bişey olmaz çocuk olunca eline verirsin oyun oynar :))Sağol canım sanki onlarsız eksik gibi ya da ben öyle hissediyorum şimdi daha çok bağlanacağım spora bakalım kullanmazsam eşimin diline düşerim zaten
Ayyy sefamm olsun komsularrrr hahahah
Bende aynısını söyledimbişey olmaz çocuk olunca eline verirsin oyun oynar :))
Hafta birincileri
Grup 90 D demali -700★
Grup 80 @inciiitanesi -2.100★★★
Grup 70 @lollapolusa -1.100★★
Grup 60 @yesilelmamm -1.700★★
Grup 50GonulSenligim -400★
GonulSenligim _________-2700
heh duygu ve düşüncelerime tercüman oldun aynılarını yazacaktım sen yazmışsın diye yazmıyorum .Güzel bir menü ama bu kadar güzel menünün içinde pirinç pilavının beyaz ekmeğin işi nedir ekmeği akşam yedin sanırım bir de hadi Begüşün ki gibi sabah olsa anlayacağım
pirinç pilavıçok güzel menün benimkinede bakta bana bi kızın arkadaşlar
dünkü menüm
sabah 2 kuru kayısı+1kuru incir+1 çay
öğlen 1 porsiyondan az türlü+3 kaşık pirinç pilavı
ara arkadaş pasta yapıp getirmişti küçük bir dilim yedim
akşam 1 porsiyon domatesli bulgur pilavı + 1 kase cacık+ 1tek şekerli çay
yatana kadar hiç birşey yemedim sonra hastayım biraz onun etkisi var üzerimde bide ailesel sorunlarım var bu aralar pek yoğunlaşamıyorum
kalorim 1100 kkal
sağol dostumcanım benim valla dün akşam kaçamak için çok şeyler geldi önüme hiçbirine elimi bile sürmedim sen geldin aklıma sorumluluğum geldi tuttum kendimi,zaten tutabilsem atlatıyorum olay orda nefse yenik düşmemek
dün akşam:mercimek çorbası,pırasa yedim birtek, 30 dakika kardio,15dakika eliptik yaptım peşinede 1 çay bardağı (100ml) süt içtim,
dünkü toplam kalorim:814 k.hidrat:102,18
bu sabahta şöyle:
Kahvaltı: 7,26k.hidrat 148kalori
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük)
2 büyük
0,94 0,55 0,07 10
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
10 g
2,35 0,20 1,82 29
Salatalık (Soyulmuş)
10 g
0,02 0,22 0,06 1
Kiraz Domates
1 kiraz
0,03 0,67 0,15 3
Beyaz Ekmek
10 g
0,33 5,06 0,76 27
Haşlanmış Yumurta
50 g
5,30 0,56 6,29 78
Canım ben geçen hafta yedim yedim yedim şiştim yaaaaaa bak bu hafta beklemiyodummmbi sevindirik oldum şimdi kendimi tebrikler ediyorum derken tam aklıma abcde_123 geldi. eee o benden çok çok fazla kilo verdiydi sanki. abcde_123 kıs sen o kiloyu hafta içi alıp da mı verdin yoksa. geçen pazartesi kaç kiloydun ?
heh duygu ve düşüncelerime tercüman oldun aynılarını yazacaktım sen yazmışsın diye yazmıyorum .
@deniz3344 canım ben de aynı fikirdeyim.
kıs ben 155 boyla 48 istiyorum , saçını başını yolarım seninBoyum 164 asli nda bugün korkarak eşimin beni istemeye geldiklerindeki kadife elbisemi giydim ve oldu üzerine hatta bol bile geldi ben ad et olamadim onun şişkinliği var üzerimde göbeğim var hala sanki küçüldü gibi bi ra z dur bi ölçeyim zaten ben çok yiyorum ama spor yapmaya çalışıyorum günde 30 dk ... 48 olmak istiyorum ... 48 olmam lazim inşallah amin
bende 1,60 boya 58 istiyorum ama herkesin hedefi,mutlu olduğu görüntü başka, bişey diyemeyizkıs ben 155 boyla 48 istiyorum , saçını başını yolarım seninbize foto atsanaaaa motive olalııımm az
nehirin ölçüleri normal canım . benim de 53 kiloda falan 66-65 oluyo belim. vücut tipiyle de ilgili olabilir. benim de kalçam daha zor küçülür. ama belim hemen incelir.Benim 52 kiloda ölçülerin 73-83-93 falandı daha çok incelmedi belim ama senin boyun daha uzun tabii 2 kilo da zayıf olunca düşündüm de olabilir
Alkıııış sana
Haftaya ben de 54 olucam bana ne
selam kızlar
kahvaltım
2 yumurta ve biraz lihgt peynir den omlet
1 dilim karışık tahıllı ekmek
4 kiraz domates
Öğle
türk kahvesi eşliğinde 30 gr bitter:)
Akşam
16 da yicem 1 porsiyon bulgur pilavı
