Evet canim sensinInsallah canim:) grubun en tombisi bnm galiba ama birinciside bn olcam insallah
28 yasindayim evliyim 1 kizim varEvet canim sensin
Senden daha kilolular vardi bugün sildim bildirim yapmadiklari icin.
Kac yasindasin evli misin
28 yasindayim evliyim 1 kizim var
4 Nisana kadar hedefim 99 galiba aylik hedef yaziliyor
Senin adina cok sevindim canim insan verdikce daha cok mutlu oluyor kendine olan guveni artiyor darisida bana insbende buraya başladığımda 99 kiloydum canım şimdi 85,4 ocak 11 de başlamıştım
Senin adina cok sevindim canim insan verdikce daha cok mutlu oluyor kendine olan guveni artiyor darisida bana ins
Evet canmm aynenn var izinHem süt iznin de var kullanabiliyosan yarım gün izin bile kullanabilirsin
Vaayyy bir atama daha gerceklesti Tebrikler :)
baya az besin tüketiyorsun. halsizlik olmuyor mu ? bir de protein ağırlıklı beslenip hafif de spor egzersiz yapsan hemen toparlarsın. kaç kilo vermek istiyosun düğüne kadar. benim de düğünüme 5 ay var. ve 5 kilo vermem lazım benim de.ben diyetimin 5.günündeyim ama ben farklı uyguluyorum şuan kendimi baya hafif hisediyorum açlık hissine alıştım artık tartılmak istemiyorum moralimin bozulmaması için 10.günde tartılcam
sabahları küçük kepek ekmekli sandwich içinde peynir domates salam
öğlen meyve tüketiyorum yada çorba
akşam saat 6:30 da evde oldum için işten çıkınca yoğurt veya karışık sebze çorbası ikisinide yiyebiliyorum
tatlı olarak arada sırada hergün değil sabah veya akşam yatmadan 1 tatlı kaşığı bal yiyorum yada reçel onun yerine
aç geziyorum ama vermem lazım acil olarak 3-4 aya düğünüm var off
50 kilo olmak istiyorusun yani. hedefimiz aşağı yukarı yakın :) ben de 48-49 civarı bi kilo olmak istiyorum.60 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum halsizlik hiç olmuyor şuan iyiyim spor yapmayı sevmiyorum sadece arada yürüyüş yapıyorum
ya bunu başarabilene hayranım annemde öyle küçücük tadar bırakır ama ben babama çekmişim ağzıma sürünce gerisi geliyo, selin hanım inanın yemek istediğim şeyin tadı ağzına deyince gözüm hiç bişey görmüyo, kilo falan hikaye o an sadece anlık yeme hissi baskın çıkıyo, iradem bu konuda çok zayıf benim
siz bunları denize yazdınız ama bende aynı olduğum için yazma gereği duydum :))
birlikte asicagiz ins.bunlari.bir sure yememeyi basarabilirsek sonrasinda yemek istesekte yiyemiyoruz.midemiz kuculuyor.birazcik sabirli olupp giyelim artik s bedenleri yaa..ya bunu başarabilene hayranım annemde öyle küçücük tadar bırakır ama ben babama çekmişim ağzıma sürünce gerisi geliyo, selin hanım inanın yemek istediğim şeyin tadı ağzına deyince gözüm hiç bişey görmüyo, kilo falan hikaye o an sadece anlık yeme hissi baskın çıkıyo, iradem bu konuda çok zayıf benim
siz bunları denize yazdınız ama bende aynı olduğum için yazma gereği duydum :))
afiyet olsun cnm..sekerde koydunmu icinee...:))Eki Görüntüle 1804279 hadi kızlar kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?