleniyorum belim nispeten ince . motive ediyo beni. bu arada oryantal oynamak beli çok çok iyi inceltir bi de oynarken göbeğini içine çekersen göbeği de toparlıyor.

Cooook mutlu olurum canim sonuna kadar varimm
Boy 1.70
Kilom 103.6
Hedef 80
Aramiza hosgeldin :)
Pazartesi bildirimlerini.yaparken.beni etiketlemeyi unutma.
Diger kurallar ilk sayfa da .
Onceden aramizda bulunmustun sanirim.
En kisa Zamanda 90 grubuna gecmeni bekliyorum. Yüz grubunu kapattim seni 90 grubuna kaydedicem

Sagol bebegim
Kahvaltidan baska yemedim. Sütlü neskafeye dadandim bi atak yapmak icin. Haftaya bu kiloya bedeni mi alistircam kas kaybetmemek icin dinlencem biraz. 77 den kurtuldum ya

vaayy sırrın nescafe hee. ya arada ben de içsem şu nescafeyi hem iştahı da kapatıyor iyi olur. bi de türk kahvesi. du bugün türk kahvesi içeyim ben :)

sbeden canım tablolarda bir hata olmuş heralde yada ben mi yanlış görüyorm
Hata yok canim. Kilo bildirimi yapanların hedef kilolarini sildim.hic biri hedefe ulasamis. Ayrica artik hedef kilo bildirimi almicam aylik degerlendirme yaptigimiz icin. Bugün yetisirse ayin birincilerini de secerim..

ayy canım valla topiktekilerin çoğunun da yaşadığı gibi ben kocayla tartış
yemekten içmekten kesil
tabii sonra krizi fırsata çevir bari dedim kendim kendime
sabah kocaman metro ve nescafe yediğim için muzu az tuttum canım
moralmanlarım bozuk olduğu için de tüm gün yattım, bozmadı yani

canımmm canımmmm o detoksu da ben tavsiye ettimdi sanaaa
hahahah
pişman mısın ahaha

Hata yok canim. Kilo bildirimi yapanların hedef kilolarini sildim.hic biri hedefe ulasamis. Ayrica artik hedef kilo bildirimi almicam aylik degerlendirme yaptigimiz icin. Bugün yetisirse ayin birincilerini de secerim..
anladım canım
belki ayın 1. olamam ama büyük ihtimalle haftanın 1. si ben olucaaam

canııımmm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim

hemen onu da alayım ben o zaman. tadı içilmicek gibi değildir umarım

ay yorum yazmaktan kilo bildirimi yapmayı unuttum çenem düştü

sbeden geçen hafta : 54,8
bu hafta : 54,4

nehirnil111 @deniz3344 abcde_123

Ben içiyorum canım sevmesemde içiliyor yani ne yapalım

Evet bende 51 rakamını görmek istemiyorum küsüratlar çok önemli değilBeğen niye kendini beğenmiyorsun ki her şekilde güzeliz

-400 gayet iyi oynuyor sonuçta

vaayy sırrın nescafe hee. ya arada ben de içsem şu nescafeyi hem iştahı da kapatıyor iyi olur. bi de türk kahvesi. du bugün türk kahvesi içeyim ben :)
Bende sütlü iciyorum. Üçü bir arada şekerli tok hissediyorum. Aslinda o sekerli seyi saglikli bulmuyorum ama zayiflayana kadar destek alicam ondan turk kahvesi ic alisma benim ictigime

aboo krizi çok iyi şansa çevirmişsin la sen vaayy çakaaaalll ne yani nişanlımla kavga mı edeyim ben şimdi seni geçmek için dur dur çarşamba günü pazara çıkınca muz alayım ben en iyi

pişman olasım var ama değilim
birlikte zayıflayalım istiyorum ama ben senden önce olayım da istiyorum

Aramiza hosgeldin :)
Pazartesi bildirimlerini.yaparken.beni etiketlemeyi unutma.
Diger kurallar ilk sayfa da .
Onceden aramizda bulunmustun sanirim.
En kisa Zamanda 90 grubuna gecmeni bekliyorum. Yüz grubunu kapattim seni 90 grubuna kaydedicem
Tesekkurler canimIlk defa katiliyorum Bende en kisa zamanda iki rakamli sayilari gormeyi cok istiyorm

Anladim canim bende sanirim sali gunune oy atmistim ama olmadi
yok motivasyon açısından bakarsak cuma veya perşembe günü daha bi süzülmüş oluruz diye düşündüm hafta sonu ister istemez kaçamaklar oluyor ertesi gün en az 300 500 gr fazla oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…