- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Diyetisyenin kilolumubuğday gibi ekmekleri evdekiler yemiyo işte, ben alırsamda günde 1-2 dilim yiyiyorum kalanı sürünüyo küfleniyo, zaten bi sabah yiyiyorum, akşama kadar erir diye sabah tercih ediyorum işte ,normalde diyetisyenin verdiği listede 6 dilim var akşam 8 kaşık sebze, 3 dilim ekmek, 2 kaşıkta yoğurt var, mesela
kesinlikle buranın çookkk büyük etkisi var, burdaki arkadaşlar olmasa bu kadar uzun süre devam edemezdim, herkes iyiki varbakalım artık bi toparlancam canım kahvaltıyı bende severimde bir zaman ayıramıyorum ona es geçiyorum genelde ama şöyle söyliim bu topiğin çok etkisi var gerçekten tüm arkadaşlara teşekkür ederim süpersiniz kızlar
Diyetisyenin kilolumu
Amaaan dengesiz işte bir gün çok istekli olur ertesi gün kararsız benim de psikolojimi bozuyor
Bu defa aynı hatayı yapmıycam kızım yeterince rezil oldu mutlaka bakıcı bulurum
Ben de çavdar ekmeğini aldığımda buzdolabına koyuyorum 15 gün yiyorumben buz dolabında tutuyorum ekmeğimi canım ve o ekmekten sadece ben yiyorum.hatta zor olmasın diye alırken iki tane alıyorum. dolapta bekliyor.
Şimdiye kadar bakıcımızın olmaması da 3 yıldır bitiremediğim kredimdendi zaten haziranda bitiyor çok şükür 750 tl taksiti biterse kızımı kreşe de gönderebilirim zatenboşver sen onu ozaman çocuğu yaptırsın sana yetersen maşallah akıllı ve güçlü bir kadınsın herşeyin üstesinden gelirsin
Canım regl öncesi şişkinlik moral bozmaya gerek yok benceGünaydın Kızlar;
28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
Şaşkınım dün sabah öğle akşam lahana çorbası yendi yürüyüş yapıldı ama değişiklik yok tamam regl başlaması lazımdı sabah kalktım hala yok stres oldum bir an lahana çorbası yerine peynir domates salatalık 1 dilim de ekmek getirdim iş yerine üstüne 1 saat yürüdüm iş yerine geldim hafif başlamış gibi rahatladım nedense ben 2. çocuk konusunda kararsızım galiba
bakalım artık bi toparlancam canım kahvaltıyı bende severimde bir zaman ayıramıyorum ona es geçiyorum genelde ama şöyle söyliim bu topiğin çok etkisi var gerçekten tüm arkadaşlara teşekkür ederim süpersiniz kızlar
Önce ben de uno alıyordum güvenilir diye düşünüyorum ama şu an normal fırından çavdar alıyorum o da güzelanladım canım.ben uno alıyorum, o da mı sahtedir acaba.. biraz pahalı ama zaten öğlen evde yokum. günde toplam iki dilim yiyorum, bayağa gidiyor.
Şimdiye kadar bakıcımızın olmaması da 3 yıldır bitiremediğim kredimdendi zaten haziranda bitiyor çok şükür 750 tl taksiti biterse kızımı kreşe de gönderebilirim zaten
çavdar uzun süre yenildiğinde kansızlık yapıyomuş, arada değiştirip tam buğday/tahıl alÖnce ben de uno alıyordum güvenilir diye düşünüyorum ama şu an normal fırından çavdar alıyorum o da güzel
bimden aldım bende o da güzel gibi duruyor ama bilememÖnce ben de uno alıyordum güvenilir diye düşünüyorum ama şu an normal fırından çavdar alıyorum o da güzel
aynen öyle canım burası gayet iyi oluyokesinlikle buranın çookkk büyük etkisi var, burdaki arkadaşlar olmasa bu kadar uzun süre devam edemezdim, herkes iyiki var
Ben 53 kilo olmuşum dün 53 çıksaydım haftanin birincisi olacaktim ya kaçırdım
memurmusun canım sen allah inş ödeme kolaylığı versin hayat pahalı heleki çocuklara yetişmek ve onları istedğin gibi yetiştirmek çok zorŞimdiye kadar bakıcımızın olmaması da 3 yıldır bitiremediğim kredimdendi zaten haziranda bitiyor çok şükür 750 tl taksiti biterse kızımı kreşe de gönderebilirim zaten
evet ben dönüşümlü alıyorum.çavdar uzun süre yenildiğinde kansızlık yapıyomuş, arada değiştirip tam buğday/tahıl al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?