Begüşüm harikasın ne denir ki sporun yemeklerin çok güzel bayıldım böyle devam ettiğin sürece sonuç alacağız inanıyorum bu sabah kahvaltıya yumurtada eklenmiş gelsin proteinler
hp?gallery\/editor-album&time=1459232225"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1459232225"}}}">
Canım kahvaltın çok güzel ama beyaz ekmeeeem ıııh olmamıışşş
haklısın canım inan yetiştiremiyorum sabah çoğu zaman kahvaltısız geçiriyorum o yüzden öğlene çok acıkmış oluyorumAkşam ki oreo ve çekirdek olmadı şişkinlik yarattı ama bendeKalori oranın güzel canım ben senin yerinde olsam sabahın çok zayıf mesela sabaha yönlenirdim sağlam bir kahvaltı yapardım zaman yoksa 1 tane haşlanmış yumurta 1 bardak süt içmen bile yararına olacaktır Bulgur pilavı dışındaki pilav çeşitlerine karşıyım bu senin zararına canım pasta zaten zararlı biliyorsun anlatmaya gerek yok şekersiz çay içmeye çalış derim onun yerine bal ekle daha az zararı olur
yeşim nassın iyisin inşallah, nasıl gidiyo spor? bebek çalışmaları ? 65 düşemedin heralde foto gelmedi :)))@su321 Cok zor bi durum canim simdi bakarken tesadufen gordum. Allah sabir versin hepimize. Tez zamanda su sorunlar bitsin,ulkemiz normale donsun sende yavrularina kavus insallah. Dikkat et kendine
yalaaaannn iftiraaaaa
yok kız öğlen iş yerinde yedim
akşam o nedenle muz ve süt olarak geçiştirdim
Akşamı hafif atlatman iyi olmuş barikız adımı doğru yaz
senin için yidim kız aklıma geldi hemen attım ocağa yumurtayı :))
haklısın canım inan yetiştiremiyorum sabah çoğu zaman kahvaltısız geçiriyorum o yüzden öğlene çok acıkmış oluyorum
dün eve gittiğimde hazırda olan şeyleri yiyip çıkmak zorunda kaldım kızıma yemek yedircem eşime laf yetiştirecem diye zamanım bitti bugünden sonra bi inancımı yakalayıp toparlamam lazım yarın çorbamıda yapıcam yine sıkı bi şeyler yapmam lazım ve çok üzgünüm
azcık kaçamak diyoon yanisenin için yidim kız aklıma geldi hemen attım ocağa yumurtayı :))
ya normalde 1 dilim yiyiyodum oda 25 gram yapıyo, ama ben 10 gram yedim yarısından da az , gün içerisinde başka yemiyorum zaten napim
azcık kaçamak diyoon yani
ye bakalıım
sabah kaşık yoğurta bir kaşık yulaf ezmesi bir kaşık keten tohumu koyup yedim
bir iki fındık bir iki de antep fstık yedim
bilerek dolmuşa binmedim yaklaşık dk yürüdüm sonra bindim dolmuşa
işe geç kalmasaydım biraz daha yürürdüm aslında artık her sabah böyle yapıcaaam
biraz önce de bir bardak yeşil çay içtim birazdanda bir küçük armut yiceem
öğlende bir kase çorba birde cacık yerim diye düşünüyorum
akşamda patlican kebabı yapıcam azcık yer yanınada bir kase yoğurt yerim
20 dk yürüdüm canımaslında kaçamak değil canım ben ekmeği tamamen kesmiyorum,azda olsa yiyiyorum,normalde diyetisyenin verdiği listede 6 dilim ekmek var ben ya 1 yada 2 dilimde bırakıyorum.
