- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
oooo iyiymişşşdeğil deniz ,2 kişiler ikiside 34-36 beden arası, bide sağolsunlar her gittiğimde göz banyosu oluyorum, mini mini etekler, ğögüs dekolteleri, en son gittiğimde baktım sırada bir bey amcada vardı
kizlar ben şimdi ölçtüm benim 84 bel ölçüm.
Bizde yapı olarak bel incedir kiloma gore fzla iyi
Buna gerçekten çok güldümGünaydın arkadaşlar, bugün tam hazırlanarak geldim iş yerime. kahvaltı için bol yeşillik lor peyniri haşlanmış yumurta beş zeytin küçük salatalık, 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 ceviz bir kayısı getirdim. maydonozlu limonlu çayla kahvaltımı ettim. (biraz kabızım da). öğlen için karnabahar ve kabak haşlamıştım üstüne yoğurt ve baharat koydum bir kutuya. diğer kutuya da yağsız sirkeli salata koydum. ayrıca yanımda bir süt var, tarçını da getirim. bugüne çok hazırım. açlık beni yenemezsabah kapıdaki polis dediki abla maşallah hepsini sen mi yiyeceksin oysaki kutular fazla gösteriyordu :)))
Aynen bende belimi olctum biraktimgöbek,basen,kalça,hepsi cesaret ister en iyisi hiç ölçmemek
Öğle arası ben de gördüm Ekmecikbimden aldım bende o da güzel gibi duruyor ama bilemem
Çok iyi canım zayiflarsan ipince olacak demeki super ince beli çok severim ben benim 73 kiloma göre kalın bizim yapıda bel kalın bacaklar ince cok kötü
ay ben 50 kg grubuna inmişimkendimi cok kötü hissettim orda herkes zayıf bn 59
Memurum 20 yılımı doldurucam mayısta eşim diyo ki emekli olursun olmak istemiyorum ben kızım daha 3 yaşında onun için çalışıyorummemurmusun canım sen allah inş ödeme kolaylığı versin hayat pahalı heleki çocuklara yetişmek ve onları istedğin gibi yetiştirmek çok zor
gerisini boşver zaten ölçmeye,bilmeye gerek yokAynen bende belimi olctum biraktim
benim feci dercede o problemim var bende kuru kayısı 2 tane 1 tanede kuru incir sabah aç karnına direk yiyorumhemen hemen aynı şey, demekki gerçeklik payı var, bunu pek çok kişiye yazdım ama kimse güvenemiyo heralde aslında öyle kötü bişeyde değil denemekten zarar gelcek bişey değil yani
Düşündüm de olabilir sen hem uzun hem de benden daha zayıfsın bir de vücut yapısı değişiyor olabilir yaniGöbeğin üst o kalın simit gibi olan yerin hemen üstü değil mi canım gögüs altı değil biraz daha aşağısı
benim feci dercede o problemim var bende kuru kayısı 2 tane 1 tanede kuru incir sabah aç karnına direk yiyorum
Metabolizmamız yavaş canım bugün benim de 3. gündü lahana sayesinde çıkarabildimvalla az yiyoruz diyemi bilmiyorum hergün çıkamıyorum ben bazen 3 günde çıkıyorum. sizler hergün çıkabiliyormusunuz. kayısı da yiyorum ama tık yok.
Bilmiyorum ki emzirme sonrası ip atlayıp 12 kiloda verince gerçekten kötü görünüyorlardıip atlamak küçültüyor muuuu, benimkiler zaten küçük
1 ay öncesine kadar bende 59 dun bak simdi 53 oldum
aynenn su olarak çıkıyorbende çok su içiyorum ama birşey değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?