♥haftalık kilo verme yarışması♥

Begüşüm harikasın ne denir ki sporun yemeklerin çok güzel bayıldım böyle devam ettiğin sürece sonuç alacağız inanıyorum bu sabah kahvaltıya yumurtada eklenmiş gelsin proteinler

senin için yidim kız aklıma geldi hemen attım ocağa yumurtayı :))

ya normalde 1 dilim yiyiyodum oda 25 gram yapıyo, ama ben 10 gram yedim yarısından da az , gün içerisinde başka yemiyorum zaten napim

haklısın canım inan yetiştiremiyorum sabah çoğu zaman kahvaltısız geçiriyorum o yüzden öğlene çok acıkmış oluyorum
dün eve gittiğimde hazırda olan şeyleri yiyip çıkmak zorunda kaldım kızıma yemek yedircem eşime laf yetiştirecem diye zamanım bitti bugünden sonra bi inancımı yakalayıp toparlamam lazım yarın çorbamıda yapıcam yine sıkı bi şeyler yapmam lazım ve çok üzgünüm

@su321 Cok zor bi durum canim simdi bakarken tesadufen gordum. Allah sabir versin hepimize. Tez zamanda su sorunlar bitsin,ulkemiz normale donsun sende yavrularina kavus insallah. Dikkat et kendine
yeşim nassın iyisin inşallah, nasıl gidiyo spor? bebek çalışmaları ? 65 düşemedin heralde foto gelmedi :)))
Y YESIMBOZ

Üzülmene gerek yok canım hepimizin hayatında oluyor böyle anlar sonuçta dengelersin bir şey olmaz Kahvaltı çok önemli ben pazar kahvaltılarına bayılırım normalde en sevdiğim öğündür ama hafta içi yapasım gelmezdi şimdi yine çok yapamasam da 1 yumurta süt yulaflı içip çıkıyorum

sabah kaşık yoğurta bir kaşık yulaf ezmesi bir kaşık keten tohumu koyup yedim
bir iki fındık bir iki de antep fstık yedim

bilerek dolmuşa binmedim yaklaşık dk yürüdüm sonra bindim dolmuşa
işe geç kalmasaydım biraz daha yürürdüm aslında artık her sabah böyle yapıcaaam

biraz önce de bir bardak yeşil çay içtim birazdanda bir küçük armut yiceem

öğlende bir kase çorba birde cacık yerim diye düşünüyorum

akşamda patlican kebabı yapıcam azcık yer yanınada bir kase yoğurt yerim

azcık kaçamak diyoon yani
ye bakalıım

aslında kaçamak değil canım ben ekmeği tamamen kesmiyorum,azda olsa yiyiyorum,normalde diyetisyenin verdiği listede 6 dilim ekmek var ben ya 1 yada 2 dilimde bırakıyorum.

sabah kaç dakika yürüdün? boşluğu doldurmayı unutmuşsun
kahvaltın biraz az olmuş, öğlen çorba+cacık iyi yanında bire sulu yemek varsa oda olabilir
akşam ki patlıcan kebapta patlıcanlar kızarıyorsa az yemelisin,öğlen olsa belki de akşam saatinde yemek biraz daha sakıncalı

20 dk yürüdüm canım
öğlende 1 saate yakın yüricem

patlicanları kızartmicaam , yuvarlak kesip arasına köfte koyup fırında üzerine sos yaparak pişiriceem üstelik hiç yağ kullanmicam
az yerim zaten iki köfte iki çatal patlicaan yanında bol yoğurt

ooo misss o zaman süper birşey olur,şimdiden afiyet olsun

Günaydın Kızlar;

28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
Şaşkınım dün sabah öğle akşam lahana çorbası yendi yürüyüş yapıldı ama değişiklik yok tamam regl başlaması lazımdı sabah kalktım hala yok stres oldum bir an lahana çorbası yerine peynir domates salatalık 1 dilim de ekmek getirdim iş yerine üstüne 1 saat yürüdüm iş yerine geldim hafif başlamış gibi rahatladım nedense ben 2. çocuk konusunda kararsızım galiba

ooo misss o zaman süper birşey olur,şimdiden afiyet olsun
önceden diyet yaparken eşim de olduğu için çok zoryanıyordum kendime ayrı ona ayrı
şimdi hem onun severek yiyeceği hem bana özel alternatif yemekler buluyorum yada kafamdan uyduruyorum
böyle çook iyi oluyor hep beraber sofrada oturup yemeğimizi yiyoruuz
buda beni hem motive ediyor hem zorlamıyor
böylece eşimde sağlıklı beslenmiş oluyor. zaten kendisi zayıffff ve ben artık onun yanında kilolu olmak istemiyoruummm

Ay çokkk mutluyum yaaa.. motive oldum şimdi iyice :) çabalayan herkesi kutluyorum ben nolursa olsun hepimiz hedefimize ulaşacağız inş.

deniz biz bu 2.çocuğu yapamıycaz senle
yanlız sen karar vermeden önce eşine iyice sor sonra bakamam falan der sıkıntı olmasın :))

oo hadi bakalım sen işi kapmışsın
inşallah zayıflarsında sizi görenler oo şu adamın yanındaki çıtıta bak desinler

bakalım artık bi toparlancam canım kahvaltıyı bende severimde bir zaman ayıramıyorum ona es geçiyorum genelde ama şöyle söyliim bu topiğin çok etkisi var gerçekten tüm arkadaşlara teşekkür ederim süpersiniz kızlar

deniz biz bu 2.çocuğu yapamıycaz senle
yanlız sen karar vermeden önce eşine iyice sor sonra bakamam falan der sıkıntı olmasın :))
Amaaan dengesiz işte bir gün çok istekli olur ertesi gün kararsız benim de psikolojimi bozuyor
Bu defa aynı hatayı yapmıycam kızım yeterince rezil oldu mutlaka bakıcı bulurum

Sevgili sbeden bi yanlışlık var galiba ben 700 gr değil yaklaşık 2 kilo verdim bi önceki hafta verdiğim kilo bildirimimde görünmüyor tekrar bakabilirmisin canm

Canim hata yok gece iki saat bu listeyle ugrastim suan gozlerim yaniyor. Keşke bi baksaydin gecen yaptığın bildirime 21 mart kendi profilnde duruyor.
Baktim 90.200 mussun. Yani hata yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…