haşlanmış kalçalı but
yoğurt
30 dk yürüyüşümü yaptım ve bi 30 dk daha spor yapıcam
Bu hafta ne yapıp edip 77 olcam kafaya taktım:)
canım vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var. sadece o karbonhidratı yararlı yiyeceklerden almak. et sebze gibi. vücut bunu tutmaz. hamur işinden alınan karbonhidrat yerleşiyor.Yemek Günlüğüm
Bugün, Salı 29 Mart 2016
Toplam: Karb.hidrat: 41,15, 524kalori
Kahvaltı 7,26k.hidrat 148kalori
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük)
2 büyük
0,94 0,55 0,07 10
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
10 g
2,35 0,20 1,82 29
Salatalık (Soyulmuş)
10 g
0,02 0,22 0,06 1
Kiraz Domates
1 kiraz
0,03 0,67 0,15 3
Beyaz Ekmek
10 g
0,33 5,06 0,76 27
Haşlanmış Yumurta
50 g
5,30 0,56 6,29 78
Öğle Yemeği 19,38k.hidrat 295kalori
Sulu Köfte
100 g
7,56 13,16 14,79 183
Cacık
100 g
8,51 6,22 3,40 112
Aperatifler/Diğer 14,51 k.hidrat 81 kalori
Elma
0,8 küçük (6,5 cm çap) (yaklaşık 4 her 450 g başına)
0,14 11,71 0,22 44
Tam Yağlı Sade Yoğurt
60 g
1,95 2,80 2,08 37
@deniz3344 şimdi bak listede ne makarna,pilav,doğru düzgün ekmek hiçbişey yok ama çıkan k.hidrata bak ben şimdi ne yemiyim ne yesem içinde k.hidrat dolu,nasıl yapcaz bu işi
tatlım en ince yerinden ölçeceksin belini. daha aşağısı simitlerin olur.Göbek deliğin in üstünden ölçüyorum ben yukarısı daha ince orayimi olcsem
kalça 87 misende hiç kalça yokmuş kız ne güzel
ben teeeeee yıllaaaar yıllaaaaar önce zayıfkenekalçam 84 cm di . ama benim boy 155 tabi sen sakın 84 e inme kürdana benzersin çekiciliğin kalmaz kıs squat yap
1 ay öncesine kadar bende 59 dun bak simdi 53 oldum
evet canım aynenbitter azalmış :)) hedefe varmak için mi yoksa?
eşim bana işkence ediyor neler yaşıyorum bir bilsen begümcüm:)bitter azalmış :)) hedefe varmak için mi yoksa?
65 cm ve 20 cm pilates topu, pilates egzersiz çemberi, 150 * 15 cm lastik aldım hayırlı olsun pilates zamanları başlasın
aynen aynen sen 54 ol ben 53Canım ben geçen hafta yedim yedim yedim şiştim yaaa
55,4 mü çıkmıştım 55, 6 mı ne
sonra hafta içi korudum kiloyu
cuma 55,2 çıkmıştım
sonra 2 gün açlık grevi
sonuç
ama bu hafta 54 leri görücem sanırım
yani öyle yapayım diyorum
sabitlensin kilo
bir hafta sıkı diyet
bir hafta normal yemek
kilo sabitlenir belki
aynen canım yok bir şey dediğimden değil de, millet çatır çatır zayıflıyo kıskanıyorumbende 1,60 boya 58 istiyorum ama herkesin hedefi,mutlu olduğu görüntü başka, bişey diyemeyiz
ay ben de armudum. ama var ya aslında yokmuş o. benim yapım öyle kendimi yırtsam incecik olamam falan hikayeymiş. insan zayıflayınca çok farklı bi vücut yapısına sahip oluyo.yok kız zaten o ölçülere düşmem imkansız çünkü yapısal olarak leğen kemiğim geniş, dar bir yapım yok,bildiğin armudum işte
Teşekkür ederim canım emeğine sağlık...Iyi ki geldin yazdin canim bu bana ve topige saygindandir.tesekkur ederim. Bak bende 12 ye kadar bildirim yapılır dediğim icim simdi saat 12 de dersi birakip girdim siteye ki birincileri filan seceyim.
Bugün aklimdan geçtin. Naz hani zayifliyorduk bak ben agirda olsa yol alıyorum sen yine geride kaldı n tatlitambak bile ilerliyor artik diye soylendim icimden :)
Yatili misafir zordur Allah kolaylik versin misafir iste. Sahsen bana misafir bile gekse beynim yoruluyor hatta basim agriyor bazen. Benimde ayda yilda bir misafirim oluyor zaten demekki dagina göre kış el memleketinde olunca. Gerci kendi memleketimde olsam isterdim misafirler arkadaslar ah ahhh. Haftaya seni bomba gibi bekliyorum. Bugunlerin telfasini yap. Ben bu hafta neskafe sayesinde atak yaptım. Görüşmek uzere
oooo hadi hayırlı olsun. güzel sporlar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?