- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
çoook çalışman gerek çooookkk
hoş geldin canım aramıza. inşallah kısa sürede ikili hanelere ineceksin şüphen olmasın. yeter ki bizimle kal. motivasyonun sağlam olurTesekkurler canimIlk defa katiliyorum Bende en kisa zamanda iki rakamli sayilari gormeyi cok istiyorm
Hosbulduk canim insallah buarada hepinizi tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsunuzhoş geldin canım aramıza. inşallah kısa sürede ikili hanelere ineceksin şüphen olmasın. yeter ki bizimle kal. motivasyonun sağlam olur
Sağol canım , sende çok azimlisin gerçektenMaşallah sana canım çok iyi yerlere hedefine geldinİnsan acayip mutlu oluyor yemeğin verdiği keyifte neymiş
Muhteşem canım ekmek yiyormusun peki gerçi 2 yumurta var sağlam doyururkızlarr ortalama olarak hergün bu şekil kahvaltı ediyorum size de göstermek istedim.
Eki Görüntüle 1804056
Insallah görürsün canim..hic oyalanmadan bu yolda devam et kilon fazla yaz yaklaşıyor. Güzel ve hafif bir yaz gecirirsin insallahTesekkurler canimIlk defa katiliyorum Bende en kisa zamanda iki rakamli sayilari gormeyi cok istiyorm
teşekkürler :) sen şimdi eğer yediklerine dikkat edersen ilk etapta hepimizden hızlı kilo verirsin . güzel bi sonuç görürüz. bak şuan yok ama yakında gelir topiğimizde biri varHosbulduk canim insallah buarada hepinizi tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsunuz
yok canımcım ben ekmeği kestim. ayda yılda bir yarım dilim yiyorum o kadar. alıştım ekmeksiz yemek yemeye.M
Muhteşem canım ekmek yiyormusun peki gerçi 2 yumurta var sağlam doyurur
Az yiyin sizdeyok motivasyon açısından bakarsak cuma veya perşembe günü daha bi süzülmüş oluruz diye düşündüm hafta sonu ister istemez kaçamaklar oluyor ertesi gün en az 300 500 gr fazla oluyoruz
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canımaboo krizi çok iyi şansa çevirmişsin la senvaayy çakaaaalll ne yani nişanlımla kavga mı edeyim ben şimdi seni geçmek için dur dur çarşamba günü pazara çıkınca muz alayım ben en iyi
pişman olasım var ama değilim
birlikte zayıflayalım istiyorum ama ben senden önce olayım da istiyorum
Görüşelim şekerçalışcam çalışcam pazartesi görüşelim bebek
oo süper daha ne olsun ekmek yemiyorsun değilmikızlarr ortalama olarak hergün bu şekil kahvaltı ediyorum size de göstermek istedim.
Eki Görüntüle 1804056
bizim var ama aaaaAz yiyin sizde
Bizim hafta sonu keyfimiz yok pek esim genelde çalışıyor
Haklisin daha oncede kilo vermistim ilk baslarda cok iyi veriyordm hedefime yaklastikca kilo verme hizim dusmustu iki ay icerisinde sizinde desteginizle 90 a ulasmak istiyorm :)teşekkürler :) sen şimdi eğer yediklerine dikkat edersen ilk etapta hepimizden hızlı kilo verirsin . güzel bi sonuç görürüz. bak şuan yok ama yakında gelir topiğimizde biri varsu321 nickli arkadaşımız şuan 56 kilo ama 99 kilodan 56 ya indi. sen de yapabilirsin
kızlarr ortalama olarak hergün bu şekil kahvaltı ediyorum size de göstermek istedim.
Eki Görüntüle 1804056
Sağol canım , sende çok azimlisin gerçekten
Insallah canim:) grubun en tombisi bnm galiba ama birinciside bn olcam insallahInsallah görürsün canim..hic oyalanmadan bu yolda devam et kilon fazla yaz yaklaşıyor. Güzel ve hafif bir yaz gecirirsin insallah
bizim var ama aaaa
görürsün haftaya 65 olucam görürüsün hırs yaptım
Güzel Begüş gayet iyi tatlı krizini de önlernehirnil111 cim ara öğünümü yaptım şimdi canım
3 yemek kaşığı yoğurda 1 küçük elma doğradım, azda tarçın serptim yedim
hepsi 44 kalori etti 14 de k.hidrat (gün içi toplam kalorim:485,k.hidratta 78,91)
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canımkavgacık etmeyin
Görüşelim şeker
yok canım yemiyorum sadece tabakta gördüklerin. ve çay. çok da doyurucu. akşamları da ekmek yemiyorum ben.oo süper daha ne olsun ekmek yemiyorsun değilmi
inanıyoruz sanaHaklisin daha oncede kilo vermistim ilk baslarda cok iyi veriyordm hedefime yaklastikca kilo verme hizim dusmustu iki ay icerisinde sizinde desteginizle 90 a ulasmak istiyorm :)
valla canım ben beğendim çok iyi gidiyorsun şuan böyle devamnehirnil111 cim ara öğünümü yaptım şimdi canım
3 yemek kaşığı yoğurda 1 küçük elma doğradım, azda tarçın serptim yedim
hepsi 44 kalori etti 14 de k.hidrat (gün içi toplam kalorim:485,k.hidratta 78,91)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?