♥haftalık kilo verme yarışması♥

bence hatırladıkça kalori yakmaya devam ediyosundur
eşinde çok fenaymış haaa,sen ona de herşey bebişimiz için böyle yapma diye
senin kadar olmasada dün akşam benim içinde çok zordu kendimi zor tuttum akşam 7 de yedim yemeğimi sporda yaptım spordan sonra süt içtim ama çok acıktım bildiğin gibi değil sanki oruç tutuyorumda iftara az kalmış gibi hissettim

nehirnil111 cim bu arada hem yazdım hem ara öğünümü yedim, 3 yemek kaşığı yoğurda 1küçük elma doğradım azcıkta tarçın serptim enerjiye ihtiyacım var iş çıkışı pazara gidicem, bol bol yeşillik alıp salata yapıcam
bu arada yaz sebzeleri çıkmıış kızlar,bezelye,taze fasulye,semiz bayılırım hepsine

dişiankacım, ben en zayıf 57-58 kilomu biliyorum,o haldede gayet armuttum, daha zayıfta armut tipi yok olurmu bilmiyorum o yüzden, bişey diyemiycem hele bir 58 i göreyimde gerisini o zaman düşüncem artık

Bezelye semiz otu çıkmış mı inanmıyorum markette yoktu hemen pazara gitmeliyim ohh be yaz geldi domates salatalık rahatlıkla mis kokulu yiyebileceğiz

Aletler olmadan olmayacaktı sanki kafama takmıştım bir kere artık göreceğiz Sağol canım

canımm alet kesinlikle motivasyonda artı etki yapıyo. ama bak büyük topla ilk gün gerçekten zorlanabilirsin. ama pes etme. lastikli egzersizler çok eğlenceli . sanki hareketin yapımını kolaylaştırıyor gibi ama kaslar doğru ve güzel çalışıyo. o minik topu diz arana koyup sıkarsan iç bacak kasların sıkılaşır. zaten videolardan görcen :)
pilateste beni geren şey özellikle ebru şallınınki üf püf nefes al ver olayı var ya. egzersizi zaten zor yapıyom. bi de nefesi doğru yerde alıp vereyim derken hareketi karıştırıyorum. kaslarım da bi yandan yanmaya başlıyo. üf püf derken en sonn üüüfffff yeter deyip kalkıyom sen yapma öyle

yaz çocuğuyum, sıcağı çok severim,yaz sebzelerine bayılırım:)

gidip eve lahana çorbamı yapıcam valla GonulSenligim
cozuttum ben bu hafta
cozutma canım. bak daha hafta başındayız . sen bugünden toparlamaya başla hele. pazartesi yüzün güler. geç kalınmış bişey yok

dişiankacım, ben en zayıf 57-58 kilomu biliyorum,o haldede gayet armuttum, daha zayıfta armut tipi yok olurmu bilmiyorum o yüzden, bişey diyemiycem hele bir 58 i göreyimde gerisini o zaman düşüncem artık
bende ters armudum o zaman
bende göğüs var basen yok
alt ölçüm 38 beden üstüm LARGE

öğlen az yedim zaten akşamda çorba salata yicem kısmam lazım bu hafta iyice

Bezelye semiz otu çıkmış mı inanmıyorum markette yoktu hemen pazara gitmeliyim ohh be yaz geldi domates salatalık rahatlıkla mis kokulu yiyebileceğiz
semiz 6tl, bezelye 8 tl idi,bakalım bugün ne olcak fiyatlar, bezelye daha almamda kahvaltı için yarım kilo semiz alırım heralde, çok severim bide yoğurtlu yaparım ohh missss

öğlen az yedim zaten akşamda çorba salata yicem kısmam lazım bu hafta iyice
senin kalça yoksa üst varsa elma tipi diyolar sanırım ona. üst bölgeni çalıştırcak sporlar yapman lazım senin. güzel akşam çorba salata ideal bence gece kaçamak yapma ama . miden kazınırsa ayran iç.

Bence çok iyi yapmışsın ,bende dün akşam o güzellerin üstüne bi su içip elmayı tarçınlayıp yedim:)

semiz 6tl, bezelye 8 tl idi,bakalım bugün ne olcak fiyatlar, bezelye daha almamda kahvaltı için yarım kilo semiz alırım heralde, çok severim bide yoğurtlu yaparım ohh missss
semiz otu çiğ yeniyor mu. biz pişirip yiyoz mayhoş mayhoş oluyo
babam bugün almış eve semiz otu

semiz otu çiğ yeniyor mu. biz pişirip yiyoz mayhoş mayhoş oluyo
babam bugün almış eve semiz otu
semiz otu çiğ yenir mi demek te ne demek tabikide yenir, iyice yıkayıp küçük küçük kır marul salatasına ekle, yada yoğurdun katı yerinden alıp sarımsaklı yoğurtlu azda pul biber ekle yeee,ufff canım çekti bugün kesin almalıyım

ne var yaaa cahilim demek ki bak ya ne güzel anlattı şimdi benim bile canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…