♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyetolsun, baya erken mis,ben akşam spor yaptığım için isten gelince mecbur yiyiyorum
çalışan için zor tabi canım ben çalışmıyorum en geç 17 de yiyorum hep böyle 5 aydır hiç değişmedi,sabah spor yaptım şimdi bi 40 dk daha yapcam ,malum hedefe ulaşmam lazım:)

Kizlar gece 12 den sonra bildirim yapmayan olursa yerlerine yarismaci alicam haberiniz olsun.. tabi katilmak isteyen olursa. Ismi silineceklere kare isareti koyup bekletiyorum. Bu demek okuyor ki yerlerine yarismaci alinacak
Canım emeklerin için çok sağol :)
İnşallah emeklerinin karşılığını istediğin kiloya düşerek alırsın :):)

çalışan için zor tabi canım ben çalışmıyorum en geç 17 de yiyorum hep böyle 5 aydır hiç değişmedi,sabah spor yaptım şimdi bi 40 dk daha yapcam ,malum hedefe ulaşmam lazım:)
benim de bugün hiç spor yapasım gelmedi valla. hiç değilse bi kaç hareket yapayım bari. gün boş geçmesin

benim de bugün hiç spor yapasım gelmedi valla. hiç değilse bi kaç hareket yapayım bari. gün boş geçmesin
Ben 70 dk yaptım canım ama kasığıma çok kötü ağrı girdi az önce bu ay hsg çektirmiştim biraz narin oldum bu ay çok fazla yüklenmicem belki bebiş vardır korktum valla :) ummazsın ya olur birde :) inşallahh

canım bence de yüklenme. zaten baya bi spor yapmışsın.
inşallah Allah gönlüne göre versin tatlım

sbeden canım bende yine yatılı misafirlerim var valla bıktım artık kendi evimde kendi düzenimi kuramıyorum resmen sabah tartılamadım canım ama hiç fark yok bu hafta boş kalsın inşallah hafta sonuna gidecekler haftaya güzel bir bildirim yaparım inşallah...
Bu arada seni tebrik ederim son gaz devam et canım bu sefer olacak ben inanıyorum sana bu arada tekrardan T tatlitambak seni aramızda görmek çok güzel....

Iyi ki geldin yazdin canim bu bana ve topige saygindandir.tesekkur ederim. Bak bende 12 ye kadar bildirim yapılır dediğim icim simdi saat 12 de dersi birakip girdim siteye ki birincileri filan seceyim.
Bugün aklimdan geçtin. Naz hani zayifliyorduk bak ben agirda olsa yol alıyorum sen yine geride kaldı n tatlitambak bile ilerliyor artik diye soylendim icimden :)
Yatili misafir zordur Allah kolaylik versin misafir iste. Sahsen bana misafir bile gekse beynim yoruluyor hatta basim agriyor bazen. Benimde ayda yilda bir misafirim oluyor zaten demekki dagina göre kış el memleketinde olunca. Gerci kendi memleketimde olsam isterdim misafirler arkadaslar ah ahhh. Haftaya seni bomba gibi bekliyorum. Bugunlerin telfasini yap. Ben bu hafta neskafe sayesinde atak yaptım. Görüşmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…