sabah kaç dakika yürüdün? boşluğu doldurmayı unutmuşsun
kahvaltın biraz az olmuş, öğlen çorba+cacık iyi yanında bire sulu yemek varsa oda olabilir
akşam ki patlıcan kebapta patlıcanlar kızarıyorsa az yemelisin,öğlen olsa belki de akşam saatinde yemek biraz daha sakıncalı
20 dk yürüdüm canım
öğlende 1 saate yakın yüricem
patlicanları kızartmicaam , yuvarlak kesip arasına köfte koyup fırında üzerine sos yaparak pişiriceem üstelik hiç yağ kullanmicam
az yerim zaten iki köfte iki çatal patlicaan yanında bol yoğurt
önceden diyet yaparken eşim de olduğu için çok zoryanıyordum kendime ayrı ona ayrıooo missso zaman süper birşey olur,şimdiden afiyet olsun
Ay çokkk mutluyum yaaa.. motive oldum şimdi iyice :) çabalayan herkesi kutluyorum ben nolursa olsun hepimiz hedefimize ulaşacağız inş.90 grubu Şubat ayı toplam kayıp
D demali _________-4.600
80 grubuŞubat ayı toplam kayıp
@inciiitanesi _______-3.800_grup sonc.
@tatlitambak _____-5.100_grup birn.
70 grubu Şubat ayı toplam kayıp
sbeden ___________-1000_grup birn.
@elma_sekerim01 __-600
@lollapolusa ______+300_grup sonc.
60 grubu Şubat ayı toplam kayıp
D Dema79 ______-2600 grup birn.
begum75 _________0 grup sonc.
@mavimli ____________-1000
@jenemy ____________-600
@gamzee28 ____________-2300
bayan_balon ____________-2000
50 grubu Şubat ayı toplam kayıp
miraycan84 ________-500_grup sonc.
@beyaz lotus _______-3.100_grup birn.
@abcde_123 _______-2900
@DisiAnka _________-2700
Günaydın Kızlar;
28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
Şaşkınım dün sabah öğle akşam lahana çorbası yendi yürüyüş yapıldı ama değişiklik yok tamam regl başlaması lazımdı sabah kalktım hala yok stres oldum bir an lahana çorbası yerine peynir domates salatalık 1 dilim de ekmek getirdim iş yerine üstüne 1 saat yürüdüm iş yerine geldim hafif başlamış gibi rahatladım nedense ben 2. çocuk konusunda kararsızım galiba
önceden diyet yaparken eşim de olduğu için çok zoryanıyordum kendime ayrı ona ayrı
şimdi hem onun severek yiyeceği hem bana özel alternatif yemekler buluyorum yada kafamdan uyduruyorum
böyle çook iyi oluyor hep beraber sofrada oturup yemeğimizi yiyoruuz
buda beni hem motive ediyor hem zorlamıyor
böylece eşimde sağlıklı beslenmiş oluyor. zaten kendisi zayıffffve ben artık onun yanında kilolu olmak istemiyoruummm
bakalım artık bi toparlancam canım kahvaltıyı bende severimde bir zaman ayıramıyorum ona es geçiyorum genelde ama şöyle söyliim bu topiğin çok etkisi var gerçekten tüm arkadaşlara teşekkür ederim süpersiniz kızlarÜzülmene gerek yok canım hepimizin hayatında oluyor böyle anlar sonuçta dengelersin bir şey olmazKahvaltı çok önemli ben pazar kahvaltılarına bayılırım normalde en sevdiğim öğündür ama hafta içi yapasım gelmezdi şimdi yine çok yapamasam da 1 yumurta süt yulaflı içip çıkıyorum
Amaaan dengesiz işte bir gün çok istekli olur ertesi gün kararsız benim de psikolojimi bozuyordeniz biz bu 2.çocuğu yapamıycaz senle
yanlız sen karar vermeden önce eşine iyice sor sonra bakamam falan dersıkıntı olmasın :))
Sevgilisbeden bi yanlışlık var galiba ben 700 gr değil yaklaşık 2 kilo verdim bi önceki hafta verdiğim kilo bildirimimde görünmüyor tekrar bakabilirmisin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?