- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eridin kız yeterBen 53 kilo olmuşum dün 53 çıksaydım haftanin birincisi olacaktim ya kaçırdım
tarçınlı süt iç arada tok tutar canımof bugün açlığımı hissetmeye başladım ama iradeli olmalıyım sabah birşey yemedim 12 : 30 da yicem iş yoğunluğundan birşey yiyemedim sanırım özel günüm birkaçgün sonra fena şiştim ya özel gün bitiminden sonra tartılıp yazacağım kilomu bakalım 60 dan aşağıya düşmüşmüyüm
bugün akşam atıştırmalıktan sonra 15-20 dakika ayakta kondisyon bisikletin binecem dahada zayıflayamassam nediyim ben kendime aynaya bakıp kıyafet denemek bile moralimi bozuyor
senin boyun kaç kilon çok iyi canım nekadar olmak istiyorsunki
Eridin kız yeter
Canım çok güzel de boyun uzun senin çok zayıf olmaz mısın ben bile 156 cm ile 48 çok zayıf duruyorEridim ama 48 olsam birde rahat ederim ya2. Ye hamile kalirsam 55 le doğum yaparım düşünsene ne güzel
Belini yanlış ölçmüş olabilir misin acabaKızlar size ölçülerimi söylemeyi unuttum Salı günü ölçtüm
Gögüs - 82(ufalmış ya zayıflayınca)
Bel - 65 (pilatesle halledeceğim)
Kalça - 92 (buna çok sevindim göbek atasım geldi 100 lerdeydi çünkü eminim kilolu zamanımda)
@begum75 @DisiAnkamiraycan84 kimler merak ediyordu tam aklıma gelmedi ama
Benim hatam hem kızıma hem de kendime tabak alıp yemek koymam bir ara kendime almıyodum kızımın kalanını yiyordum işe yaramıştı yine o yönteme başlıycam ona yedirirken de salata yiycembende kacmiyorum kacarsam cok caziplesiyo o yiyecek.bende kucuk bir tabak alip icine az miktar koyup yaninada yememizde sakinca olmayanlari dolduruyorum.gozum doyuyo resmen.mesela benim zaafim hamur isleri yapmayi ve yemeyi cooook seviyorum.diyelim borek var.tabaga sadece bir dilim yaninada dom.sal.zeytin.peynir koyup yesil cayla yiyorum.bi dahada cnm istemiyor borek .bak ne yap biliyormusun karsi koyamayip yiyeceksin ya ne kadar yemek istiyorsan doldur tabaga yanindada ne yiyip iceceksen onlarida koy yanina.sonra tartiya cik.aynanin karsisina gec neren kiloluysa oralarina bak.sonra masadaki yiyeceklerin yanina git bak bakalim nasil tiksinceksin.deki kendi kendine az once ben bunlari yeseydim simdi midem copluk gibi dolacakti.sonra ne kadar yemen gdrektigini ayarlarsin.ben bu mantikla basladim.iki gun oldu ve tam 500 gr vermisim bile...:)
Canım çok güzel de boyun uzun senin çok zayıf olmaz mısın ben bile 156 cm ile 48 çok zayıf duruyor50 kiloya indiğimde dövecekti bir çok kişi beni yeter diyerekten çevremden
3 ayda 3 kilo mu vereceksin çok komikçok iyi nehir, kendini tuyabiliyosun ben bunu başarabilsem hep o anlık nefsime yenik düşüyorum işte, sen korumadasın az az yemekten bişey olmaz, platesede başlarsan süper olur
azim konusunda sıkıntı yok yıllardır zayıflamaya çalışıyorum, temmuzda kaynımın düğünü var o zamana kadar 59 u görsem süper olur, inşallah şimdi senin sayende vercem kiloları
Dün işlerim vardı çok geri kalmışım ben şimdi okuyorum yazdıklarınızıya bunu başarabilene hayranım annemde öyle küçücük tadar bırakır ama ben babama çekmişim ağzıma sürünce gerisi geliyo, selin hanım inanın yemek istediğim şeyin tadı ağzına deyince gözüm hiç bişey görmüyo, kilo falan hikaye o an sadece anlık yeme hissi baskın çıkıyo, iradem bu konuda çok zayıf benim
siz bunları denize yazdınız ama bende aynı olduğum için yazma gereği duydum :))
ben bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum ondan mı çıkartmıyor acabasbeden biz martta değil miyiz listede bi yanlışlık mı sankiimmm
bayanlr günaydın bu arada pek giremiyorum buralara seviceğim gurbete gitti bende calışmaya verdm kendimi.
