- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
şeker yokafiyet olsun cnm..sekerde koydunmu icinee...:))
oh afiyet olsun.Eki Görüntüle 1804279 hadi kızlar kahveye
Yedin mi aksami,bende 10 dk sonra yiyecegimÖğle
öğle yemeği yerine çikolata yiyorum malesef siz bana bakmayın benim bünye hergün istiyor:)
Akşam menüm
1 porsiyon ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
16.30 da yedim canım hemde ben en geç o saatlerde yiyorum akşam 1 elma yerim aç yatıyorum alıştım :)Yedin mi aksami,bende 10 dk sonra yiyecegim
Afiyetolsun, baya erken mis,ben akşam spor yaptığım için isten gelince mecbur yiyiyorum16.30 da yedim canım hemde ben en geç o saatlerde yiyorum akşam 1 elma yerim aç yatıyorum alıştım :)
Benimde bir kizim var. 26 yim bende. Artik aylık hedef almayacagim canim28 yasindayim evliyim 1 kizim var
4 Nisana kadar hedefim 99 galiba aylik hedef yaziliyor
çalışan için zor tabi canım ben çalışmıyorum en geç 17 de yiyorum hep böyle 5 aydır hiç değişmedi,sabah spor yaptım şimdi bi 40 dk daha yapcam ,malum hedefe ulaşmam lazım:)Afiyetolsun, baya erken mis,ben akşam spor yaptığım için isten gelince mecbur yiyiyorum
Canım emeklerin için çok sağol :)Kizlar gece 12 den sonra bildirim yapmayan olursa yerlerine yarismaci alicam haberiniz olsun.. tabi katilmak isteyen olursa. Ismi silineceklere kare isareti koyup bekletiyorum. Bu demek okuyor ki yerlerine yarismaci alinacak
benim de bugün hiç spor yapasım gelmedi valla. hiç değilse bi kaç hareket yapayım bari. gün boş geçmesinçalışan için zor tabi canım ben çalışmıyorum en geç 17 de yiyorum hep böyle 5 aydır hiç değişmedi,sabah spor yaptım şimdi bi 40 dk daha yapcam ,malum hedefe ulaşmam lazım:)
Ben 70 dk yaptım canım ama kasığıma çok kötü ağrı girdi az önce bu ay hsg çektirmiştim biraz narin oldum bu ay çok fazla yüklenmicem belki bebiş vardır korktum valla :) ummazsın ya olur birde :) inşallahhbenim de bugün hiç spor yapasım gelmedi valla. hiç değilse bi kaç hareket yapayım bari. gün boş geçmesin
Cook teşekkür ederim bu ne güzel duaCanım emeklerin için çok sağol :)
İnşallah emeklerinin karşılığını istediğin kiloya düşerek alırsın :):)
canım bence de yüklenme. zaten baya bi spor yapmışsın.Ben 70 dk yaptım canım ama kasığıma çok kötü ağrı girdi az önce bu ay hsg çektirmiştim biraz narin oldum bu ay çok fazla yüklenmicem belki bebiş vardır korktum valla :) ummazsın ya olur birde :) inşallahh
Sağol canım benim aminnnncanım bence de yüklenme. zaten baya bi spor yapmışsın.
inşallah Allah gönlüne göre versin tatlım
Ne atamasii heyecanlandmmVaayyy bir atama daha gerceklesti Tebrikler :)
Iyi ki geldin yazdin canim bu bana ve topige saygindandir.tesekkur ederim. Bak bende 12 ye kadar bildirim yapılır dediğim icim simdi saat 12 de dersi birakip girdim siteye ki birincileri filan seceyim.sbeden canım bende yine yatılı misafirlerim var valla bıktım artık kendi evimde kendi düzenimi kuramıyorum resmen sabah tartılamadım canım ama hiç fark yok bu hafta boş kalsın inşallah hafta sonuna gidecekler haftaya güzel bir bildirim yaparım inşallah...
Bu arada seni tebrik ederim son gaz devam et canım bu sefer olacak ben inanıyorum sana bu arada tekrardan T tatlitambak seni aramızda görmek çok güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?