♥haftalık kilo verme yarışması♥

Diyetisyenin kilolumu

kesinlikle buranın çookkk büyük etkisi var, burdaki arkadaşlar olmasa bu kadar uzun süre devam edemezdim, herkes iyiki var

Amaaan dengesiz işte bir gün çok istekli olur ertesi gün kararsız benim de psikolojimi bozuyor
Bu defa aynı hatayı yapmıycam kızım yeterince rezil oldu mutlaka bakıcı bulurum

boşver sen onu ozaman çocuğu yaptırsın sana yeter sen maşallah akıllı ve güçlü bir kadınsın herşeyin üstesinden gelirsin

boşver sen onu ozaman çocuğu yaptırsın sana yeter sen maşallah akıllı ve güçlü bir kadınsın herşeyin üstesinden gelirsin
Şimdiye kadar bakıcımızın olmaması da 3 yıldır bitiremediğim kredimdendi zaten haziranda bitiyor çok şükür 750 tl taksiti biterse kızımı kreşe de gönderebilirim zaten

Günaydın arkadaşlar, bugün tam hazırlanarak geldim iş yerime. kahvaltı için bol yeşillik lor peyniri haşlanmış yumurta beş zeytin küçük salatalık, 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 ceviz bir kayısı getirdim. maydonozlu limonlu çayla kahvaltımı ettim. (biraz kabızım da). öğlen için karnabahar ve kabak haşlamıştım üstüne yoğurt ve baharat koydum bir kutuya. diğer kutuya da yağsız sirkeli salata koydum. ayrıca yanımda bir süt var, tarçını da getirim. bugüne çok hazırım. açlık beni yenemez sabah kapıdaki polis dediki abla maşallah hepsini sen mi yiyeceksin oysaki kutular fazla gösteriyordu :)))

Canım regl öncesi şişkinlik moral bozmaya gerek yok benceCanım emin olmadan düşünme derim demek ki şuan için hazır değilsin rahatladığına göre

Evet bu topiğin çok faydası var çok bende burası sayesinde hedefime ulaştım yoksa 3-4 kilo verir devam ederdim

Şimdiye kadar bakıcımızın olmaması da 3 yıldır bitiremediğim kredimdendi zaten haziranda bitiyor çok şükür 750 tl taksiti biterse kızımı kreşe de gönderebilirim zaten

ooo çok güzel, hadi gözün aydın diyim şimdiden krediyi bitirmek nasıl büyük mutluluktur tahmin edebiliyorum aslında denkte gelmiş deniz, kızın azcık daha kreşe uygun yaşa gelmiş olur

of bugün açlığımı hissetmeye başladım ama iradeli olmalıyım sabah birşey yemedim 12 : 30 da yicem iş yoğunluğundan birşey yiyemedim sanırım özel günüm birkaçgün sonra fena şiştim ya özel gün bitiminden sonra tartılıp yazacağım kilomu bakalım 60 dan aşağıya düşmüşmüyüm
bugün akşam atıştırmalıktan sonra 15-20 dakika ayakta kondisyon bisikletin binecem dahada zayıflayamassam nediyim ben kendime aynaya bakıp kıyafet denemek bile moralimi bozuyor

memurmusun canım sen allah inş ödeme kolaylığı versin hayat pahalı heleki çocuklara yetişmek ve onları istedğin gibi yetiştirmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…