eşim bana işkence ediyor neler yaşıyorum bir bilsen begümcüm:)
dün akşam pastaneden profiterol ve ekler almış ,senin bunlar dedi dolaba koydu Allahım gittim gittim kokladım sonra bugün ellerim titreyerek anneme verdim :)kesin verirken 200 gr kilo gitmiştir:))
oooo hadi hayırlı olsun. güzel sporlar dilerim :)
aynen aynen sen 54 ol ben 53sana tamamen katılıyom
aynen canım yok bir şey dediğimden değil de, millet çatır çatır zayıflıyo kıskanıyorum
ay ben de armudum. ama var ya aslında yokmuş o. benim yapım öyle kendimi yırtsam incecik olamam falan hikayeymiş. insan zayıflayınca çok farklı bi vücut yapısına sahip oluyo.
Bezelye semiz otu çıkmış mı inanmıyorum markette yoktu hemen pazara gitmeliyim ohh be yaz geldi domates salatalık rahatlıkla mis kokulu yiyebileceğiz
bence hatırladıkça kalori yakmaya devam ediyosundur
eşinde çok fenaymış haaa,sen ona de herşey bebişimiz için böyle yapma diye
senin kadar olmasada dün akşam benim içinde çok zordu kendimi zor tuttum akşam 7 de yedim yemeğimi sporda yaptım spordan sonra süt içtim ama çok acıktım bildiğin gibi değil sanki oruç tutuyorumda iftara az kalmış gibi hissettim
nehirnil111 cim bu arada hem yazdım hem ara öğünümü yedim, 3 yemek kaşığı yoğurda 1küçük elma doğradım azcıkta tarçın serptim enerjiye ihtiyacım var iş çıkışı pazara gidicem, bol bol yeşillik alıp salata yapıcam
bu arada yaz sebzeleri çıkmıış kızlar,bezelye,taze fasulye,semiz bayılırım hepsine
Hayırlı olsun salonun her yerine dağıt malzemeleri de gördükçe yapmayı hatırlarsın65 cm ve 20 cm pilates topu, pilates egzersiz çemberi, 150 * 15 cm lastik aldım hayırlı olsun pilates zamanları başlasın
Aletler olmadan olmayacaktı sanki kafama takmıştım bir kere artık göreceğizSağol canım
senin kadar olmasada dün akşam benim içinde çok zordu kendimi zor tuttum akşam 7 de yedim yemeğimi sporda yaptım spordan sonra süt içtim ama çok acıktım bildiğin gibi değil sanki oruç tutuyorumda iftara az kalmış gibi hissettim
nehirnil111 cim bu arada hem yazdım hem ara öğünümü yedim, 3 yemek kaşığı yoğurda 1küçük elma doğradım azcıkta tarçın serptim enerjiye ihtiyacım var iş çıkışı pazara gidicem, bol bol yeşillik alıp salata yapıcam
bu arada yaz sebzeleri çıkmıış kızlar,bezelye,taze fasulye,semiz bayılırım hepsine
cozutma canım. bak daha hafta başındayız . sen bugünden toparlamaya başla hele. pazartesi yüzün güler. geç kalınmış bişey yok
bende ters armudum o zamandişiankacım, ben en zayıf 57-58 kilomu biliyorum,o haldede gayet armuttum, daha zayıfta armut tipi yok olurmu bilmiyorum o yüzden, bişey diyemiycem hele bir 58 i göreyimde gerisini o zaman düşüncem artık
En sevdiğim diye bir şey yok kızarım bak 1 ayda 4 kilo vermemiz lazım ikimizin meyvelere dur diyerekelma en sevdiğim meyva ne yapacaz
sulu köftede protein ama dediğim gibi herşeyin içinden çıkıyo bu k.hidrat kaçmak çok zor
öğlen az yedim zaten akşamda çorba salata yicem kısmam lazım bu hafta iyicecanımm alet kesinlikle motivasyonda artı etki yapıyo. ama bak büyük topla ilk gün gerçekten zorlanabilirsin. ama pes etme. lastikli egzersizler çok eğlenceli . sanki hareketin yapımını kolaylaştırıyor gibi ama kaslar doğru ve güzel çalışıyo. o minik topu diz arana koyup sıkarsan iç bacak kasların sıkılaşır. zaten videolardan görcen :)
pilateste beni geren şey özellikle ebru şallınınki üf püf nefes al ver olayı var ya. egzersizi zaten zor yapıyom. bi de nefesi doğru yerde alıp vereyim derken hareketi karıştırıyorum. kaslarım da bi yandan yanmaya başlıyo. üf püf derken en sonn üüüfffff yeter deyip kalkıyomsen yapma öyle
yaz çocuğuyum, sıcağı çok severim,yaz sebzelerine bayılırım:)
cozutma canım. bak daha hafta başındayız . sen bugünden toparlamaya başla hele. pazartesi yüzün güler. geç kalınmış bişey yok
semiz 6tl, bezelye 8 tl idi,bakalım bugün ne olcak fiyatlar, bezelye daha almamda kahvaltı için yarım kilo semiz alırım heralde, çok severim bide yoğurtlu yaparım ohh missssBezelye semiz otu çıkmış mı inanmıyorum markette yoktu hemen pazara gitmeliyim ohh be yaz geldi domates salatalık rahatlıkla mis kokulu yiyebileceğiz
senin kalça yoksa üst varsa elma tipi diyolar sanırım ona. üst bölgeni çalıştırcak sporlar yapman lazım senin. güzel akşam çorba salata ideal benceöğlen az yedim zaten akşamda çorba salata yicem kısmam lazım bu hafta iyice
Bence çok iyi yapmışsın ,bende dün akşam o güzellerin üstüne bi su içip elmayı tarçınlayıp yedim:)
Aynenn 52 kiloyken de 93 ün altına düşmedi benim kiyok kız zaten o ölçülere düşmem imkansız çünkü yapısal olarak leğen kemiğim geniş, dar bir yapım yok,bildiğin armudum işte
semiz otu çiğ yeniyor mu. biz pişirip yiyoz mayhoş mayhoş oluyosemiz 6tl, bezelye 8 tl idi,bakalım bugün ne olcak fiyatlar, bezelye daha almamda kahvaltı için yarım kilo semiz alırım heralde, çok severim bide yoğurtlu yaparım ohh missss
En sevdiğim diye bir şey yok kızarım bak 1 ayda 4 kilo vermemiz lazım ikimizin meyvelere dur diyerek
bak sen bu düzende gidersen pazartesi farklı rakam göreceksin tartıda.tmm ablam
kendimi bırakacam nille senin ellerine beni baştan yaratın
semiz otu çiğ yenir mi demek te ne demeksemiz otu çiğ yeniyor mu. biz pişirip yiyoz mayhoş mayhoş oluyo
babam bugün almış eve semiz otu
hafta içi giderimde hafta sonunun garantisi yok işte, kendimi kaybediyorum,,ipini koparan deli danalar gibi oluyorumbak sen bu düzende gidersen pazartesi farklı rakam göreceksin tartıda.
ne var yaaa cahilim demek kisemiz otu çiğ yenir mi demek te ne demektabikide yenir, iyice yıkayıp küçük küçük kır marul salatasına ekle, yada yoğurdun katı yerinden alıp sarımsaklı yoğurtlu azda pul biber ekle yeee,ufff canım çekti bugün kesin almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?