bir sure bu sekilde devam edersen gercekten ise yariyacaktir.zaten istedigimiz duruma geldikten sonra artik hayatimizi bir duzene sokabiliriz.istedigimizi yiyip sonrasinda sporumuzu eksik etmezsek hic sorun yasamicagizdir ins.Benim hatam hem kızıma hem de kendime tabak alıp yemek koymam bir ara kendime almıyodum kızımın kalanını yiyordum işe yaramıştı yine o yönteme başlıycam ona yedirirken de salata yiycem
ben bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum ondan mı çıkartmıyor acaba
İnsan çok mutlu oluyor gerçektenBen de her sabah iş yerinin mutfağında kendime peynir-domates-salatalık veya yulaf süt kahvaltısı hazırlarken insanlar zayıf olduğumu söylediğinde mutlu oluyorum evde de birilerinin hatırlatmasına ihtiyacım var galiba
Anlamadım ki canım annem ölçtü gögüslerimde çok küçülmüş yaBen 1.53 te 77 yi gördüm
Dün lahana çorbasına başladım ama regl de başladı olsun ikisini bir arada çıkartırım ben tabii ki yürüyüşümü de yaparakmiraycan84 canım yukarda bi yerde mesajını alıntıladım ama mesaj bölümünde gözükmeyince yorumu ekleyemedim altına.
kilon takıldı senin de galiba . ki sen pek takılmazsın. inersin çıkarsın ama sabit çok kalmazsın kıs :) o muz sütü dene bence sen de bi anda düşüş gerçekleşebilir
İp atladıktan sonra benim de çok küçülmüştü kötü görünüyordu kilo alınca toparlandı birazAnlamadım ki canım annem ölçtü gögüslerimde çok küçülmüş ya
valla az yiyoruz diyemi bilmiyorum hergün çıkamıyorum ben bazen 3 günde çıkıyorum. sizler hergün çıkabiliyormusunuz. kayısı da yiyorum ama tık yok.olabilir belkide :) yada bende etkisi cok oldu sana etki etmedi de olabilir her bünye farklı sonucta. biraz deniyeyimde bakalm inşallahhh işe yarar
Güzel durmuyorlar ama kiloda alamamİp atladıktan sonra benim de çok küçülmüştü kötü görünüyordu kilo alınca toparlandı biraz
Benim 52 kiloda ölçülerin 73-83-93 falandı daha çok incelmedi belim ama senin boyun daha uzun tabii 2 kilo da zayıf olunca düşündüm de olabilirAnlamadım ki canım annem ölçtü gögüslerimde çok küçülmüş ya
ip atlamak küçültüyor muuuu, benimkiler zaten küçükİp atladıktan sonra benim de çok küçülmüştü kötü görünüyordu kilo alınca toparlandı biraz
Şaka tek öğün mü yaptım ben napıcam şimdi akşama kadar sütlü kahve içip akşam mı başlasam yemeyeSagol bebegim
Kahvaltidan baska yemedim. Sütlü neskafeye dadandim bi atak yapmak icin. Haftaya bu kiloya bedeni mi alistircam kas kaybetmemek icin dinlencem biraz. 77 den kurtuldum ya
Alkıııış sanaay yorum yazmaktan kilo bildirimi yapmayı unuttum çenem düştü
sbeden geçen hafta : 54,8
bu hafta : 54,4
nehirnil111 miraycan84 @abcde_123
Bölge bölge değişiyor olabilir vücut tipleri canım benim genelde en geç kalçam inceliyor gögüslerim belim hemen gidiyor simitlerim falan gitti şuanda şişim ama tuzdan oldu herhaldeBenim 52 kiloda ölçülerin 73-83-93 falandı daha çok incelmedi belim ama senin boyun daha uzun tabii 2 kilo da zayıf olunca düşündüm de olabilir
Karbonhidrat bildirimi yapıyorsun ya ben günlük 100 den aşağı aldığımı zannetmiyorumnehirnil111 cim ara öğünümü yaptım şimdi canım
3 yemek kaşığı yoğurda 1 küçük elma doğradım, azda tarçın serptim yedim
hepsi 44 kalori etti 14 de k.hidrat (gün içi toplam kalorim:485,k.hidratta 78,91)
valla az yiyoruz diyemi bilmiyorum hergün çıkamıyorum ben bazen 3 günde çıkıyorum. sizler hergün çıkabiliyormusunuz. kayısı da yiyorum ama tık yok.
Senin adina cok sevindim canim insan verdikce daha cok mutlu oluyor kendine olan guveni artiyor darisida bana ins
Bizlere göre şanslısınız gençsiniz kilonuz fazla daha çok ve çabuk kilo verirsinizinşallah canım zaman zaman direncimin kırıldığı noktalar oluyordu ama sabah oldumu sil baştan yeniden başlıyordum inşallah sende verirsin tabi bende yoluma devam edicem
Ben 60 kilo iken bana spor yapma diye kızıyorlardı aman çevreyi dinlersek dombili olur cikariz ben hamilelikte çok çektim son ayim da yuruyemedim bi daha o günleri yaşamak istemiyorumbu arada 6. Kez teyze olucam ablam doğumda haber bekliyoruz dua edin yavrum ve ablam sağlıklı ca gelsin
3 ayda 3 kilo mu vereceksin çok komik
bende çok su içiyorum ama birşey değişmiyorbnm hep vardı o sorun cıkamıyorm kolay kolay ama bu ara suya dadandm sürekli içiyirm o yüzdn sorun kalmadı
örnek almayla olmuyor ki keşke olsa cen bu can çekiyo işteAnnenleri örnek al
Bizimkiler hep kilolu en zayıfları benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?