ve bu sabah cevizli suya başladm wc ye cok cıkrtıyo bakalım etkisi olcak mı
Ben de her sabah iş yerinin mutfağında kendime peynir-domates-salatalık veya yulaf süt kahvaltısı hazırlarken insanlar zayıf olduğumu söylediğinde mutlu oluyorum evde de birilerinin hatırlatmasına ihtiyacım var galibaTutuyorum çok şükür demin yemekhane de usta ama bu fırın patetes dedi bende onda da şeker var usta sağol dedim adam şok olmuştur herhaldesanki yemek artık benim için arka sıralarda önceden çok öncelikli bir şeydi şuanda fiziğim beğeniler daha da önde geliyor ve yemekten daha da mutlu ediyor bunu farkettim Fuarda bir teyze kızım sen bu güzelliğini bu fiziğini ne borçlusun dedi 156 cm anca gelebilen bir kıza ama işte o bile iyi olduğumu hissettirdi gittiğimiz misafirlikte herkes eşimle benim zayıf olduğumu söyledi demek ki artık kilosu iyi kavramının dışına çıktım bu yeterliydi o makarnadan patatesten daha güzelmiş
Vereceksin tabi ki Temmuz ayına daha var inşallah daha da fazlasını göreceksin inanıyorum ben sana yanındayım
Göbeğin üst o kalın simit gibi olan yerin hemen üstü değil mi canım gögüs altı değil biraz daha aşağısıBelini yanlış ölçmüş olabilir misin acaba
Allah kurtarsın ablanı, hayırlısıyla alın kucağınıza, şimdiden güle güle büyütün sağlıklı huzurlu bir hayatı olsun inş.Ben 60 kilo iken bana spor yapma diye kızıyorlardı aman çevreyi dinlersek dombili olur cikariz ben hamilelikte çok çektim son ayim da yuruyemedim bi daha o günleri yaşamak istemiyorumbu arada 6. Kez teyze olucam ablam doğumda haber bekliyoruz dua edin yavrum ve ablam sağlıklı ca gelsin
Annenleri örnek alsağol canım benim
sende ne güzel iltifatlar almışsın bunları duymak gerçekten çok güzel,insanı mutlu ediyor
bende de şöyle bir durum var, eşimin sülalesi diyim orda en zayıf benim, teyzeleri,kuzenlerinin eşleri,eltim,yengeleri falan, hep kilolu, beni gördüklerinde sen iyisin yeter daha verme yüzün erimiş vs diyip beni frenliyolar
ama kendi sülalemde de,annem,kardeşim,teyzem, kuzenlerim içinde en kilolu benim, onlar bana yeter daha verme demiyo ama yanlarında kendimi kötü hissediyorum, onlar birbirlerinin giysilerini deneyebiliyoken ben deneyemiyorum buda beni huzursuz ediyo
arafta kalmış gibiyim işte
Ben 1.53 te 77 yi gördümKuzum aslında senin öyle fazlan yok gerçekten tabi ki kendini nasıl iyi hissediyorsan yoksa öyle aşırı bir durum yok 62 kilonun boy ne olursa olsun aşırısı olmaz 156 da 60ı gördüm yani
Güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?