♥haftalık kilo verme yarışması♥

Banada diyetisyenim onermisti sadece uc tane kayisiyla hosaf yap sabah kahvaltidan once hem suyunu ic hemde meyvesini ye bnde de ayni problem vardi gercektn ise yariyor

Banada diyetisyenim onermisti sadece uc tane kayisiyla hosaf yap sabah kahvaltidan once hem suyunu ic hemde meyvesini ye bnde de ayni problem vardi gercektn ise yariyor
hemen hemen aynı şey, demekki gerçeklik payı var, bunu pek çok kişiye yazdım ama kimse güvenemiyo heralde aslında öyle kötü bişeyde değil denemekten zarar gelcek bişey değil yani

hemen hemen aynı şey, demekki gerçeklik payı var, bunu pek çok kişiye yazdım ama kimse güvenemiyo heralde aslında öyle kötü bişeyde değil denemekten zarar gelcek bişey değil yani
Tabikide hicbir zarari yok bnde ciddi kabizlik problemi vardi gercektn o kadar cok faydasini gordum ki sagliga hicbir zarari yok ama sadece uc tane kayisiyla yapiyordm yaninda 5 badem 5 findik ve 3 tane ceviz yenemi onermisti

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 3 badem + 3 fındık + 3 antep fıstığı + 3 kaju - 278 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 kase karnabahar kızartması + 50 gr yoğurt - 302 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori

mrb yanlis yerden olcuyorsunuz.tam olarak iki elinizi belinizin en ince olan yerinden olcuceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…