♥haftalık kilo verme yarışması♥

Göbekle göğüs arasındaki en ince yer olarak alabiliriz

Memurum 20 yılımı doldurucam mayısta eşim diyo ki emekli olursun olmak istemiyorum ben kızım daha 3 yaşında onun için çalışıyorum
ooo maşallah sana ozaman daha erken bence dediğin gibi 3 yaşında biraz daha bir gelecek hazırlayıp ona öyle emekli olman daha makul bende 3 yıllık memurum şimdiden emekli olma hayalindeyim

kesinlikle birde akşamdan suya koyup suyunu içip meyvalarını yemeyi dene çok daha fazla çalıştırıyor
tamam öyle yapiim bu akşam ay çok kötüyüm işlemiyo bana bide özel günümdeyim patlıycak gibi hissediyorum kendimi tartılmadım bugün o yüzden

Yanlış anlaşılmış yazdığım 73 olan bel göbek 83 basen 93 oluyor ama şimdi 5 li rakamlara çıkmışım

Suçluyu buldum sulu köfte ve elma
Diğerleri genelde 0,00 rakamlarda bizi bitiren meyveler tahmin ediyordum zaten illa yiyeceksek kb az meyveler yiyelim baaari

Suçluyu buldum sulu köfte ve elma
Diğerleri genelde 0,00 rakamlarda bizi bitiren meyveler tahmin ediyordum zaten illa yiyeceksek kb az meyveler yiyelim baaari
elma en sevdiğim meyva ne yapacaz
sulu köftede protein ama dediğim gibi herşeyin içinden çıkıyo bu k.hidrat kaçmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…