rahat etmıssındır , zaten yaz geldı , yıkaması kuruması herseyı rahat olur , esınde sorun etmıyorsa o mis gibi , valla helal olsun , kapalısın sen degıl mı ? kapalıysan dısarıdada farketmez .Evet canim oyle denilebilir. Yarim santim kadar ancak
rahat etmıssındır , zaten yaz geldı , yıkaması kuruması herseyı rahat olur , esınde sorun etmıyorsa o mis gibi , valla helal olsun , kapalısın sen degıl mı ? kapalıysan dısarıdada farketmez .
takdır ettım cok radıkal bır karar olmuş .
Aslında 2 hafta önce yine görmüştüm 59 u ama çok dikkat edemedim ondan sonra ve kilo alıp yine 61 e çıktım. Biranda alınca biranda gitti galiba. Sabahları çok aşırıya kacmamak kaydıyla yine normal kahvaltımı yapıyorum canım. Öğlen ya bi kase çorba ya da biraz yemek yiyorum. Akşamda yine bi kase çorba ve yemek yiyorum. Öğlen ve aksam ekmek yemiyorum. Ya da en fazla bi lokma ekmek alıyorum. Önceden aksam çayın yaninda da yerdim kuruyemiş filan. Simdi yemiyorum ya da bi iki alıp bırakıyorum. Yani öyle bi diyet listesine uymuyorum canım. Kafama göre takılıyorum. Bide günde en az 2 litre su içmeye calışıyorum. Hepsi bu kadar :)Ne yedin ne yaptın anlat hele olmuyo böyle -1.3 kilo demekkk
Evet canim oyle denilebilir. Yarim santim kadar ancak
yani iyiydi ama öğle daha iyi olabilirdi biraz çekirdek falan oldu
ama akşam hafif olacak!!!!!!!
bi de milad'cım ben pazartesi o 84 ü cidden göreceğim... buna yürekten inanıyorum...
biliyorsun mevzular derin, benim için son tarih 31 temmuz>>>>78 kilo
öyle canım ya beni de akşam yediklerim mahvediyo, hafif yeyip de akşam birşey yemezsem ertesi güne kesin eksi çıkıyorummmm
Menumu yazayim. Insaallah bu menu ile yarina eksi cikarim.
sabah
2 kuru erik bol su
kahvalti
salatalık
domates
2 yagda yumurta
lor peyniri
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 halley
ara
2 erik
Salatalik
ara
1 dilim karpuz
Yarim cubuk dondurma
Aksam
3 orta boy kuru dolma
1 kepce mercimek çorbası
semizotu salatası
malesef tursu. Dun yemedim dayandim ama bugün dayanamadim tursu yedim.
yarim dilim ekmek israf olacak diye yedim onu da
bol eksili bir sabaha uyanalim kizlar.
3 lt su ictom bile. Yatana kadar 1.5 lt daha icerim. Zorlamiyorum ama seviyorum su icmeyi
Büyük cesaret valla...
Evet canim biliyorum. Insallah hedefine ulaşırsin.. hatta o tarihe kadar daha fazlada verebilirsin yeterki gerçekten iste. Ve diyetine sadık kal..
Bakalim ben birşey yemezsem nasil oluyormus:)) genelde ben 3 ogun 3 ara öğün yersem veririm diye biliyorum. Bakalim böyle beslenmek iyi gelecekse iyi haber çünkü yazin iki ana 3 ara öğün yapmayı düşünüyorum..
Menun güzel sevgili rakibim..
Tamam arkadaşım birbirimize Sözümüz olsun ve bizim için Onur meselesi olsun, hadi bakalımBu arada canim pazartesi bende 88 i gorucem cok net yada söyle diyeyim baska yolu yok:))
Inşallah canım, elimden geleni yapcamm..
Canım ben 3ana 3 ara yaparak kilo verdim epey, ama akşam erken ve hafif yeyip son ara öğünü yapmayınca kesinlikle güzel sonuç aldım, hadi bugün deneyip sonuçları alalım yarına...
Tamam arkadaşım birbirimize Sözümüz olsun ve bizim için Onur meselesi olsun, hadi bakalım
Akşam : 6 lokma köfte, 4 kaşık makarna, 5-6 kaşık cacık.
ilerleyen saatlerde bi sütlü neskafe içerim, 1 ince dilimde karpuz yerim o kadar.
Tamam arkadaşım birbirimize Sözümüz olsun ve bizim için Onur meselesi olsun, hadi bakalım
Eee bayanlar ramazan geldi çattı ramazanda kilo verme stratejiniz neler?
Canim meyve hakkini bence ikindi gibi yapsan daha ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?