0.80 e az kalmış ha gayret90 di kız 3 cm daha gitmiş gitmesine üzüldüm malum kadının kalcalisibu arada belim 73 cm ymiş yanlış ölçüyormuşum ama yinede 0.83 cikiyor
0,80 olunca ne oluyo?zayıfmı oluyoruz?0.80 e az kalmış ha gayret
0,80 olunca ne oluyo?zayıfmı oluyoruz?
anladım,0.80 altı ideal oluyomuş
0,80 olunca ne oluyo?zayıfmı oluyoruz?
kizlar ben şimdi ölçtüm benim 84 bel ölçüm.0.80 altı ideal oluyomuş
bencede iyisin canımkizlar ben şimdi ölçtüm benim 84 bel ölçüm.
Bizde yapı olarak bel incedir kiloma gore fzla iyi
:) ben yanlış anlamisimbencede iyisin canım, benimki 80-81 arası geliyo
yo yo bel ölçüyoruz,ama basen ölçende var:) ben yanlış anlamisimsiz kalça mi olcuyrdunuz ben bel zannettim sanirim
Insallah.ilk önce kendimii hafta birincisi olduğum için tabi kii
sonra bütün arkadaşlarımı kutluyorum azimlerinden dolayııı
hep beraber yaza fıstıık gibi giricez İnşallaaah
Banada diyetisyenim onermisti sadece uc tane kayisiyla hosaf yap sabah kahvaltidan once hem suyunu ic hemde meyvesini ye bnde de ayni problem vardi gercektn ise yariyorakşamdan büyük fincan suya 1incir, 1kayısı, 1ceviz artık evde ne varsa doğra,tek kayısı yada incirde olabilir,sabah kalkınca ilk iş o suyu iç meyvaları ye, bunu düzenli yaparsan sorunun çözülür. dene bak
hemen hemen aynı şey, demekki gerçeklik payı var, bunu pek çok kişiye yazdım ama kimse güvenemiyo heralde aslında öyle kötü bişeyde değil denemekten zarar gelcek bişey değil yaniBanada diyetisyenim onermisti sadece uc tane kayisiyla hosaf yap sabah kahvaltidan once hem suyunu ic hemde meyvesini ye bnde de ayni problem vardi gercektn ise yariyor
İstersen 60 grubuna geri gel,en zayıfımız sen olursunay ben 50 kg grubuna inmişimkendimi cok kötü hissettim orda herkes zayıf bn 59
Tabikide hicbir zarari yok bnde ciddi kabizlik problemi vardi gercektn o kadar cok faydasini gordum ki sagliga hicbir zarari yok ama sadece uc tane kayisiyla yapiyordm yaninda 5 badem 5 findik ve 3 tane ceviz yenemi onermistihemen hemen aynı şey, demekki gerçeklik payı var, bunu pek çok kişiye yazdım ama kimse güvenemiyo heralde aslında öyle kötü bişeyde değil denemekten zarar gelcek bişey değil yani
İstersen 60 grubuna geri gel,en zayifimiz sen olursun[/QUO
mantıklıgercektn bn mutluydum 60 grubunda
mrb yanlis yerden olcuyorsunuz.tam olarak iki elinizi belinizin en ince olan yerinden olcuceksiniz.deniz sen 52 kiloya 83 bel mi bu işte bir yanlışlık var daha zayıf olmalısın, bende şüphelendim şimdi bu beli nerden ölçüyoruz, ben tam göbek deliğinin üst kısmını ölçüyorum benimde 80-81 gibi, bendemi yanlış ölçüyorum kafam karıştı bak
şunun doğrusunu açıklasanıza,nerden ölçü alcaz
Gobekte olcmekte cesaret isteryo yo bel ölçüyoruz,ama basen ölçende var
Gobekte olcmekte cesaret ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?