♥haftalık kilo verme yarışması♥

tarçınlı süt iç arada tok tutar canım

senin boyun kaç kilon çok iyi canım nekadar olmak istiyorsunki

Boyum 164 asli nda bugün korkarak eşimin beni istemeye geldiklerindeki kadife elbisemi giydim ve oldu üzerine hatta bol bile geldi ben ad et olamadim onun şişkinliği var üzerimde göbeğim var hala sanki küçüldü gibi bi ra z dur bi ölçeyim zaten ben çok yiyorum ama spor yapmaya çalışıyorum günde 30 dk ... 48 olmak istiyorum ... 48 olmam lazim inşallah amin

Eridim ama 48 olsam birde rahat ederim ya 2. Ye hamile kalirsam 55 le doğum yaparım düşünsene ne güzel
Canım çok güzel de boyun uzun senin çok zayıf olmaz mısın ben bile 156 cm ile 48 çok zayıf duruyor50 kiloya indiğimde dövecekti bir çok kişi beni yeter diyerekten çevremden

Belini yanlış ölçmüş olabilir misin acaba

Benim hatam hem kızıma hem de kendime tabak alıp yemek koymam bir ara kendime almıyodum kızımın kalanını yiyordum işe yaramıştı yine o yönteme başlıycam ona yedirirken de salata yiycem

Canım çok güzel de boyun uzun senin çok zayıf olmaz mısın ben bile 156 cm ile 48 çok zayıf duruyor50 kiloya indiğimde dövecekti bir çok kişi beni yeter diyerekten çevremden

Ben 60 kilo iken bana spor yapma diye kızıyorlardı aman çevreyi dinlersek dombili olur cikariz ben hamilelikte çok çektim son ayim da yuruyemedim bi daha o günleri yaşamak istemiyorum bu arada 6. Kez teyze olucam ablam doğumda haber bekliyoruz dua edin yavrum ve ablam sağlıklı ca gelsin

3 ayda 3 kilo mu vereceksin çok komik

Dün işlerim vardı çok geri kalmışım ben şimdi okuyorum yazdıklarınızı

ben bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum ondan mı çıkartmıyor acaba

Ben de her sabah iş yerinin mutfağında kendime peynir-domates-salatalık veya yulaf süt kahvaltısı hazırlarken insanlar zayıf olduğumu söylediğinde mutlu oluyorum evde de birilerinin hatırlatmasına ihtiyacım var galiba

Allah kurtarsın ablanı, hayırlısıyla alın kucağınıza, şimdiden güle güle büyütün sağlıklı huzurlu bir hayatı olsun inş.

Annenleri örnek al
Bizimkiler hep kilolu en zayıfları benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…