♥haftalık kilo verme yarışması♥

Haklisin sucum sana katılıyorum yemek isini erken bitirmek cok onemli artikl dusturum bu benimde

Aman sakın dönmesin gözler, o kadar kilo verdikten sonra almak da olmaz. Ben de ekmek ve tatlıyı tamamen keserim diye düşündüm onlar bana hiç yaramıyor. Bir de iftardan 2 saat sonra yürüyüş yapmak lazım tabi.

Evet ben de hep kilo aldım hep ramazanda 4-5 kilo kadar hem de. Artık bu gelenek değişsin istiyorum.
Güzel bir plan yapmışsın ama pilav makarna grubunu çok tavsiye etmem o saatte gerçi 4 kaşık çok da değil. Bi de şu kabızlık sorunu yok mu ramazanda

yürüyüşü bende düşünüyorum. Ama o saate kadar yorgunluk açlık,yemek hazırlığı ye ic topla yika halim kalirsa tabi :))

Bende kendime tavsiye etmem :)) ama yemicem diye kendimi sartlandirirsam sonuç daha vahim olabiliyor o yuzden canim isterse tadimlik yerim diye dusunuyorum..

Günaydın hanımlar. Onceki gun yediklerim tartida yediklerim +800 gr olmuştu 600gr mini attim neyseki yarina kadar dikkat edersem ki edecegim iyi bir rakam gorebilirim diye düşünüyorum..

Günaydın hanımlar. Onceki gun yediklerim tartida yediklerim +800 gr olmuştu 600gr mini attim neyseki yarina kadar dikkat edersem ki edecegim iyi bir rakam gorebilirim diye düşünüyorum..

günaydınlarrr...

ben de kendime gelmeye başladım şükür, bir kısmını silkeledim son günlerde üzerime konan kiloların...

günaydınlarrr...

ben de kendime gelmeye başladım şükür, bir kısmını silkeledim son günlerde üzerime konan kiloların...

Hadi bakalım uzerimizde yeterince agirlik var zaten uzerine fazlasını eklemeye artik tahammül edemeyiz.. mevcut ağırlığı da asagi cekelim ki boşa hamallik yaptırdığımiz bu bedenlerin daha çok vebalini almayalim..

çok doğru canım, inşallah...

günaydın kızlar. ben bu hafta veremedim sanırım bir aşağı bir yukarı anlamadım gitti. yerimde sayıyorum yani.
aynı durumdayız canım bu hafta tartımdan hiç memnun değilim bi art bi eksi pazartesi 67 yı görsem bari hafta sonunu çoooooookkkkk iyi değerlendirmem gerekıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…