♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim hatam hem kızıma hem de kendime tabak alıp yemek koymam bir ara kendime almıyodum kızımın kalanını yiyordum işe yaramıştı yine o yönteme başlıycam ona yedirirken de salata yiycem
bir sure bu sekilde devam edersen gercekten ise yariyacaktir.zaten istedigimiz duruma geldikten sonra artik hayatimizi bir duzene sokabiliriz.istedigimizi yiyip sonrasinda sporumuzu eksik etmezsek hic sorun yasamicagizdir ins.

Dün lahana çorbasına başladım ama regl de başladı olsun ikisini bir arada çıkartırım ben tabii ki yürüyüşümü de yaparak

olabilir belkide :) yada bende etkisi cok oldu sana etki etmedi de olabilir her bünye farklı sonucta. biraz deniyeyimde bakalm inşallahhh işe yarar
valla az yiyoruz diyemi bilmiyorum hergün çıkamıyorum ben bazen 3 günde çıkıyorum. sizler hergün çıkabiliyormusunuz. kayısı da yiyorum ama tık yok.

Sagol bebegim
Kahvaltidan baska yemedim. Sütlü neskafeye dadandim bi atak yapmak icin. Haftaya bu kiloya bedeni mi alistircam kas kaybetmemek icin dinlencem biraz. 77 den kurtuldum ya
Şaka tek öğün mü yaptım ben napıcam şimdi akşama kadar sütlü kahve içip akşam mı başlasam yemeye

Benim 52 kiloda ölçülerin 73-83-93 falandı daha çok incelmedi belim ama senin boyun daha uzun tabii 2 kilo da zayıf olunca düşündüm de olabilir
Bölge bölge değişiyor olabilir vücut tipleri canım benim genelde en geç kalçam inceliyor gögüslerim belim hemen gidiyor simitlerim falan gitti şuanda şişim ama tuzdan oldu herhalde

Karbonhidrat bildirimi yapıyorsun ya ben günlük 100 den aşağı aldığımı zannetmiyorum
Senin de hep yüksek dikkat edersen bir menü yapalım sağlıklı olsun ama en az karbonhidratlı hatta sıfır nehirnil111 den de yardım alıp bir kaç gün deneyelim varmısın

valla az yiyoruz diyemi bilmiyorum hergün çıkamıyorum ben bazen 3 günde çıkıyorum. sizler hergün çıkabiliyormusunuz. kayısı da yiyorum ama tık yok.

bnm hep vardı o sorun cıkamıyorm kolay kolay ama bu ara suya dadandm sürekli içiyirm o yüzdn sorun kalmadı

Senin adina cok sevindim canim insan verdikce daha cok mutlu oluyor kendine olan guveni artiyor darisida bana ins
inşallah canım zaman zaman direncimin kırıldığı noktalar oluyordu ama sabah oldumu sil baştan yeniden başlıyordum inşallah sende verirsin tabi bende yoluma devam edicem
Bizlere göre şanslısınız gençsiniz kilonuz fazla daha çok ve çabuk kilo verirsiniz

ayy Allah bir nefeste kurtarsın, sağlıklı,hayırlı evlat olsun, şimdiden hepinizinde gözü aydın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…