- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Zaten ne geldiyse başımıza yiyeceklere ayılıp bayılmaktan geldi
bence hatırladıkça kalori yakmaya devam ediyosundur
eşinde çok fenaymış haaa,sen ona de herşey bebişimiz için böyle yapma diye
senin kadar olmasada dün akşam benim içinde çok zordu kendimi zor tuttum akşam 7 de yedim yemeğimi sporda yaptım spordan sonra süt içtim ama çok acıktım bildiğin gibi değil sanki oruç tutuyorumda iftara az kalmış gibi hissettim
nehirnil111 cim bu arada hem yazdım hem ara öğünümü yedim, 3 yemek kaşığı yoğurda 1küçük elma doğradım azcıkta tarçın serptim enerjiye ihtiyacım var iş çıkışı pazara gidicem, bol bol yeşillik alıp salata yapıcam
bu arada yaz sebzeleri çıkmıış kızlar,bezelye,taze fasulye,semiz bayılırım hepsine
bu haftaya mahsus hafta sonu da tut derim ben . çünkü senin gibi bir vaka durumunun ne olacağını çok merak ediyorumhafta içi giderimde hafta sonunun garantisi yok işte, kendimi kaybediyorum,,ipini koparan deli danalar gibi oluyorum
Lahana çorbası güzel yaa sabah 9 da kahvaltı yaptım 2 de yarım kavanoz lahana çorbası şimdi kalanını yiyorum diyorum da acıkmadım ki
bu haftaya mahsus hafta sonu da tut derim ben . çünkü senin gibi bir vaka durumunun ne olacağını çok merak ediyorum
kıs ben 155 boyla 48 istiyorum , saçını başını yolarım seninbize foto atsanaaaa motive olalııımm az
zaten o gelen giden yok mu
ya illa gelen giden oluyo onlar gelmezse biz gidiyoruz benim için çok zor durum bunlar ama elimden geleni yapıcam söz
üstü naparsam yapim gitmiyo meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum canım bensenin kalça yoksa üst varsa elma tipi diyolar sanırım ona. üst bölgeni çalıştırcak sporlar yapman lazım senin. güzel akşam çorba salata ideal bencegece kaçamak yapma ama . miden kazınırsa ayran iç.
yaaaaa yuppiYol gülüm yol 48 olayım yeterki sen hobi olarak yine yol bebisi uyutayim beni istemeye geldiklerinde giydiğim elbisemi giyip aticam
Ne kadar güzel, maşallah sana. moral oldumu?Benim 0,789 çıktı normalmişimmm
Lafin gelişi yazdım kız 1 buçuk ay öncede olabilir motive olsun diye1 ayda 6 kilo mune yedin ne içtin ne yaptın kızım sen
bıçak altına yatmak korkutmuyor mu ? gerçi niyetlendiğine göre araştırmasını yapmışsındır. göğsün büyük olması estetiksel açıdan ziyade sağlıksal açıdan sorun dimi. sırt ağrıları falan yapıyormuş.üstü naparsam yapim gitmiyo meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum canım ben
hee tamam napim be . kısa sürede çok kilo vermem lazım benim. kim ne yazarsa ona zıplıyorumLafin gelişi yazdım kız 1 buçuk ay öncede olabilir motive olsun diye
evet ince yeri ölç canımGöbek deliğin in üstünden ölçüyorum ben yukarısı daha ince orayimi olcsem
Öyle yapacağım hem gözümün önünde dursunHayırlı olsun salonun her yerine dağıt malzemeleri de gördükçe yapmayı hatırlarsın
Bende de yapar inşallah da şu pilatesi severimcanımm alet kesinlikle motivasyonda artı etki yapıyo. ama bak büyük topla ilk gün gerçekten zorlanabilirsin. ama pes etme. lastikli egzersizler çok eğlenceli . sanki hareketin yapımını kolaylaştırıyor gibi ama kaslar doğru ve güzel çalışıyo. o minik topu diz arana koyup sıkarsan iç bacak kasların sıkılaşır. zaten videolardan görcen :)
pilateste beni geren şey özellikle ebru şallınınki üf püf nefes al ver olayı var ya. egzersizi zaten zor yapıyom. bi de nefesi doğru yerde alıp vereyim derken hareketi karıştırıyorum. kaslarım da bi yandan yanmaya başlıyo. üf püf derken en sonn üüüfffff yeter deyip kalkıyomsen yapma öyle
Semiz otunu sevmem aslında ama çok sağlıklı o yüzden yiyeceğim sarımsaklı yoğurtlasemiz 6tl, bezelye 8 tl idi,bakalım bugün ne olcak fiyatlar, bezelye daha almamda kahvaltı için yarım kilo semiz alırım heralde, çok severim bide yoğurtlu yaparım ohh missss
bu arada benim şuan belim 69 , kalçam 95-96 arası
evet en etkili yöntem bence azcık daha yapiimLahana çorbası güzel yaa sabah 9 da kahvaltı yaptım 2 de yarım kavanoz lahana çorbası şimdi kalanını yiyorum diyorum da acıkmadım ki
fırında bezelyeli patatesli tavukSemiz otunu sevmem aslında ama çok sağlıklı o yüzden yiyeceğim sarımsaklı yoğurtlaBezelye dondurucu aldım hala duruyor yemeğini eşim çok sevmiyormuş sanırım tavuğa falan katıp tüketeceğim
aaa o nasılmış kiii. hemen geri aldın mı verdiğin kiloyu peki ?evet en etkili yöntem bence azcık daha yapiim
birde patates diyeti var o çok zor yoksa diğer haftada onu yapmak istiyorum 3 günde 2 kg vermiştim geçen yıl onunla
aynen canım kimine göre çok güzel sakın yaptırma diyolar diyolar ama yok ben istemiyorum sırtıma boynuma ağrı yapıyobıçak altına yatmak korkutmuyor mu ? gerçi niyetlendiğine göre araştırmasını yapmışsındır. göğsün büyük olması estetiksel açıdan ziyade sağlıksal açıdan sorun dimi. sırt ağrıları falan yapıyormuş.
3 gün boyunca patates ve yoğurt yiyorsun başka herşey yasak yoo hemen almadım aslında ama yapılması zor birazfırında bezelyeli patatesli tavuk
aaa o nasılmış kiii. hemen geri aldın mı verdiğin kiloyu peki ?
aynen aynen sen 54 ol ben 53sana tamamen katılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?