valla az yiyoruz diyemi bilmiyorum hergün çıkamıyorum ben bazen 3 günde çıkıyorum. sizler hergün çıkabiliyormusunuz. kayısı da yiyorum ama tık yok.
Tebrikler tebrikler
Hafta birincileri
Grup 90 @demali -700★
Grup 80 @inciiitanesi -2.100★★★
Grup 70 @lollapolusa -1.100★★
Grup 60 @yesilelmamm -1.700★★
Grup 50 @DisiAnka -400★
Benim 52 kiloda ölçülerin 73-83-93 falandı daha çok incelmedi belim ama senin boyun daha uzun tabii 2 kilo da zayıf olunca düşündüm de olabilir
Hoşgeldin hoşgeldi nerelerdesin ne yapıyorsun fıstık@su321 Cok zor bi durum canim simdi bakarken tesadufen gordum. Allah sabir versin hepimize. Tez zamanda su sorunlar bitsin,ulkemiz normale donsun sende yavrularina kavus insallah. Dikkat et kendine
Bugun duzeltecem onlarida gece anca bu kadar oldu atamalari da yapacamsbeden biz martta değil miyiz listede bi yanlışlık mı sankiimmm
bayanlr günaydın bu arada pek giremiyorum buralara seviceğim gurbete gitti bende calışmaya verdm kendimi.
ve bu sabah cevizli suya başladm wc ye cok cıkrtıyo bakalım etkisi olcak mı
Karbonhidrat bildirimi yapıyorsun ya ben günlük 100 den aşağı aldığımı zannetmiyorum
Senin de hep yüksek dikkat edersen bir menü yapalım sağlıklı olsun ama en az karbonhidratlı hatta sıfırnehirnil111 den de yardım alıp bir kaç gün deneyelim varmısın
Şaka tek öğün mü yaptım ben napıcam şimdi akşama kadar sütlü kahve içip akşam mı başlasam yemeye
Benim eşim de hem uzun hem zayıf aynı İlişki durumu karışıktaki Ayşegül le Can gibiyiz ayşegül kadar zayıf olsam neyyyyseönceden diyet yaparken eşim de olduğu için çok zoryanıyordum kendime ayrı ona ayrı
şimdi hem onun severek yiyeceği hem bana özel alternatif yemekler buluyorum yada kafamdan uyduruyorum
böyle çook iyi oluyor hep beraber sofrada oturup yemeğimizi yiyoruuz
buda beni hem motive ediyor hem zorlamıyor
böylece eşimde sağlıklı beslenmiş oluyor. zaten kendisi zayıffffve ben artık onun yanında kilolu olmak istemiyoruummm
tamam deneyeceğim canımakşamdan büyük fincan suya 1incir, 1kayısı, 1ceviz artık evde ne varsa doğra,tek kayısı yada incirde olabilir,sabah kalkınca ilk iş o suyu iç meyvaları ye, bunu düzenli yaparsan sorunun çözülür. dene bak
Kızlar bel ölçünüzü kalça önçünüze böldüğünüzde 0.80 nin altında çıkıyorsa normalmişsiniz. bir yerde okudum.
akşam belimi kalçamı ölçüp yazacağım. bende merak ettim şimdi. arkadaşlar karışması mümkün değil en ince yer belmiş işte, en ince yer neresiyse orasını ölçekceksiniz.
Benim eşim de hem uzun hem zayıf aynı İlişki durumu karışıktaki Ayşegül le Can gibiyiz ayşegül kadar zayıf olsam neyyyyse
0.89 çıktı belim 78 cm..kalcam 87 cm
Belim 3 hafta önce 82 cm di en azında 7 li rakamları gördüm hedef 6o li rakamları görmek
kalça 87 misende hiç kalç ayokmuş kız ne güzel
evet en ince yer yazıyor googledaGöbek deliğin in üstünden ölçüyorum ben yukarısı daha ince orayimi olcsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?