♥haftalık kilo verme yarışması♥

öğle 12 de bir kase mercimek çorbası
bir kaşık cacık, bir kaşık haydari, bir kaşık yoğurtlu patlican salatası yedim
yani toplamda üç kaşık yoğurtlu meze

ara daha yapmadım acıkmadım çünkü onu da küçük bir mandalinayla geçiririm

akşamda fırında kıymalı ıspanaklı yumurta yapcam bir porsiyon yerim yanınada yarım kase yoğurt

kalori hesabı yapmıyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum az yiyorum, zararlı şeyler yemiyorum bakalım bu haftaki sonuç ne olacaak

ben diyetimin 5.günündeyim ama ben farklı uyguluyorum şuan kendimi baya hafif hisediyorum açlık hissine alıştım artık tartılmak istemiyorum moralimin bozulmaması için 10.günde tartılcam

sabahları küçük kepek ekmekli sandwich içinde peynir domates salam
öğlen meyve tüketiyorum yada çorba
akşam saat 6:30 da evde oldum için işten çıkınca yoğurt veya karışık sebze çorbası ikisinide yiyebiliyorum
tatlı olarak arada sırada hergün değil sabah veya akşam yatmadan 1 tatlı kaşığı bal yiyorum yada reçel onun yerine

aç geziyorum ama vermem lazım acil olarak 3-4 aya düğünüm var off

baya az besin tüketiyorsun. halsizlik olmuyor mu ? bir de protein ağırlıklı beslenip hafif de spor egzersiz yapsan hemen toparlarsın. kaç kilo vermek istiyosun düğüne kadar. benim de düğünüme 5 ay var. ve 5 kilo vermem lazım benim de.

60 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum halsizlik hiç olmuyor şuan iyiyim spor yapmayı sevmiyorum sadece arada yürüyüş yapıyorum
50 kilo olmak istiyorusun yani. hedefimiz aşağı yukarı yakın :) ben de 48-49 civarı bi kilo olmak istiyorum.
umarım hedefine ulaşırsın sen de en kısa sürede. ince gelin olalım :)

birlikte asicagiz ins.bunlari.bir sure yememeyi basarabilirsek sonrasinda yemek istesekte yiyemiyoruz.midemiz kuculuyor.birazcik sabirli olupp giyelim artik s bedenleri yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…