♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tesekkurler canimIlk defa katiliyorum Bende en kisa zamanda iki rakamli sayilari gormeyi cok istiyorm
hoş geldin canım aramıza. inşallah kısa sürede ikili hanelere ineceksin şüphen olmasın. yeter ki bizimle kal. motivasyonun sağlam olur

Hosbulduk canim insallah buarada hepinizi tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsunuz
teşekkürler :) sen şimdi eğer yediklerine dikkat edersen ilk etapta hepimizden hızlı kilo verirsin . güzel bi sonuç görürüz. bak şuan yok ama yakında gelir topiğimizde biri var su321 nickli arkadaşımız şuan 56 kilo ama 99 kilodan 56 ya indi. sen de yapabilirsin

Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canım kavgacık etmeyin
çalışcam çalışcam pazartesi görüşelim bebek
Görüşelim şeker

Haklisin daha oncede kilo vermistim ilk baslarda cok iyi veriyordm hedefime yaklastikca kilo verme hizim dusmustu iki ay icerisinde sizinde desteginizle 90 a ulasmak istiyorm :)

Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canım kavgacık etmeyin

Görüşelim şeker

amin şekerim amin :)

oo süper daha ne olsun ekmek yemiyorsun değilmi
yok canım yemiyorum sadece tabakta gördüklerin. ve çay. çok da doyurucu. akşamları da ekmek yemiyorum ben.

Haklisin daha oncede kilo vermistim ilk baslarda cok iyi veriyordm hedefime yaklastikca kilo verme hizim dusmustu iki ay icerisinde sizinde desteginizle 90 a ulasmak istiyorm :)
inanıyoruz sana

valla canım ben beğendim çok iyi gidiyorsun şuan böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…