♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zaten ne geldiyse başımıza yiyeceklere ayılıp bayılmaktan geldi
ben de fasulyeyi görür görmez aldım yaptım kızım da çok seviyor

kıs ben 155 boyla 48 istiyorum , saçını başını yolarım senin bize foto atsanaaaa motive olalııımm az

Yol gülüm yol 48 olayım yeterki sen hobi olarak yine yol bebisi uyutayim beni istemeye geldiklerinde giydiğim elbisemi giyip aticam

ya illa gelen giden oluyo onlar gelmezse biz gidiyoruz benim için çok zor durum bunlar ama elimden geleni yapıcam söz
zaten o gelen giden yok mu valla kayınvalidem haftasonu kahvaltıya çağırıyo ,gitmiyom zayıflıcam ben düğüne kadar kahvaltıya gelince koca gün yediriyonuz bana diyorum ,gülüyo o da napsın :)

üstü naparsam yapim gitmiyo meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum canım ben

üstü naparsam yapim gitmiyo meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum canım ben
bıçak altına yatmak korkutmuyor mu ? gerçi niyetlendiğine göre araştırmasını yapmışsındır. göğsün büyük olması estetiksel açıdan ziyade sağlıksal açıdan sorun dimi. sırt ağrıları falan yapıyormuş.

Hayırlı olsun salonun her yerine dağıt malzemeleri de gördükçe yapmayı hatırlarsın
Öyle yapacağım hem gözümün önünde dursun
Bende de yapar inşallah da şu pilatesi severimEvet uyuz oluyorum doğru nefeste almayı verelim ya
semiz 6tl, bezelye 8 tl idi,bakalım bugün ne olcak fiyatlar, bezelye daha almamda kahvaltı için yarım kilo semiz alırım heralde, çok severim bide yoğurtlu yaparım ohh missss
Semiz otunu sevmem aslında ama çok sağlıklı o yüzden yiyeceğim sarımsaklı yoğurtlaBezelye dondurucu aldım hala duruyor yemeğini eşim çok sevmiyormuş sanırım tavuğa falan katıp tüketeceğim
bu arada benim şuan belim 69 , kalçam 95-96 arası

Çok iyi canım

Lahana çorbası güzel yaa sabah 9 da kahvaltı yaptım 2 de yarım kavanoz lahana çorbası şimdi kalanını yiyorum diyorum da acıkmadım ki
evet en etkili yöntem bence azcık daha yapiim
birde patates diyeti var o çok zor yoksa diğer haftada onu yapmak istiyorum 3 günde 2 kg vermiştim geçen yıl onunla

Semiz otunu sevmem aslında ama çok sağlıklı o yüzden yiyeceğim sarımsaklı yoğurtlaBezelye dondurucu aldım hala duruyor yemeğini eşim çok sevmiyormuş sanırım tavuğa falan katıp tüketeceğim
fırında bezelyeli patatesli tavuk

evet en etkili yöntem bence azcık daha yapiim
birde patates diyeti var o çok zor yoksa diğer haftada onu yapmak istiyorum 3 günde 2 kg vermiştim geçen yıl onunla
aaa o nasılmış kiii. hemen geri aldın mı verdiğin kiloyu peki ?

aynen canım kimine göre çok güzel sakın yaptırma diyolar diyolar ama yok ben istemiyorum sırtıma boynuma ağrı yapıyo
evet çok zor bi süreç ama bir ömür çekmektense bir ay çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…